Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość johnsmith1987

23 latek i 17 latka

Polecane posty

Gość hmmmm12
ja mialam 16 moj 21 xD jak razem zamieszkalismy teraz mam 18 on 23 i dalej razem mieszkamy;P liczy sie uczucie

Gość abooooooooaoan
bierz się jeśli chcesz. taka różnica to nic;p ja mam 19 mój 31

Gość Marakasy
W takim razie pytannie do osób które są w takich związkach. Jakie były największe problemy, które stały wam na przeszkodzie do bycia razem? Czy odczuwaliście jakąś presje ze strony otoczenia?

Gość cvccdfdd25
Stary juz jestes zostawi ci ekiedys dla mlodszego albo rowiesnika a poza tym 17 a 23 to roznica ona ma pstro w glowie

Gość Marakasy
Z całym szacunkeim ale dbaj o język Polski... ale racja gdyż Ona zostawia rówiesika dla mnie i tego też boje się w przyszłości.

Gość gość
Nie rozumiem.. Według Was każda 17-letnia dziewczyna to zwykła, tępa i nic nieznaczącą siksa? Przepraszam bardzo, ale znam 17, ba nawet 16!, które są dużo zaradniejsze i inteligentniejsze niż nie jedna 20. + Różnica jak dla mnie nie jest znacząca, chociaż zależy to oczywiście od zamiarów faceta. Mój dobry kumpel z uczelni miał 22 lata, jak zaczął spotykać się z 17 i jakie było moje zdziwienie, że okazała się naprawdę miłą, ciepłą, zabawną i inteligentną dziewczyną! I pasują do siebie idealnie, i niedawno obchodzili swoją 4 rocznicę. :)