Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szansaaa

Nie wyjde za mąz, nie urodze, bede wolna!

Polecane posty

Gość kap kap płyną łzy
monisisia pozdrawiam Cię szanso - uważają że jesteśmy jedną i tą samą osobą hehe. Może mam siostrę i o tym nie wiem jedno was na pewno łączy ;) ale to juz sama musisz znaleźć :D

Gość monisisia
nie podniecaj się tak moimi wypowiedziami bo się spocisz hehehe

Gość kap kap płyną łzy
nie podniecaj się tak moimi wypowiedziami bo się spocisz hehehe nie mierz innych swoją miarą cielęcinko :classic_cool:

Gość monisisia
już nie chce mi się z wami gadać. Żegnam kury domowe i matki polki :D

"nie mierz innych swoją miarą cielęcinko" piękne, czy mogę pożyczyć :>?

Gość fala kulminacyjna
skoro autorka czuje potrzebe zeby podzielic sie tak mega bystrymi spostrzezeniami i planami na swoje zycie, oznacza to, iz jest: 1. niedowartosciowana 2.glupia 3.zdaje sobie sprawe z wlasnego stopnia kretynizmu. Aloha🖐️

Gość kap kap płyną łzy
ta co wie no jasne ;) trzeba nazywać rzeczy po imieniu :D a jak widać po szansie vel monisisi, jak brakuje arumentów, to czas brać nogi za pas :D

ad.3 zdaje sobie sprawę ze stopnia kreytnizmu.... i to chyba w tym najgorsze... lepiej być głupim ale nie miec aż takiej tego świadomości, przykre :( dziękuję, cielęcinka jest git:)

Gość pikp
Smieszy mnie zbulwersowanie tym postem, przeciez to tylko i wylacznie sprawa autorki jakie chce miec zycie. Tak samo nie uwazam, ze kobieta bedzie szczesliwa tylko w zwiazku malzenskim i posiadajac dzieci. Uwazam takze, ze nie powinno sie rodzic dzieci w celu "zabezpieczenia na przyszlosc".

kurwaaaaa czemu tacy jestescie ja tez czuje sie nieszczęśliwa a jednak chce żyć

Gość kap kap płyną łzy
Smiesz mnie zbulwersowanie tym postem a kto tu się bulwersuje? ;)

Gość haha co za idiotka
ty to najlepiej podsumowałas.. tez tak uwazam bo nikt o zdrowych zmysłach nie krzyczy na forum o swoim stylu życia wykłucając sie ze jest on najlepszym! napewno cos z Tobą nie tak.. ;/ ja mam 21 lat, mam swoj dom i mężą kochającego.. jestesmy rok po ślubie, jeszcze bez dzieci ale chcemy bo bedzie ono owocem naszej milosci.. ale nie narzucam tu nikomu swojego stylu życia.

Gość fala kulminacyjna
ta co wie - to prawda. Niestety ale jest tak, ze jesli ktos zyje zgodnie z wlasnym sumieniem, tak jak w jego mniemaniu nalezy, uczciwie z wlasnymi pogladami, nie szuka nigdzie poklasku. Nie opowiada o tym, nie chwali sie, nie szuka poparcia, a tym bardziej nie stara sie wzbudzic kontrowersji. Jesli jest inaczej, osoba taka jest w takim razie niedorozwinieta emocjonalnie i niedojrzala, co w przypadku autorki chyba by sie zgadzalo.

Gość haha co za idiotka
chodzilo sie mi o to ze zgadzam sie z fala kulminacyjna:)

Falo, dokładnie tak by było. Mam dziwne przeczucie że ta negacja może wynikać z głębszych problemów i frustracji z tym związanych. też tak czasem reagowałam jako nastolatka..na coś czego nie mogłam mieć albo wiedziałam że nie osiągnę...

Gość kap kap płyną łzy
Falo, dokładnie tak by było. Mam dziwne przeczucie że ta negacja może wynikać z głębszych problemów i frustracji z tym związanych. no przecież założyła temat, w którym przyznała,że jest sfrustrowana :)

Tak, jestem wcieleniem wszystkich osób które wypowiadają się w temacie. Problem w tym ze tu są ludzie i plebs, jak widać nie trudno rozpoznać kto jest kto.:) W żadnych mądrościach życiowych się nie plączę, nie lubię tylko przemądrzałych osób które uważają ze wszystkie rozumy pozjadały co tylko świadczy o tym jak mało znają życie... "ta co wie" ty masz z lekka aroganckie wypowiedzi i świadczą o kompleksach i potrzebie "wyżycia się " na forum gdzie jesteś anonimowa...

Gość kap kap płyną łzy
Tak, jestem wcieleniem wszystkich osób które wypowiadają się w temacie. Problem w tym ze tu są ludzie i plebs, jak widać nie trudno rozpoznać kto jest kto nic dodać, nic ująć ;)

Gość fala kulminacyjna
aroganckie?:D ta co wie na tym topie to chyba jedyna osoba, ktora ma do tej kwestii zdrowe podejcie:D:D albo ty zlotowlosa nie jarzysz ironii, jaka uprawia ''ta co wie''. No ale do tego trzeba byc minimalnie inteligentnym:)

Gość kap kap płyną łzy
No ale do tego trzeba byc minimalnie inteligentnym raczej średnio rozgarniętym ;)

Autorko-to twój wolny wybór.Każdy ma prawo wyboru i nie bardzo rozumiem czemu krytykujesz te dziewczyny które wybrały życie jako żony i matki:(

Jeśli ktoś ubliżanie innym nazywa :"zdrowe podejcie" to życzę wam żebyście w realu nie spotkali się z osobą która ma "zdrowe podejcie" i macie inne zdanie niż ona na jakiś temat. O moją inteligencję się nie martw, dziwi nie tylko wrogość i brak jakiegokolwiek okrzesania... trudno doszukiwać się ironii w słowach :"a nie wariatkę w domu", albo tak przyznaję ja jej nie potrafię znaleźć.