Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość saaa takie chwille

związałam się z totalnie nieodpowiedzialnym debilem

Polecane posty

Gość saaa takie chwille

jara się tą całą powodzią od początku. wczoraj 2h siedzial nad wisla i szukal sensacji. teraz od rana w pracy siedzi i dostaje smsy od niego "alee woda wysoooka" "jade po pracy na most obserwowac" no nie dosc, ze policja wyprasza gapiów bo tylko przeszkadzaja i jest to moim zdaniem nieodpowiedzialne takie jezdzenie i szukanie sensacji to jeszcze byli u nas dzisiaj i kazali sie przygotowywac do ewakuacji. mieszkamy bardzo blisko wody. 2 ulice dalej jest juz zalane.. dzwonie do niego, a on ze ja panikuje.. i pojechal sobie ogladac wode na wał. nosz kurwa.. mam ochote zostawic jego rzeczy... co za tłuk z niego :/ jeszcze jaki oburzony, ze ja mu nie pozwalam jechac i kaze wracac do domu!!! no ludzie... ojciec do mnie dzwonil, a pracuje w sluzbach mundurowych i ma na bierząco sprawdzone informacje.. za 2h przysyla samochod po moje rzeczy. naprawde chyba spakuje tylko siebie.

Gość sa taaaakie chwile
no halooooooo

Gość weronikax
Aj faceci tacy są...Zawsze jest,że to kobiety panikują NIEPOTRZEBNIE...

Gość sa taaaakie chwile
czyli panikuje niepotrzebnie??? a to ze 2 ulice dalej jest zalane poł parteru to panika?????

Gość sa taaaakie chwile
tylko jedno mnie powstrzymuje w sumie, on ma fantastycznego penisa, nie wiem czy znalazłabym drugiego gościa z takim gnatem

Gość weronikax
No właśnie nie hahah To faceci zawsze mówią,że panikujemy niepotrzebnie....Dla nich nawet jakby się waliło i palilo to nic takiego...

masz racje spakuj tylko siebie ja bym tak zrobiła niech się chu* nauczy rozsądku

Gość sa taaaakie chwile
z tym penisem to podszyw. ja siebie juz spakowalam, a jego rzeczy zostawilam mieszkamy na pierwszym piętrze, więc moze ryzyko nie takie duże.. ale chyba lepiej chuchać na zimne? w innych miejscowosciach tez sie nie spodziewali przecież.

Gość sa taaaakie chwile
wiecie tak chyba zrobie, spakuje tylko siebie, ale mam pytanko, czy ktoras z was wie jak zamowic w necie albo kupic jakis porzadny duzy wibrator?

Gość sa taaaakie chwile
kurcze, tak sie martwie że bede sie musiała sama masturbować :o

Gość esmeralda33
trafilo ci sie dziecko ja mieszkam w wawrze. zostalam sama. maz w czwartek zostal wezwany ,aby smiglowcem niosl pomoc malopolsce. boje sie ,ze i nas zaleje. on nie moze dzwonic... ale jak tylko ma chwile to jest na linii. twoj facet to dzieciak.moze jak straci dorobek zycia to bedzie mial sensacje

Gość sa taaaakie chwile
ale masz beznadziejne te podzywy. podejrzewam, ze jakis gimnazjalista podjarany wibratorami i penisami....