Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Autorka tego postu

Do mam ktore zaczely sadzać na nocnik swoje dziecko

Polecane posty

Kurde nie wiem czy zakladac mu na dwor pampersa!! Nauka trwa 2 dni.Siada na nocnik,ku mojemu zdziwnieniu nie mam z nim problemu,ale nie wiem czy jak pojde z nim na spacer i założę pampersa to znowu mu się odechce wołać! A nie bylam od 2 dni ..A dodam,ze mieszkam za granica i do parku musze podjechac metrem:-o

Gość mamusina Dominisia
Radzilabym założyć skoro jeszcze może mu się przytrafić sik w majty. Poza tym skoro nie sika jeszcze na nocnik całkowicie to tym bardziej nie zawoła.

Gość jhgduaygt
Ja córce zakładałam,tyle że jak ona już umiała zakomunikować że chce siku to i tak w niego nie zrobiła:)Marudziła po drodze że chce siku ale wytrzymywała;)

nie zakladaj pampersa to go tylko bedzie mylilo....ja niedawno mialam ten sam problem....wez 3 pary spodni na zmiane buty majtki i skarpetki i ogien....po paru wpadkach zacznie wolac....po 3 tygodniach juz nigdy mu sie nie przydazy

Gość juz bez
my tez od kilku dni bez pieluszki, i na dwor tez bez, biore ubranko zapasowe, ale jak do tej pory bez wpadki, dzis pierwsza noc bez:-)

Dziewczyny a ile maja wasze dzieci??moja mala ma 1,5roku i niby wola sisi ale jak ja sadzam na nocnik to zaczyna sie smiac i od razu ucieka