Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Aneta kat

Jak powiedzieć mężowi że wydałam 1000 złotych?

Polecane posty

Pociesz sie ta mysla, ze chocby nie wiem co, to Cie nie zabije. W najgorszym wypadku zostawi... Nie jest Ci wstyd wydawac pieniadze, ktorych sama nie zarobilas? Nawet mezawi nic nie kupilas...

Gość ja powiem tak .....
chamstwo brać kase bez zgody...a czego ma oddać jak autorka nie pracuje ?

Gość jestemkobieta
trzymam kciuki cos wymyslisz tylko nie mow mu calej prawdy bo zle na tym wyjdziesz

Gość bywaaa
Może 1000 zł w jeden dzień to przesada. Tylko nie mów, ze Ty nie możesz wydać zlotówki bez jego zgody?

Gość Aneta kat
Ja teraz mam zajebiste wyrzuty sumienia wogóle spać nie mogę tylko kombinuje co z tym fantem zrobić. Chyba będe go musiała okłamać że zapisałam się na ten kurs prawa jazdy bo ja wiem że on dostanie zawału a potem to jakoś wytłumacze może w czerwcu już wróce do pracy to oddam pieniądze

Gość jestemkobieta
wiedzial kogo bierze za zone wiec niech teraz sie nie dziwi ze masz takie potrzeby

Gość ghjh
Lily*dziecko drogie ty moze nie pisz juz swoich madrych rad nie udawaj doroslej ktora zna sie na ludziach i wszysko juz przeszla

Gość hahahahahahahaaahhhaaa
autorko za takie doradztwo powinnas jeszcze zaplacic forumowym klakierom :o

Gość Aneta kat
Ja teraz mam zajebiste wyrzuty sumienia wogóle spać nie mogę tylko kombinuje co z tym fantem zrobić. Chyba będe go musiała okłamać że zapisałam się na ten kurs prawa jazdy bo ja wiem że on dostanie zawału a potem to jakoś wytłumacze może w czerwcu już wróce do pracy to oddam pieniądze

Gość ojojojojoj
jezeli siedzisz w domu i wychowujesz wasze dziecko,sprzatasz, pierzesz, gotujesz to tak jakbys tez przcowala i cos ci sie od zycia nalezy, a ze wydalas 1tys. no coz widocznie uznalas ze musisz w siebie zainwestowac a maz powinien sie z tego cieszyc ze ma zadbana zone i nie powinien miec ci za zle:) moj by nie mial ......:):)

Gość nie przejmuj sie moze jakos
uda ci sie go udobruchac. Ugotuj mu pyszna kolacje a potem zaciagnij do lozka:P Kiedy juz bedzie spokojny to sie przyznaj. A reszta niech skonczy pierdolic glupoty ze nie swoja kase wydala:O Facet pewnie wraca do czystego mieszkanka obiadek ma, lachy wyprane dziecko zona wychowuje to co niby to nie jest ciezka praca? Kobieta ma zamiar wrocic do pracy przeciez a teraz nie pracuje bo wychowuje ich dziecko. To co moze miala przez czas macierzynskiego blagac o kazda zlotowke czy stowe na buty? Przeciez nie siedzi z dzieckiem dla wlasnego widzi mi sie, bo facet chyba dzieciaka tez chcial miec.

"Aneta kat Wydałam na kosmetyki ubrania fryzjera buty kosmetyczke poprostu zaniedbałam się ostatnimi czasy wydałam całą sumę . na koncie było 4 tys a jest równiutkie 3 . teraz mam wyrzuty sumienia . " Zanim powiesz o wydatku i na co wydałaś pokaż mężusiowi tą stronę: http://www.halat.pl/kosmetyki.html :D.

Gość beta alfa
Może powiedz, że w czerwcu wracasz do pracy i nie możesz przyjść taka rozmemłana i zaniedbana, bo "jest to źle widziane" i że musisz się do tego powrotu przygotować, ale że już wszystko masz i przez dłuższy czas nie będziesz musiała nic sobie specjalnego kupować.

Gość Aneta kat
nie przesadzajcie on by mnie wysłał do drogerii z dwiema dychami przecież tak się nie da to naprawdę wszystko kosztuje on tego nie przyjmie do wiadomości on oszaleje należy do osób wybuchowych nerwowych jak sobie przypomne w tamtym miesiącu to był armagedon nie odzywał się z 6 dni powiedział że mogę zapomnieć o wakacjach. nigdy mi się to nie zdażało. wiecie jak to jest jak całymi dniami siedzi się w domu z dzieckiem w ponaciąganych dresach,biega się za pociechą kaszki pieluszki ... przesadziłam grubo ale mężczyzna i tak tego nie zrozumie

Gość porazka jak zwykle
hahahaha, jak zwykle stado kur domowych wypisuje zenujace usprawiedliwienia dla jeszcze bardziej zenujacego zachowania autorki :D. Chocby nawet robila wszystko w domu i przy dziecku (co wcale nie jest takie pewne), to i tak wybieranie wiekszej sumy za czyims plecami, a potem wymyslanie wymowek zeby maz sie nie zorientowal jest megazalosne

Gość Tiaaaaa
W sumie to zalezy czy 1000 w Waszym budzecie to duza suma czy tez nie.... Ja raczej nie oszukiwalabym meza. Zwlaszcza,ze klamstwo typu "zgubilam", "zaplacilam za cos innego" pewnie szybko sie wyda. A faceci zauwazaja jednak czasami inna fryzure czy nowe ciuchy/buty. Ja chyba bym sie przyznala do winy. Nigdy nie bylam wprawdzie w takiej sytuacji. Jesli chce wydac wieksza sume pieniedzy informuje o tym meza.

Gość Aneta kat
poprostu potrzebna mi dobra intryga bo tak będzie lepiej dla jego stanu zdrowia

ja nie jestem kura domowa:P nie gotuje, nie piore i nie wychowuje dziecka a i tak wydaje jego kase:D

Gość porazka jak zwykle
dla jego stanu zdrowia najlepiej bedzie jesli wezmiesz lopate i zakopiesz sie 10 m pod ziemia

Gość do nie przejmuj sie moze jakos
naprawde? Mozesz byc z siebie dumna, ze tak wiele w zyciu "osiagnelas"

Gość Aneta kat
porażko pewnie jesteś skąpym facetem który nie rozumie wydatków i wypomina każdy przysłowiowy grosz

Gość porazka jak zwykle
Przeciwnie, zawsze lubilem robic drogie prezenty i niespodzianki, sprawialo mi to duza przyjemnosc, ale zaden dorosly czlowiek nie robi jak ktos sie zachowuje gowniarsko wobec niego i nie INFORMUJE go o tym, ze pobral wieksza sume z konta... Byc moze on chcial te kase na cos innego przeznaczyc, a tu zonk. Boze, kobiety niby sa bardziej dojrzale emocjonalnie, czy naprawde trzeba tlumaczyc takie podstawowe rzeczy? Ja swojej zonie robilem drozsze prezenty niz za 1000 zl, ale gdyby wziela ten tysiac za moimi plecami to bym sie wsciekl, jasne?

Gość dsfvgxsgvxzfzgvxz
wszystko zalezy od tego ile Twój mąż zarabia mój np. zarabia 2300 i co misiąc daje mi 500 zł na jedzenie i moje wydatki, tzn jedzenie kupuje tylko na weekendy (w tygodniu meza nie ma) oraz dla siebie jedzenie w tygodniu ja mam jeszcze stypendium 250 zł i te wydaje na co chce, meza pieniadze ida w całosci na jedzenie, tez nie pracuje

i jestem z siebie dumna:P ja nie pobieram z jego konta kasy w tajemnicy ale jak mowi ze moge brac to biore bo niby czemu nie? Mam akurat takiego mezczyzne ze nie zaluje na mnie i dobrze mi z tym:P

Gość do nie przejmuj sie moze jakos
No pewnie, przeciez wiadomo powszechnie, ze kobietom brak honoru, bycie sponsorowana jest takie fajne! :D

A nie było przypadkiem tak, że wypłaciłaś pieniądze, szłaś oplacić kurs i cie napadli? Powiedzmy, że od bankomatu za Tobą szli?

Gość irqa.
W glowie mi sie to nie miesci.A maz chyba powinien sie kapnac skoro masz nowa fryzure,ciuchy itp.Jak bedziesz sciemniac to pomysli ze masz sponsora na boku,ale chyba nie jest na tyle glupi.Powiedz na co ci kosmetyczka glupia babo? Sama nie potrafisz o siebie zadbac?? A fryzjer..o jezu,nie masz siostry albo kolezanki co by ufarbowala cie?Taniej by wyszlo.Jestes pusta idiotka.A pustaki predzej czy pozniej obudza sie z reka w nocniku

slowo "sponsorowanie" jest ostatnio przereklamowane i sie go naduzywa:P Ostatnio zasponsorowalam mojemu mezczyznie perfumy a przyjaciolom drinki, na 26 maja zasponsoruje mamie takze perfumy a dzis pojde zasponsorowac pewna siec sklepow bo mam ochote na zakupy:D Boze drogi jestem sponsorem ktorego sponsoruja:( :D

"Powiedz na co ci kosmetyczka glupia babo? Sama nie potrafisz o siebie zadbac?? A fryzjer..o jezu,nie masz siostry albo kolezanki co by ufarbowala cie?Taniej by wyszlo.Jestes pusta idiotka.A pustaki predzej czy pozniej obudza sie z reka w nocniku" o matko to korzystanie z uslug fryzjerskich swiadczy o pustactwie? W takim razie 99% spolecznosci to pustaki:D jak ty musisz latac po kolezankach by ci farbe na leb nalozyly bo szkoda ci kilku zl na fryzjera to nie wylewaj frustracji na tych co wola o siebie profesjonalnie zadbac