Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość puszysta33

Dlaczego puszyste nie mają szans na milość?

Polecane posty

uwazam ze puszyste maja szanse na milosc, osobiscie nie gustuje w "wieszakach", tylko kobieta powinna miec zaokraglone niektore czesci, tak ze mysle ze np 170cm i 70 kg wagi to nie zadna tragedia tylko w sam raz jak dla mnie :))

Gość gjgjgjghjg
Dlaczego? Z tego samego powodu co faceci posiadający mięsień piwny lub mający poniżej 180 cm wzrostu.

Wiekszosc facetow szuka swojego idealu zazwyczaj ma to byc szczupla wysportowana blondynka wygladzona i blyszczaca jak z okladki magazynu. Trzeba spojrzec realnie :) ja bym hcial miec lekko puszysta kobiete :))

na szczescie nie wszyscy faceci lubia wieszaki... czesc nawet woli puszyste kobiety... a opiniami na forum nie sugeruj sie bo jaki normalny facet siedzi godzinami na Kafe... ja bym tez takiego nie chciala...

bo tak naprawdę można przyciągnąć kogoś wyglądem, ale zatrzymać tylko wnętrzem i sercem... :)

Liczą się proporcje, kobieta powinna mieć na pewno wąska talię tak ok 60-65 cm, szczupłe ramionka, i wagę do 55kg bo powyżej to już nie estetycznie wygląda, no nie oszukujmy się, wygląda to jak babochłop. Ja osobiście preferuje damy tak ok 170cm nie wyżej, i do 55kg. Sam mam 190cm żeby nie było

Gość rudzi tez nie maja szans na mi
milosc. taki swiat.

Gość tratratratratra
Nieprawda , że nie chcą puszystych.moja przyjaciółka waży 87 kg przy wzroscie 157 cm i ma tak zajebistego faceta aż mnie skręca czasami , ja waze 52 kg , ale każdy facet jest zainteresowany bzykankiem, mam pecha

Gość coz za idiotyczne dylematy
proste. bo puszyste to zaniedbane nie umiejace odmowic sobie zarcia tylko osoby z problemami metabolicznymi sa usprawiedliwione, reszta to lenistwo i nie dbanie o wyglad, zdrowie. ale zdarzaja sie tacy mezczyzni, ktorzy lubia puszyste. kwestia gustu. takze dziewczyny wziac sie za siebie i nie narzekac! macie to na co same pracujecie.

Gość Falionova
w Aushwitz nie było tłuściochów.....więc jak ktoś mi mówi o jakichś chorobach metabolicznych czy uwarunkowaniach genetycznych to śmieję się takiej osobie prosto w twarz.... Wystarczy mniej żreć, odmawiać sobie.....ale dla was to obce