Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sylwia i moje pytanie...

Co o nim myslicie ???????????

Polecane posty

Poznałam chłopaka, który ma prawie 25 lat. Sympatyczny , miły , empatyczny , ma szacunek do ludzi itp. Wczoraj wieczorem pogadałam z nim tak bardziej otwarcie. Przyznał mi się że nigdy nie był w związku. Byłam zszokowana a on tłumaczył mi że woli być sam i mieć spokój. Dziewczyny jego zdaniem często przynoszą kłopoty facetom , są przebiegłe , wścibskie itp. Mówił że boi się cierpienia z powodu ewentualnej nieudanej miłości albo gdyby dziewczyna go zdradziła. Woli być sam bo jak to mówi cierpienie z miłości jest najgorsze a samotność da się znieść. Wiem jednak że chciałby kogoś mieć , to widać. Podoba mi się ten chłopak bo i z wyglądu jest ok i tym bardziej jego charakter , taka szczerość i dobroć. Znacie kogos podobnego ? Zaznaczę że nie jest to jakiś psychopata ani desperat , naprawdę twardo stąpa po ziemi , ma swoje pasje i nie jest niezdarną ciotą zyciową. Zdziwiłam się że od zawsze sam , że prawiczek i te sprawy. Napiszcie może jak do niego dotrzeć , przekonać go że dziewczyny nie są takie złe ;)

Gość Luidżi
nie dasz rady go przekonać

Dam radę ;) On chce miłości tylko że tak jakby boi się że coś nie wyjdzie. Widać po nim że mu źle samemu

Gość hie hie hie hie hie
jesteś pewna? ufasz mu? Ja znam kolesia, który też szuka miłości, kobiety jego życia, której nie może spotkać i boi się odrzucenia, bo ważne dla niego są uczucia... po czym przelatuje panienkę i szuka dalej tej swojej miłości :)

Gość Luidżi
nie wiesz co siedzi w jego głowie, moze ma kompleks

hie hie hie hie hie , nie , on taki nie jest :D Zbyt nieśmiały jest na to :D Z resztą obserwowałam go wcześniej i nigdy nie widziałam żeby podwalał się do jakiejś dziewczyny czy coś , nawet nie zagadywał nigdzie żadnej. Z resztą widać to po nim, w oczach można sporo wyczytać

Luidżi , jaki kompleks ??? Nie ma kompleksów raczej, z resztą nie wygląda źle. Zadbany jest, ładnie pachnie

Gość Luidżi
moze ma małego chuja

Gość hie hie hie hie hie
no, koleżanko mój kolega też ma w oczach anioła... nie podwala się do nikogo, nigdy nie widzisz żadnych zalotów, też wśród swoich ofiar jest uznawany za nieśmiałego... ;) zanim coś zrobisz - dokładnie prześwietl.

Luidżi , bardzo zabawne :D hie hie hie hie hie - prześwietliłam :D Często go widziałam już od kilku lat. Zawsze sam był albo z jakimś kumplem gdzieś. Nigdy w towarzystwie dziewczyn go nie widziałam. Poznałam go przypadkowo, sama zagadałam ;) Czekałam na pociąg , przysiadłam się na ławce i jakoś tak zaczęła się rozmowa. Bardzo sympatyczny i taki milutki jest ;) Małomówny ale bardzo go lubię i chciałabym z nim spróbować.

Gość Luidżi
dlaczego zabawne, widziałas go?

Gość najpierw dziewczynko
przyznaj się że ćpasz

nic nie ćpam. Może ktoś coś powiedzieć rozsądnego ?

Gość garote
ile masz lat?

mam 23 lata

Gość sylwia i moje pytanie ...
wypowie się ktoś ?

Gość Salemkaaa
Spotykajcie się w gronie znajomych, bądźcie przyjaciółm. Zdobądź jego zaufanie i zacznij delikatnie go uwodzić. Moim zdaniem w tym przypadku pośpiech jest złym doradcą.

Gość okaaaa a a
też miałam takiego. wrażliwy, uczuciowy... rozsądnie brał życie. i wiesz co? ja to wszystko brałam. teraz morał: wyruchał mnie i zostaił. taka to wielka miłość była.

Gość sylwia i moje pytanie ...
Salemkaa , hmmm. On nie za bardzi ma znajomych. Mało i prawie żadnych koleżanek

Gość Salemkaaa
Spróbuj go wkręcić do swoich ;) A jesli nie to... Przyjaźń się z nim sama, ale powolutku staraj się go rozkochać ;) Ja bym tak robiła.

Gość okaaaa a a
jak ma na imie? bo czuję sie jakbym czytała o swoim byłym