Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość piękność

co sądzicie o tej sukience

Polecane posty

Gość na świadkową za krótka
ta łosisiowa sukienka której linka ktoś wkleił....jest właśnie przykładem sukienki z klasą, widać że materiał jest delikatny, dobry gatunkowo (żorżeta ?!), sukienka nawiązuje do lot 20stych, ciekawe połączenie kolorów, drapowania, szarfa....no i długość do kolana a nie ledwie za tyłek jak facet ma gust to zgrabna dziewczyna mu się w takiej sukience spodoba....no chyba że facet jest pustak i preferuje dziewczyny typu lalka Barbie czy "moja Krysia" w białych kozaczkach i dżinsowej mini z reklamy

mało wiesz dziewczę "strojem nie oddaje kultu. ja mam wiare w sercu a to że pojdę do cerkwi w mini to nie ma znaczenia dla wiary. bog nie patzry na sukienkę tylko na serce." skoro tak to na choinkę cały wystrój Kościoła, Cerkwi, na choinkę ornaty, ozdobne obrusty i cały ten cyrk ? po co Panna Młoda zakłada białą suknię, welon ? skoro strój i symbolika jest bez znaczenia ? przecież to tylko oprawa ceremonii ? Panna Młoda równie dobrze mogłaby iść do ołtarza w powyciąganym dresie z napisem "Juicy" na tyłku

Gość piękność
niw eim na co liczyłam pisząc tutaj bo chyba nikt tu wiecznie tylko krytyka jest jakby6 po drugiej stronie siedziały piękności z gustem. a mozę jest wrecz przeciwnie. siedzą karakany i zazdroszą a z zazdrości piszą głupoty.

Gość znudzonaaa
Na swiadkowa za krotka mam dokladnie to samo zdanie o tej blado rozwej kiecce. Ale widac ze autorka niema specjalnego gustu niestety. Jedynie szkoda ze tego nie rzumie ze panna mloda chyba nie bedzie zachwycona chyba ze ma podobny gust i sama idzie w wielkiej bezie i diademie na glowie;/ I tu nawet nie chodzi o jej dlugosc tylko o ten material kroj kolor;/ niewiem paskudna jest.

Nie, mi się nie podoba, wieje straganem, i jeszcze jaka cena, za kawałek materiału, który wygląda na nie ciekawą jakość/kojarzy się z materiałem kurtki przeciwdeszczowej, przykro mi, ale mi się nie podoba, Tobie ma się podobać bo będziesz w tym chodzić, nie ja.

Gość znudzonaaa
To jak tak myslisz ze nic Ci nie da rady i ze ludzie tu niemaja gustu to po co pytasz o zdanie?

Gość znudzonaaa
He jak juz podjelas decyzje ze pojdziesz w niej to po co pytasz. Znajdz moze jaaks alternatywe na allegro i pokaz ja tez cos poszukam o mi sie podba i jest dla mlodej osoby:0

Gość piękność
bo myslalam ze tu są bardziej normalne osoby jednak. czemu tu wszyscy wszystko krytykują

myślę że problemem autorki jest to że wg niej my, którzy jej radzimy jesteśmy "stare dupy po 30stce" a ona jest młoda lelija która musi pokazać pół tyłka by udowodnić wszystkim że jest świeża, młoda i atrakcyjna gdybym miała 16 lat to pewnie też bym się zachwycała kiecką z Allegro, ale miałam szczęście obserwować inne kobiety i nauczyłam się co jest eleganckie a co nie

Gość znudzonaaa
Ja mam 22 lata i napewno byl jej na slub nie ubrala jako swiadkowa

Gość piękność
a co bys ubrała

Gość znudzonaaa
Szukam czegos ciekawego;0 i niechce byc zlosliwa naprawde jak tylko znajde cos to wkleje(szukam cos w rozu)

dziewczyny a niech ubiera ta kiecke jak tak bardzo sie jej podoba!!!! posmiewisko ona z siebie zrobi, a pozniej bedzie plakac ze wszyscy sie smieja, tylko dam ci rade nie maluj sie bo wtedy juz calkiem "poplyniesz":P

Gość piękność
ja nie mowie ze jesteście złośliwe. chce poprostu zeby mi ktos delikatnie doradził a nie wyśmiewał i od wiesniar wyzywał i na odpust wysyłał. mam taki styl. kazdy ma swój.

Gość znudzonaaa
Tak dlatego checmy pomoc Ty poszukaj jeszce jednej ktora Ci sie podoba moze bedzie fajniejsza;)

Gość piękność
ujdzie. nawet w moim stylu ale dłuzsza to ona nie jest

Gość znudzonaaa
straszne badziewie na tym allgero i maly wybor jakis;/

Gość znudzonaaa
Mi tam dlugosc nie przeszkadzala tylko styl tamtej mi sie nie podobal i pomyslalm ze ta moze by ci bardziej podeszla a jest w tym stylu oczywiscie nie czarna.

Gość weronikax
ta rozowa z ta kokarda odrobinke tandetna jak dla mnie...I do kosciola w takiej kiecy chyba tez nie bardzo....