Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ludzie nie przesadzajcie

Mogę tak wyglądać na cywilnym ???

Polecane posty

Gość oczekującaaa89

Gość zwyczajnaniezwyczajna
ja bym zmieniła kolczyki i buty, a cała reszta super. Buty wymieniłabym na jakieś delikatne sandałki na obcasie,mogły by być z cyrkonii i wtedy kolczyki tez moga byc delikatne z cyrkonia. Nawet nie muszą być wiszace.

Dzięki za pomysł z sandałkami, przemyślę ;)

Gość jenk
Kolczyki są za ciężkie a sandałki mało eleganckie

Gość uwazaj
specjalnie Ci kadzą jak na n-k

Gość super tylko
inne kolczyki

kadzą ?? Jestem otwarta na wszelką krytykę i szczere opinie, jak macie coś fajniejszego, to poproszę o linki :)

Gość uwazaj
szcerze mówiac ta bazarowa klamra nie podoba mi się w tej sukience, i nie rozumiem idei ubierania sukienek ze stanem pod piersiami przez kobiety nieciężarne. Wygląda to strasznie pokracznie, nie ma talii, i wygląda jak worek : <

Gość Tanksztela
Bajecznie

Gość uwazaj
kalie na ślub?! przecież to kwiaty na pogrzeb!!! ŁOMATKO, to chyba prowo : /

Gość esteeeeeee
a mi sie podoba zestawienie, tylko bukiet bym zmienila :) jakis mocniejszy kolor bym dodala np. ciemnoroznowe eustomy + biale storczyki z rozowym srodkiem :) buty nie w moim typie, ale pasuja do kolczykow :) jak ja bym miala taka sukienkie ubrac to : 1) kupilabym kolczyki z krysztalkami, dlugie wiszace + do tego sandaly + bukiet jak powyzej + storczyk i eustoma we wlosach :) 2) kupilabym ciemnoronowe buty, atlasowe , peep toe , do tego bukiet jak wyzej opisalam :) + storczyk i eustoma we wlosach :)

Gość uwazaj
masz rację esteee do takiej sukienki TYLKO sandałkowe buty, jak masz odkryte tyle ciała, to pełny but po prostu nie pasi, przymierz pełniejsze i paski, zobaczysz ze w paskach o niebo lepiej i zwiewnie, kobieco

Gość esteeeeeee
a! i nie uwazam, ze sandalki sa malo eleganckie :) mialam na swoim slubie koscielnym srebrne z krysztalkami, do tego delikatna i lekka suknie slubna... i bylo ok :)

Gość esteeeeeee
tam wyzej w 2) opcji literowka , buty ciemnorozowe oczywiscie ;) ps. zmeczona po pracy jestem ;) tyle przy kompie.. na szczescie weekend i u nas jutro 25 stopni - jedziemy nad morze :D

Gość natalia12345
bukiecik mi sie nie podoba ;(( tzn nie podobaja mie sie te wystajace kwiatki z bukietu :( Za to fryzurka super ;)) Bede miala podobna za miesiac na swoim slubie :)

Eee kościlnego nie zamierzam brać, bo niewierzaca jestem, a co do kalii nie jestem przesadna :) Z sandałkami pomyślę...szukalam wlasnie w internecie, ale nie trafiłam na żadne ciekawe, ale popatrzę w sklepach :) Sukienki nie zmienię , bo mi się podoba, klamrę ma w rzeczywistości troszkę inną, bardziej subtelną. O kwiatku we włosach myślałam, ale sama nie wiem... A daczego kobiety nieciężarne źle niby wyglądają w sukienkach, odcinanych pod biustem ? Uważam, że taka zwiewna sukienka będzie pasowała na letni dzień :))

To bzdura, że tylko ciężarne mogą sobie pozwolić na zwiewne sukienki. Sukienki w stylu empire są obecnie bardzo modne. Autorko, też myślałam o takiej sukience, ale znalazłam inną, w której się zakochałam. W Twoim przypadku już nic bym nie zmieniła, wszystko będzie pasować idealnie

Gość zmieniłabym
buty - ktoś tu dobrze mówi o delikatnych, np. srebrnych sandałkach, ozdobionych czymś świecącym np. cyrkoniami (jeśli masz ładne stopy), będą pasować do tej srebrnej klamry przy sukience. kolczyki - na taką okazję proponuję jednak ze szlachetnych metali (srebro, złoto) i coś delikatnie lśniącego we włosach kwiat (fryzura super)

Gość zmieniłabym
A sukienka piękna (jeśli masz świetną figurę i jeśli będzie to lato)