Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość iniulka11111111111111111111111

czy ja go kocham?

Polecane posty

Jestem z nim ponad 1.5 roku. Kocham go szalenie i nie wobrazam sobie zycia bez niego . On tez kocha mnie , wiem to , widac to i przez wiekszosc czasu okazuje mi to. Problem w tym , ze podczas klotni nie mam ochoty z nim dyskutowac , mowic caly czas o tym samym , przedstawiac te same argumenty itd. Czasem czuje sie znudzona i on chyba mną też. Tylko czasem. Dlatego stąd moje pytanie : czy możecie poradzić , jak urozmaicić i wzbogacić związek ? Wiem, że chce, zebym byla jego zoną , powiedział mi to , ale d'oh - mamy dopiero po 21 lat:) Błagam o rady :)

wlasnie to jest dziwne. po są dni , ze oddałabym zycie za niego. Potrzebuje go kzdej minuty itd. a czasem mam taki w to wszystko wylane, że aż się sama boję... Czy to normlane w związku?

nie mam zbyt duzego doswiadczenia , wiec proszę.. podpowiedzcie...

Mam takie same odczucie. Kurcze. Ciężka sprawa. A mówią, że to mężczyźni są niezdecydowani. Stawiam jednak tezę, że tak naprawdę to my, kobiety, nie wiemy czego chcemy.

"czy ja go kocham?.......Kocham go szalenie i nie wobrazam sobie zycia bez niego . " Tak kochasz go szalenie i co więcej nie wyobrażasz sobie życia bez niego..... Ale to chyba wiesz.... więc o co pytasz? Jak się kłócicie to jesteście źli o coś na siebie ale jak talerze i siekiery nie latają to się nie masz czym martwić w związkach kłótnie się zdążają trzeba się potem przeprosić przytulić i starać nie powtarzać... A co do nudy..... Masz dopiero 21 lat więc nie wiesz że w każdym związku coś takiego się pojawia tak naprawdę to nie wiele ma z znudzeniem partnerem wspólnego a z znużeniem życiem i codziennością. Jak chcesz żeby ci się partner nie nudził to zmieniaj go co parę mc :D ale gdzie cię to zaprowadzi? Zapewniam cię że i to by ci się znudziło. Życie jest nudne !!!! Praca dom praca dom praca dom coś ciekawego i praca i dom ...... i jest nudno. Jak nie przywykniesz to ześwirujesz abo rzucisz się w wir "wariactw i imprez do rana" i po paru latach obudzisz się koszmarnie zmęczona i wyniszczona i co gorsza .... znudzona. Co z tym zrobić? Być razem znaleźć sobie wspólne zajęcia (basen, rower, muzea, wycieczki )odrywające od codzienności starać się często wyjechać choć by na weekend razem. Dywersyfikować codzienność. No i jak najwięcej czasu razem. No i zaakceptować codzienność ;) zrozumieć że ona się będzie pojawiać sprawiać że życie będzie momentami nieznośnie nieciekawie. Razem łatwiej to znieść i zmobilizować się do łamania codzienności żeby była ciekawsza....