Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość PorannaRosa20

Małe piersi ,wielkie kompleksy.

Polecane posty

Gość PorannaRosa20

Wiadomo,że facetom podobają się duże piersi, wyglądają bardziej atrakcyjnie i faceci przywiązują do nich uwagę... A co z tymi małymi?

Gość jak ładne okragle
to tez sa niezłe cool

Gość Pan z Krakowa 41
Dopóki nie poznałem swojej żony lubiłem duży biust. Teraz tylko jej, mały zgrabny i jędrny. Łatwiej pieścić i zmieścić w dłoni ;) Moi koledzy mają podzielone opinie.

Gość PorannaRosa20
Jeśli już jakiś facet sie wypowiada... To naprawde podoba wam sie maly biust? Mowicie to swoim kobietom? Bo kobiety mysla roznie, czytalam rozne wątki jeśli chodzi o taki temat. Wiele kobiet mysli, ze ich faceci tylko mowia,ze podoba im sie maly biust, a mysla inaczej.

Gość Ale przymulasz
Zadnemu facetowi nie podoba sie maly biust. Ten temat byl na kafe setki razy. Uzyj wyszukiwarki. Jak bedziesz mila to ci facet powie , ze mu to nie przeszkadza, zeby ci nie robic przykrosci. ALE TO JEST DUZY FELER. BARDZO DUZY:

Gość PorannaRosa20
Rozumiem,że dla niektórych kobiety z małym biustem są skreślane od razu.

Gość provokejszyn jak nic
no zalzey co lda mciebie jest maly biust ... dla mnie maly to A iAA

Gość kobieciarz23
dla mnie kobiety co mają małe piersi to nie kobiety, a jakieś babochłopy, które przegrały życie 🖐️

Gość monia321
Hej -małe jest piekne i nie musimy duzo dzwigac(oprócz ciezaru życia) a dodatkowo dla wszystkich piegusek-kobieta bez piegow jest jak niebo bez gwiazd.pozdrawiam

'no zalzey co lda mciebie jest maly biust ... dla mnie maly to A iAA' 65A czy 80A? Bo to znaczna różnica. ;) 65C to nadal mały biust, tak samo np. 60D Więc podawanie literek to głupota, bo czasami A jest większe od C :)

Czy Wy jesteście naprawdę tak głupie w swojej naiwności, myśląc że facetów interesują tylko Wasze piersi i waginy? przecież tego nie widać od razu. To jest jaki taki wabik na facetów, ale bez przesady. Chciałabyś mieć świadomość tego, że Twój facet jest z Tobą tylko dla Twoich piersi? czy tyłka? małe, duże ważne żeby były zdrowe.

Gość PorannaRosa20
Nie, nie jesteśmy głupie. Wiele kobiet, myśli,że nigdy nie bedzie mialo faceta bo maja maly biust! I nie wyobrazaja sobie zblizenia miedzy facetem , kiedy bedzie widzial je nagie.

Gość nie-mow-amen-w-sprawie-nog!
piersi nie mogą zwisać ! wielkość ma drugorzędne znaczenie, ale te wielkie zawsze zwisają ! jak wory pełne łoju więc zdecydowanie wolę jędrne średnie i małe :)

ja mam mały biust 60DD mojemu facetowi się podobają, przynjamniej tak mówi :P zresztą gdyby ich nie lubił to chyba ciągle by ich nie macał ... tak mysle. A jak sie komus nie podoba to nie musi sie na mnie patrzeć :D

Gość Menścizna
Mnie sie podobają małe piersi. Dowiedziałem się o tym po 5 latach małżeństwa z kobietą która ma dość spore (coś koło G). Kobietę kocham w dalszym ciągu i nic tego nie zmieni. Niestety w narzeczeństwie nie zwracałem na uwagi na rozmiar. Dziękuję, do widzenia

"ja mam mały biust 60DD" Zaraz wybuchnie poruszenie, że DD to przecież wielki :D

PorannaRosa20 Nie, nie jesteśmy głupie. Wiele kobiet, myśli,że nigdy nie bedzie mialo faceta bo maja maly biust! I nie wyobrazaja sobie zblizenia miedzy facetem , kiedy bedzie widzial je nagie. ------------ to dobrze, że nie. :) głowa do góry, uśmiech na buzie, piersi do przodu i idź na miasto. :)

Gość PorannaRosa20
Pocieszajace,ze facet pisze jak Ty :)

głaszczka >> zapraszam na lobby biuściastych :O 60DD to mały rozmiar, gdybys mnie zobaczyła to na oko pomyślałabys, że to rozmiar A. Ja też kiedys byłam ignorantka rozmiarową ale dzieki best-bra z kafe dowiedziałam się jak bardzo się myliłam. zerknij w tabele rozmiarów biustonoszy: http://www.dopasowana.pl/data/include/cms/tabele-rozmiarow_copy.jpg Mam około 64 cm pod biustem i 82 cm w biuście to chyba nie są duże piersi :O

Ależ ja bardzo dobrze wiem, że 60DD to jest mały biust, sama mam 65D. Ale niestety większość na tym forum nie wie i właśnie o nich mówiłam. Sama widzisz, dla nich małe to tylko A i AA. Jakbyś przeczytała kilka postów wyżej, to byś zauważyła, że wiem, że mały obwód + miska C, D, E to nie są duże biusty. :)

głaszczka >> sorki, że zinterpretowałam Twój post :P Ty się znasz, jakoś za szybko przeczytałam.

Gość PorannaRosa20
pora uwierzyc w siebie.

Gość fbdfbnfnsnfnsns
głaszczka nie wie jak się mierzy piersi, porażka

Sama jestem świadoma swojego rozmiaru w sumie to od niedawna, wcześniej to tylko 75B :) ale staram się uświadamiać jak mogę. :)

Głaszczka dobrze wie jak się mierzy piersi ;o Za to Twoje czytanie ze zrozumieniem to właśnie porażka :D