Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szansaaa

Nie wyjde za mąz, nie urodze, bede wolna!

Polecane posty

Gość weronikax
Ja Cie rozumiem....bo nie dla każdej kobiety posiadanie męża i dziecka to priorytet....W sumie męża mieć chyba będę-bo jestem już zaręczona a dzidzia....To się zobaczy też nie wykluczam...Ale wiem,że mogłabym żyć bez dziecka ale fajnie jest mieć mężulka przy sobie i też realizować swoje plany,marzenia....Hobby....

Gość haha co za idiotka
szansaaa jestes poprostu zakompleksiona :D najzwyczajniej w swiecie hehe.. i jestem pewna ze życie cie zmusza do tego myslenia bo pewnie nawet nie masz faceta i jestes tak brzydka ze nikt cie nie chce.. :)

Gość trzydziestolatek bla bla bla
autorka topiku ma rację, a zgorzkniałe kury domowe gdakają tylko, mam w pracy styczność z trzema babkami przed 60-tką, tzw.stare panny, wolne, bezdzietne, realizujące swoje pasje, pełne humoru, otwarte na zmiany, bardzo fajne babki, a ich mężate równolatki wyglądają i zachowuja się tak jabky czekały na smierć, ciagłe narzekania na starego w domu itp, zawiedzione życiem. A te co uważają że dzieciak jest zabezpieczeniem na starość to się mogą gorzko zdziwić... 🖐️

Gość haha co za idiotka
oo proszę czyzby to sama odważna i pena siebie szaansa? ;D haha dziewczynko.. nie udawaj wiec tu przed nami pewnej siebie! i sie tu nie rzucaj ze sowimi nerwami.. ppfff

Gość monisisia
"ta co wie" a jeśli drogi mężulek będzie dymał laski na prawo i lewo, a ukochany synuś stanie się kryminalistą. Miodzio... nie ma to jak przemyślenia "co by było gdyby" ... albo "ja wiem jak będzie"

Gość kap kap płyną łzy
"ta co wie" a jeśli drogi mężulek będzie dymał laski na prawo i lewo, a ukochany synuś stanie się kryminalistą. Miodzio... nie ma to jak przemyślenia "co by było gdyby" ... albo "ja wiem jak będzie" następna mądra inaczej :)

Gość haha co za idiotka
niee no teraz to juz bajki piszesz ty tez monisia.. dajcie se siana

Gość tuuuli
i szansaaa się zmyła:)

trzydziestolatek. Generalizować nie można, nie można wrzucać wszystkich do jednego wora,ile ludzi tyle opinii i zachowań...Ale jak słucham ze kobieta która nie chce wydawać na świat młodych jest wariatka szlag mnie trafia, to jest odbieranie kobiecie świadomości i człowieczeństwa. Powtarzam, tylko zwierze nie ma innego wyboru-MUSI mieć młode, bo tak każe instynkt.

Gość kap kap płyną łzy
haha co za idiotka mam nieodparte wrażenie,że czytamy ciągle samą autorkę ;)

Gość tuuuli
ja w sumie też kiedyś myślałam tak jak ona ale jak poznałam faceta to mi się przestawiło:) Chcę mieć rodzinę ale najpierw studia i między tymi zmianami pieluch i babraniami się w kupie są takie chwile, kiedy dziecko jest naprawdę radością dla matki :) mąż nie będzie dymał na prawo i lewo jeśli nie będzie problemów w porozumiewaniu i nie będzie to pierwszy lepszy tylko dobrze poznany facet.Takie moje zdanie

Gość haha co za idiotka
kap kap płyną łzy tzn?? ;P wiesz..ja nie twierdze ze kobieta która nie chce mieć dzieci jest wariatką.. ok,przeciez kazdy ma prawo wyboru ale po cholere ona sie tak tu rzuca i wyzywa innych?rany boskie po co robi tu taką wije "bo ona nie chce miec męża ani dzieci" a co nas to?! podzielila sie z nami sowim odkryciem wiec niech juz nie kęci afery i tez uszanuje innych!

Gość bele de jour
myslalam ze kobiety maja dzieci a nie mlode:o

Gość monisisia
znalazła się najmądrzejsza, jeśli uważasz że wszyscy mężulkowie są cudowni nikt nie zdradza, nie chla, nie bije żon a dzieci są ósmym cudem świata, kochane takie, nie kradną nie ćpają , to jesteś z kosmosu kretynko... buahahaha

ktoś pisał na początku- będzie takich mniej ;) miał rację, lepiej nie rozmnażajcie się - szansaaa i monisisia to czy mąż skoczy na bok a syn będzie/nie będzie kryminalistą powinna mieć wpływ żona i matka - dbać by nie dochodziło do takich patologii w wyniku zaniedbań wniosek jest prosty - najłatwiej zaakceptować nasze braki lub to czego nie możemy osiągnąć poprzez zwykłą negację. Wtedy łatwiej się żyje. żal mi autorki. a pan 30-latek aż 3 samotne stare panny naliczył w swoim bezpośrednim zawodowym otoczeniu? i wszystkie takie cool? może wystarczy sekundę pomyśleć że "grają" kogoś cool przed innymi i samym sobą i do domu nie chcą wracać bo nie mają do kogo?

Gość kap kap płyną łzy
autorko, czyzbyś miała rozszczep osobowości? ;) :)

Gość tomek 123
masz rację autorko, tak zrób - realizuj pasje i żyj jak chcesz. A te kury domowe się tutaj pastwią bo stary w domu marudzi a bachory srają w pory.

"po cholere ona sie tak tu rzuca i wyzywa innych?rany boskie po co robi tu taką wije "bo ona nie chce miec męża ani dzieci" a co nas to?! " >>>W pierwszym poście nie zauważyłam nic obraźliwego, w odpowiedziach-owszem. A potem już zaczęła się pyskówka, a jak zacznie się pyskówka to nikt nikogo nie szanuje;) Właściwie bym się w to nie wtrącała bo już było kilkanaście takich tematów, a według mnie każdy ma prawo do własnych przekonań i własnego życia...Ale to z ta "wariatką" to było ostre przegięcie...

Gość kap kap płyną łzy
A te kury domowe się tutaj pastwią bo stary w domu marudzi a bachory srają w pory. czyżby doktor Freud? :)

Gość tuuuli
monisisia jak Twoja ostatnia wypowiedź była skierowana do mnie to chamuj się ze słowami i jak masz ochotę wyzywać od kretynek to stań przed lustrem i wyzywaj do woli! Skoro nie umiesz utrzymać męża czy tam chłopaka przy sobie ani dziecka wychować na porządnego człowieka to już niczyja wina tylko Twoja!

Gość haha co za idiotka
aa owszem szansaa sie teraz przeobraziła na moniisie haha;D mozliwe :P do jasnej anielki! ludzie juz wam odbija jak mozna tak uogólniac ? przeciez różni ludzie na swiecie są i róznie żyją.. patologi tez jest pełno.. takze odbijcie z tym uogólnianiem

"najłatwiej zaakceptować nasze braki lub to czego nie możemy osiągnąć poprzez zwykłą negację. Wtedy łatwiej się żyje. żal mi autorki." >>>Nie wiem czy autorka ma jakieś "braki" wiem ze kobieta ma dużo innych wartości i brak dziecka/chęci posiadania dziecka nie uwłacza jej godności. Jedyne czemu takie braki uwłaczają to zwierzęta trzymane na rozpłód-bo jak są bezpłodne nadają się tylko na mielonkę. Pozdrawiam!

Gość mileństwo
Skoro nie umiesz utrzymać męża czy tam chłopaka przy sobie ani dziecka wychować na porządnego człowieka to już niczyja wina tylko Twoja! żeby faceta utrzymać przy sobie i wychować dziecko dobrze sama musi się szanować i być dobrze wychowana a widać nie jest...

Gość monisisia
"ta co wie" - wiesz zdarza się że to dzieci z dobrych rodzin schodzą na złą drogę a mężowie są przykładni tylko nagle coś im odbija -parę lat po ślubie im się nudzi i latają za panienkami. Jak uważasz że można tak wszytko mieć pod kontrolą , poukładane i mieć wpływ na wszystko co inni robią to gratuluje wszechmocy.

Gość haha co za idiotka
również pozdrawiam wszystkich:) każdy przeżyje życie tak jak tego chce! ale..życie jest jedne. :) powodzenia dla wszystkich!

Złotowłosa sorry za bezpośredniość ale z leksza tępe masz te wypowiedzi.. zapętlasz się w swoich mądrych wywodach. jeszcze muszę Ci pogratulować twoich osiągnięć :P tj. wyjazdu na miasto i zdania egzaminu oraz życia w związku małżeńskim od 2007 roku! założę się że zlotowłosa to kolejne wcielenie monisii i szansaaa.

Gość kap kap płyną łzy
Nie wiem czy autorka ma jakieś "braki" zapewniam cię,że ma ;) wiem że kobieta ma dużo innych wartości a tu czas na polemikę :D

Gość monisisia
pozdrawiam Cię szanso:) - uważają że jesteśmy jedną i tą samą osobą hehe. Może mam siostrę i o tym nie wiem :D

Gość kap kap płyną łzy
ta co wie :D:D w sumie ten sam infantylny styl wypowiedzi :)