Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szansaaa

Nie wyjde za mąz, nie urodze, bede wolna!

Polecane posty

Gość szansaaa

Postanowiłam, że nie wyjde za mąż, nie bede mieć dzieci, poświece się swojej pasji i hobby! Bo to mnie uszczęśliwia :) Nie mam zamiaru rezygnować z tego tak jak inne kobiety, bo trzeba założyć rodzinę bla bla, zegar biologiczny bla bla, trzeba pozostawic cos po sobie bla bla, też mi gadanie! Nie majac dzieci ani męza wcale nie czuje sie od was gorsza matki polki! Mam przyjaciół i faceta i niech tak pozostanie, mam rozum i sama nie bede sie unieszczęśliwiać.

Gość kap kap płyną łzy
i dobrze, mniej takich matołów jak ty :classic_cool:

Gość peacelove69
dokładnie ja tez!!!

Gość peacelove69
zalosne matki polki a my bedziemy wolne!!!

Gość kap kap płyną łzy
i kolejnych mniej :D

Gość szansaaa
mniej gdzie? bo nie chwytam twego przesłania zdolniacho! :D chyba nie doczytałeś, ja nie popełniam samobójstwa! kuro domowa!

Gość tez jestem tego zdania
:) Mam cudownego faceta z którym jestem od 7 lat, nie chcemy ślubu ani dzieci... Spełniamy swoje pasje i marzenia a dziecko nam do szczęścia nie potrzebne bo i bez jesteśmy szczęśliwi :)

Gość kap kap płyną łzy
Postanowiłam, że nie bede mieć dzieci bystrością to ty nie grzeszysz, co? kuro "światowa" ;)

Gość kap kap płyną łzy
"nie potrzebne" :D liczba analfabetów znowu sie zmniejszy :)

Gość utyyr
hm

Gość soverlady
mniej gdzie? bo nie chwytam twego przesłania zdolniacho! nawet ja jej przesłanie zrozumiałam choć jestem blondynką:)

Gość kap kap płyną łzy
nawet ja jej przesłanie zrozumiałam choć jestem blondynką nie wymagajmy zbyt wiele od autorki ;)

hehe a na starość obudzę się z ręką w przysłowiowym nocniku, facet albo odejdzie do normalnej kobiety z którą zrealizuje swoje życie i będzie miał normalną rodzinę a nie wariatkę w domu; albo znajdzie sobie zwyczajnie młodszą. żal mi ciebie kobieto. nie mówię że każda MUSI mieć męża, dom, dziecko, wiem że wcześniej czy później odzywa się te pragnienie, niestety czasem jest zbyt późno by coś zmienić....brak możliwości zajścia w ciążę, brak środków na wychowanie dziecka, potencjalni kandydaci na TŻ zajęci, zaobrączkowani itp..

Gość szansaaa
ojjj chyba nadepnęłam na odcisk! czyzby jakaś zmanierowana kurka siedziała na forum? dzieci srają w pieluchy a mąż ogląda się za młodszymi? ojej jaka szkoda :D heheh

męża nie mam jeszcze, więc za młodszymi się nie ogląda, dziecka na razie nie planuję bo chcę skończyć studia :P zatkało kakao? :>

Gość szansaaa
ale ja nie potrzebuje faceta na cale życie, dlaczego wiecznie mowie sie ze kobieta bedzie żałowac gdy nie zalozy rodziny, bzdura! dla mnie szczesciem jest spelnianie sie a nie rozmnażanie! relacja z facetem nie zawsze opiera sie wyłącznie na seksie! z facetem mozna sie poprostu przyjaznic cale życie

Gość szansaaa
taa zatkało! że jeszcze dobrze świata nie poznalas a juz wiesz, że wylądujesz w garach współczuje :D hehehe

Gość kap kap płyną łzy
autorko czy myslenie cię przerasta? :)

Gość szansaaa
tak przerasta :D heheheh tak sie przejmuje waszymi docinkami, że szok! heheheh

Gość Uboot
Takie życie. Ty też srałaś w piluchy, i na starość też będziesz srać.

Gość uwaga matki polki sie
zbulwersowały bo musiały dzisiaj znowu babrać sie w kupie :o Mąż dupczyć nie chce bo po porodzie ma za szeroką szparę więc szuka młodszej a dziecko daje popalić. Glupie kury domowe 🖐️

Gość kap kap płyną łzy
ale ja nie potrzebuje faceta na cale życie z facetem mozna sie poprostu przyjaznic cale życie :D:D:D

Gość szansaaa
bede bardzo mozliwe ale przynajmniej nie bede miala wyrzutow somienia ze musza mi je zmieniac wnuki czy dzieci widzac mnie w takim stanie i obsługując jak świenie w chlewie

Gość kap kap płyną łzy
uwaga matki polki sie zbulwersowały bo musiały dzisiaj znowu babrać sie w kupie rozczaruję cię, gdyż nie jestem matka polką :)

Gość szansaaa
kap kap kap- jakis problem? a moze cos cie przerosło?? :D cos mi sie wydaje ze siedzisz jednak w domu z bachorem bo tak sie bulwersujesz :D uderz w stół...

Gość kap kap płyną łzy
przeczytaj moje posty jeszcze raz, a najlepiej ze trzy razy, gdyż śmiem przypuszczać,iż raz to dla ciebie za mało, a następnie sprawdź co znaczy słowo "bulwersować", bo zdecydowanie nie powinnaś uzywać słów, których znaczenia do końca nie rozumiesz :)

Gość szansaaa
wybacz ale nie chce mi się czytać twoich mokrych od potu wypocin znowu poza tym, nie musze czytaćdrugi raz tego co nazmyslałaś, moim zdaniem walisz scieme totalną :) boli cie to, że musisz siedziec w domu z bobasem i tyle :D pozostaje mi tylko asertywnie dodać, iż: szanuję twoje zdanie ale moje jest inne :D

Gość kap kap płyną łzy
nazmyslałaś :D:D:D:D pozostaje mi tylko asertywnie dodać, iż: szanuję twoje zdanie ale moje jest inne ponawiam prośbę, nie uzywaj słów, których znaczenia nie rozumiesz :)

Gość bele de jour
no i si. Ale licz sie z tym, ze za pare lat przestana cie zapraszac na rozne uroczystosci, przyjaciele zerwa z toba kontakty i zostaniesz sama. Ale co tam wazne, ze bedziesz wolna:) powodzenia

"a na starość obudzę się z ręką w przysłowiowym nocniku: >>>Nie wiem czy ludzie nie zdają sobie sprawy z tego ze domu starców są przepełnione w większości ludźmi którzy mają dzieci.Dzieciak to nie gwarancja szczęśliwej starości. "facet albo odejdzie do normalnej kobiety z którą zrealizuje swoje życie i będzie miał normalną rodzinę a nie wariatkę w domu" >>>Przepraszam co to znaczy "normalnej" stworzenie które jedyne swoje powołanie widzi w rozmnażaniu się to zwierze-innego wyboru nie ma. Jak narazie to mężowie odchodzą do wolnych kochanek mając dość olewania przez bardziej matki swoich dzieci niż żony,jak ma odejść to odejdzie i nic tego nie zmieni... "nie mówię że każda MUSI mieć męża, dom, dziecko" >>>>Śmieszne, nazywanie kobiet bezdzietnych niezamężnych WARIATKAMI świadczy o czymś innym... "wiem że wcześniej czy później odzywa się te pragnienie" >>>Nie wiesz i nigdy nie będziesz wiedzieć co komu się odzywa a co nie. Kobiety które świadomi rezygnują z macierzyństwa są 1000razy bardziej odpowiedzialne od tych które mają dzieci "bo tak trzeba"