Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość śpiaca królewna

dziwny sen

Polecane posty

Gość śpiaca królewna

czy ktos mi może wyjaśnic ten przedziwny sen: Byłam kiedyś mężatką, mieszkałam z mężem w jego rodzinnym domu, po rozwodzie kupiłam własne mieszkanie i wyprowadziłam się mam nowe życie, z byłym nie utrzymuję kontaqktu, nie mam takiej potrzeby nigdy nie pojadę do jego domu go odwiedzić ani nic z tych rzeczy jednak prześladuje mnie co jakiś czas ten koszmar we śnie znowy tam ide do tego domu, czest snie ze ide tam na nogach tam cała rodzina byłego jest, jego nowa żona dziecko, jest to dla mnie autentyczny sen ten koszmar budze sie po tym snie bardzo zmęczona, wytraszona, zła, bo sen ten wiąże sie z bardzo negatywnymi emocjami bo znów powracam w nim do trunej przesłosci, rozstania to koszmar co ocnaczaja taki sny ja tak bardzo chce sie uwolnic od przeszłości, ma nowe życie

Gość 666Lilith
nie zgadza si e z Luidżi. To kwestia wybaczania. Nie wybaczyłaś do końca i to Cię prześladuje

Gość 666Lilith
miało być: nie zgadzam się. Sorki

Gość śpiaca królewna
to prawda, chyba nie wybaczyłam, nie umiem, za dużo krzywd wyrzadził mi były i jego kochanka, która zniszczyła moje małrzeństwo, razem zniszczyli smutne, że dalej mnie przesladują te sny