Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość johnsmith1987

23 latek i 17 latka

Polecane posty

Gość johnsmith1987

Mam 23 lata. Podoba mi się 17 latka. Czy sądzicie że to coś złego jeśli będę się starał o jej względy?

Gość Luidżi
bedziesz smażyl sie w piekle

Gość johnsmith1987
do dziewczyn w tym wieku: czy chciałybyście mieć chłopaka starszego od siebie o 6 lat ?

Gość huii
a staraj sie, nikt ci nie zabroni, ale fakt, ze 23 latek interesuje sie licealistka, dla ktorej najwiekszym wyzwaniem zyciowym jak na razie jest matura, swiadczy tylko o tobie i twojej "dojrzalosci"...

Mnie podoba się koleś 7 lat starszy. Podoba mi się pod względem tego, że jest bardzo zaradny życiowo, pracuje, studiuje, mądrze myśli o życiu i do tego jest przystojny.

Między rodzicami mojego znajomego jest 10 lat różnicy wieku, są ze sobą już grubo ponad 30 lat. Tak naprawdę wiek schodzi na dalszy plan, jeśli dwie osoby są dopasowane pod względem charakteru, upodobań itp., a przede wszystkim się szczerze kochają.

Gość Targać łacha
Ja bym Cie pogoniła gdzie pieprz rośnie, mam wyższe cele niż posiadanie chłopaka (w tym przypadku faceta ).

Gość ja też długo dojrzewalam
taaaa..... 6 lat to mało ,ale zalezy w jakim wieku 17 latka to siksa 23 latek to całkiem dojrzały, przynajmniej fizycznie facet w tym wieku to jest niesmaczne poczekaj ze 2 lata znam pewną panią która zwabiła 18 latka, mając 26 lat bleeeeee....

Gość Targać łacha
Łykam tylko i wyłącznie fekalia chłopców z gimnazjum, którym za każdego dorodnego balasa płacę w naturze, tj.: maluję płoty, wynoszę śmieci, pomagam przy zakupach etc.

Gość johnsmith1987
jak to poczekaj 2 lata? mam poprosic ją żeby przez te 2 lata nie poznawała żadnego chłopaka i za 2 lata zobaczę czy dalej jest wolna?

Gość ja też długo dojrzewalam
na to wychodzi

Gość Targać łacha
Pokraczny podszywie ! nic innego nie potrafisz ? właśnie w taki sposób zachowuje się ktoś kto nie ma chęci do nauki . Prostak ! Nie zniżam się do twojego poziomu...jesteś płytki ! Nawet nika nie potrafisz sam sobie wymyślić prymitywie? łatwiej komuś ukraść ?!

Gość między
między mną a moim narzeczonym jest 7 lat różnicy. ja mam 21 on 28 ;)

Gość Targać łacha
między Jak długo jesteś ze swoim narzeczonym ?

Gość tjaaaaa
ja mam 17 (za 2 miechy 18) i nie widzę nic złego w tym, znaczy oczywiście jeśli nie chodzi ci tylko o zużycie i porzucenie. Wiek dla mnie roli nie gra licza się oczekiwania

Gość między
3 lata dokładnie miałam 18 lat i 2 miesiące jak zaczęliśmy być razem

Między mną a moim narzeczonym jest 5 l. różnicy. Zaczęliśmy się spotykac jak miałam 17 lat. Koleś, który pisze, że w tym wieku największym "wyzwaniem" jest matura ma chyba kompleksy. Sam w tym wieku tak miałeś?

Gość Kobiecinka.......
Ja miałam chłopaka o 5 lat starszego, miał 22, a ja 17, i było normalnie:)

Gość asdasd
złego? co ty, bzykaj ile mozesz :)

Gość 21 latka, prawie 22.
jest mnóstwo fajnych, wolnych i atrakcyjnych 21 i 22 latek. Nie możesz się zainteresować żadną z nich? Tylko gówniarę z I kl LO wybierać? No ale jak wolisz.... :o

Gość johnsmith1987
ano właśnie że nie ma ilekroć jakas nieodbiegająca wiekiem mi się spodoba to się okazuje że zajęta albo po przejsciach

Gość Trzeci sutek Magdy
mam 17 laqt, ale nie chcialbym chlopaka 6 lat starszego :o

Gość jak miałam 19 to mialam faceta
6 lat starszego. Chwilami widziałam jaka jest między nami przepaść. Ale tak na co dzień raczej wielkiej różnicy nie było. Ale dobrze, że się skończyło w miarę szybko. dziś nie popieram takich związków. Tak z perspektywy czasu wyglądają wg mnie komicznie.

Gość anikka 88
Ja poznalam mojego meza gdy mialam niecale 17 l, czyli on mial niecale 23. Nie wyobrazam sobie miec chlopaka rok , badz dwa starszego tylko od siebie, a bron Boze juz w swoim wieku. Nam nigdy nie przeszkadzala ta roznica wieku, jest nam wspaniale razem

Gość tzytze muszą być duże
23 latek i 17 latka - różnica w sam raz

Gość Moja kumpela z klasy
ma 18 lat i chodzi z 32 latkiem :o To jest różnica dopiero!

Gość Marakasy
Jestem w bardzo podobnej sytuacji mam 23lata a dziwczyna, z którą zaczołem budować głępszą relacje ma 17 lat. Obawiam się potencjalnych problemów jakie możmy napotkać. Ale wiem, że jest ona warta zachodu i wyrzeczeń z racji swojej dojżałości, inteligęcji no i urody (jestem tylko facetem).

Gość moim zdaniem nie wypali
czasami taki 23 latek że tak powiem nie jest dojrzały, ba! nawet 26 latek którego poznałam zachował się jak dziecko. zdajesz sobie sprawę że może macie inne potrzeby? np. życiowe, w sexie itd.