Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość piękność

co sądzicie o tej sukience

Polecane posty

Gość ej powiedz
Nadaje sie, chciaz mnie sie srednio podoba. Moze gdyby nie ta kokarda...

Gość jarzynka polna
sliczna sukieneczka ;))

Gość oncemadonse
moze byc ale makijaz rewelacja.

Gość ja powiem tak .....
gdyby ta kokarda ta góra była np w ładnej zieleni i ta kokarda mniejsza to by mi się podobała ale ten róż jak dla mnie jest zbyt wyrazisty nie lubię takich kolorów

Gość piękność
a troche dokładniejsze pytanie:0 czy świadkowa może byc tak ubrana? panna młoda bardzo lubi różowy kolor bedzie miała różową wiązankę wiec tak zastanawiam się nad ta sukienką i nie wiem. a jakie dodatki do tej sukienki? jaka fryzurka? rozpuszczone czy bardziej upięte włoski?

Gość erhsrhjrjjrjer
buhaha ty zartujesz?? Ze wsi jestes chyba, bo tylko takim spodobalaby sie taka suknia. Jeszcze szpilki 10cm solara i mozna isc na wiejska impre

Gość piękność
a co ty masz do wsi?:) są gusta i guściki

Gość tak ci się tylko wydaje
bardzo ładna chociaż jeszcze zależy jaką masz figurę... Ale na świadkową sie na 100 % nie nadaje

Gość evita22
świadkowa?!! to chyba trochę przesada

Gość Kinia_xD
bardzo ładna chociaż jeszcze zależy jaką masz figurę... Ale na świadkową się na 100 % nie nadaje

Gość hihihihmimi
fatalna.... jesli różowy to moze bardziej w odcieniu lososiowego?

Gość piękność
czemiu nie nadaje się dla swidkowej? ja nie chodzę w długich sukniach. a PM powiedziała ze jak najbardziej moge być w krótkiej

Gość evita22
staniesz za panną młodą w kościele ubrana w taką sukienkę?

Gość piękność
a kurat na taka suknię bym nie zwróciła nawet uwagi. jakoś kojarzy mi się z sukienkami dla 30tek. co do stania w kościele to ślub bedzie w cerkwi a tam swiadkowa nie stoi obok młodej

Gość evita22
to w cerkwi nie obowiazują zasady, że kobieta ma zakryte ramiona i trochę dłuższą spódnicę (sorry ale to jest mini) nie mam nic przeciwko takiej sukience na samą impre ale cerkiew czy kosciół to troche przesada

Gość piękność
ramiona bedę miała zakryte a mini jak mini. doradzcie bo już nie wiem. bardzo mi sie spodobała ta sukienka. jest taka w moim stylu. zawsze chodzę w krótkich sukienkach i wszyscy o tym wiedzą wiec jak bym przyszła w długiej to by mogli postawic oczy ale na krórtką to nie

Gość na świadkową za krótka
masz dziewczę ciut wyobraźni ? masz zamiar stanąć w Kosciele przed ołtarzem w kiecce co ledwie zakrywa tyłek ? jak się pochylisz Kościelny będzie miał piękne widoki na Twoje stringi trochę klasy dziewczyno

Gość piękność
proszę przeczytać posty pózniej pisać.

jak już koniecznie musisz t tej kiecce to radzę do Cerkwi jakiś gustowny kostiumik a na wesele przebrać się w sukienkę

Gość piękność
przebierać się w czasie wesela? kiedy? gdzie?

czytałam ale mi przedtem nie odświeżyło postów co i tak nei zmienia faktu że sukienka może i słodka ale bez klasy i gustu.... jak ktoś ma pojęcie o ciuchach to wie że sztuczny jedwab nigdy nie zastąpi prawdziwego a sukienka z Allegro made in China nie przebije sukienki z Mango (mam na myśli sieć hiszpańskich sklepów a nie serwis wysyłkowy) czy Solara zresztą cena też mówi o jakości, porządna sukienka to wydatek minimum 300 - 600 zł

Gość znudzonaaa
Nie chodzi juz nawet o jej dlugosc jak o material z jakiegos jest zrobiona, wyglada odpustowo. I to ze ktos Ci pokazal jakas keicke w innym kolorze skrytykowalas ja szybko ze dla 30tek he wlasnie ona byla ladna kobieca delikatna dla kobietek z klasa ktore umia inaczej podkreslic walory nie wywalajac cyce czu nogi na slubie;/ Poszukaj innej i pokaz moze jakas alternatywe to Ci doradzimy:)

Gość piękność
nie wygląda odpustowo. wyglada weselnie czyli chyba tak jak ma być

Gość znudzonaaa
Z cena to roznie bywa bo mozna znalesc cos za 100zl i teb bedzie fajne tylko trzeba miec troszke smaku i gustu;/ Ta sukienka to straszne badziewie i jeszce na dyskoteke czy nawet poprawiny bym mogla powiedziec zaloz jak az tak Ci sie pododba tak na slubie jej ogole nie widze :/

przebrać się możesz choćby w toalecie, co za problem ? jak robiłam sesję ślubną w plenerze, w parku, przebierałam się w drugą kieckę w toalecie w restauracji, no i dałam radę..... wiele osób (panie) zmienia stroje po ceremonii ślubnej na śmielsze i bardziej nadające się do tańców bardzo młodziutka chyba jesteś że nie wiesz że etykieta i dobre maniery wymagają odpowiedniego stroju w miejscach kultu

NIE!NIE!NIE! do pubu sie nadaje a i to nie bardzo:/ ja bym sie poplakala jakbym w czyms takim poszla reszta gosci Cie wzrokiem pozre! Prosze...nie rob tego sobie i co najwazniejsze pannie mlodej!

Gość znudzonaaa
Na moj gust widac po niej ze jkosc ma kiepska i nie jest weselna mysle ze bardziej imprezowa:/ ale sa gusta i gusciki

Gość piękność
strojem nie oddaje kultu. ja mam wiare w sercu a to że pojdę do cerkwi w mini to nie ma znaczenia dla wiary. bog nie patzry na sukienkę tylko na serce. ja jeszcze nigdy nie spotkałam osoby ktora by sie na weselu przebierała. wiec raczej tez nie zamierzam tego robić