Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość marchewa ewa

mydło biały jeleń do higieny intymnej

Polecane posty

Gość marchewa ewa

Kto używał? dobre na po porodzie? i gdzie je mogę kupić? w jakich sklepach?

Gość ewelina318
w rossmanie, ja używam i jest ok

rossman, tesco, real - a także w niektórych osiedlowych

Gość marchewa ewa
dzięki:)

po porodzie najlepsze w plynie z aloesem kupic mozna wszedzie Delikatesy, chemiczne, kosmetyczne...

Gość zosia czy julia
bardzo dobre po porodzie, górnicy dostają na kopalni duże ilości może masz kogoś znajomego kto mógłby ci odstąpić? A jak nie to każdy hipermarket, apteka

po porodzie bardzo dobre :) zresztą ja do dziś używam tylko szarego mydła do higieny intymnej i sprawdza się super :) bardzo ładnie leczy podrażnienia a po porodzie przyspiesza gojenie się rany. kupisz w marketach, drogeriach, praktycznie w większości sklepów :)

Gość ja mam syna patryka
opis Delikatny płyn przeznaczony do higieny intymnej w czasie menstruacji. działanie ściągające Przebadany w Instytucie Położnictwa i Chorób Kobiecych AMG Polecany przez ginekologów Nie zawiera mydła Działanie Działa ściągająco oraz łagodzi drobne otarcia śluzówki. Wzmacnia naturalny system ochronny błon śluzowych. Aktywnie chroni przed niekorzystnymi zmianami w śluzówce. Delikatnie myje oraz zapewnia długotrwałe uczucie czystości i świeżości. Substancje aktywne Ekstrakt z kory dębu - łagodzi stany zapalne, przyspiesza gojenie się mikrourazów, wspomaga leczenie hemoroidów. Prowitamina B5 (D-panthenol) - nawilża oraz wpływa osłaniająco na śluzówkę. Kwas mlekowy wzmacnia naturalną florę bakteryjną, przywraca fizjologiczne pH.

Gość ytr098765
ja używałam szew rozpuścił sie po 5 dniach a rana zagoiła się po 4 tyg jeszcze używałam płynu azulan też polecam

Gość a ja lubie truskawkowe
ja mialam cc i w szpitalu powiedzieli, ze najlepiej jak kupie mydlo "bialy jelen" do mycia rany. jest tez plyn do higieny intymnej "bialy jelen"