Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Andrzejeczek

Jestem stylistą. Chcesz porady? Chętnie odpowiem

Polecane posty

Gość iniulka11111111111111111111111
mam 1.82 cm wzrostu. Czy nie bedzie idiortcznie wyglądać, jeśli kupie sobie szpilki na 10-cm obcasie? Czuje sie tak dziwnie , kiedy na wszystkim patrze z góry. Jestem szczupła, mam 86 obwodu w piersiach, talia- 63 , biodra, 90. Właściwie jaki fason ubrań do mnie pasuje?

suche i łamliwe włosy, rozdwojone końcówki od prostownicy, jak sprawić, żeby włosy były gładkie po myciu a nie sianowate? :) A może jakaś porada co do zmiany fryzury, zamierzam wybrać się do fryzjera, nie wiem co ze sobą zrobić, a mam dłuuugie włosy już... :)

Kwiattek19 a to ja ci powiem. podetnij koncowki i uzywaj maski do wlosow ale takiej dobrej kup sobie u fryzjera a nie jakas tam badziewiasta odzywke w sklepie i luz;)

Gość zaraz mnie coś trafi......
Jestem ... nieforemna lub jak mówią panie w sklepach "kobieta bez bioder" biust 126 pas 108 biodra 112 jaką sukienkę wybrać na ślub ?

jarecka, próbowałam szamponu i odżywki z gliskura i nic :( a poleciłabyś może jakąś konkretnie?:)

Gość ellena..www
a ja mam pytanie odnosnie fryzury. mam kwadratowa twarz , i zapuscilam grzywke i wlosy. teraz wybieram sie do fryzjera i nie wiem co zrobic z nimi? Mam wysokie czolo i mocno zarysowana szczenke... :( chciałabym raczej dlugie wlosy, ale moze jakies cieniowanie by jakos zlagodzilo te rysy czy jak?

@jarecka owszem @iniulka11111111111111111111111 masz wymiary modelki, czesto z nimi pracuje, wysokim kobietom jak najbadziej wysokie szpilki pasują, nie wiem czemu panuje stereotyp, ze wyskoka dziewczyna nie powinna nosic szpilek, wrecz przeciwnie, wysokie jest jak najbardziej sexy, musiałbym wiedziec troche wiecej o twoich proporcjach. Dla wysokich szczupłych dziewczyn prawie każdy fason ubrań pasuje, na lato polecam ci długie kwieciste letkie sukienki, w tym roku w siecie mody jest to nr1, czywiscie jesli zgrabne nogi to mini rozniez polecam, ze spodni rurki jesli chcesz je podkreslic, jesli wrecz przeciwnie lekko rozszerzane @ Kwiattek19 kwiatuszku, musiałbym zobaczyc twarzyczke zeby doradzić fryzurę, polecam szampony loreal do włosów łamliwych lub wysuszonych oraz serie szamponow rowiez loreal wygładzające włosy, a tak to oczywiscie odzywki, odzywki i odzywki, przed jak i po prostowaniu

autor nie jest żadnym stylistą pewnie i jaja sobie robi, ale może dzięki niemu rozkręci się kącik porad :D

a już myślałam, że nie dostane odpowiedzi :) co do mojej twarzy mam zdjęcie w stopce... :)

Gość przeciez prezenty sie daje
Kup sobie jedwab do wlosow

polecam Ci też maseczkę domowej roboty : olejek rycynowy plus kilka kropel cytryny plus żoltko jajka, pol godziny i dobrze zmyć ;) Polecam Ci też olejek kokosowy do wlosow, dziala cuda . No i WAX też jest OK.

Andzrejeczek , trochę odbiegajac od tematu, znasz jakiegoś heteroseksualnego stylistę? , ciekawa jestem po prostu czy facet hetero może wybrać takie zajęcie

@zaraz mnie coś trafi...... jako, ze masz duzy biust, sukienka z dekoltem zeby podreslic twoje atuty,a zakryc niedoskonałośći, jako górę radze założyc gorset, który podresli talię, której prawdopodobnie nie psiadasz, jesli nie gorset, szeroki pas w miesu talii, optycznie to poszerzy twoje bioderka i wyszczupli talię @ellena..www przy wysokim czole radze grzywkę, niekoniecznie tą 'końską', modne są teraz krótkie grzywki czesane na bok, z kwadratowej szczeki zrob atut, włosy pozostaw długie, z przodu ich nie cienuj optycznie twoja szczęka zrobi sie smuklejsza, nie radze cieniowania, to jeszcze zalezy od twarzy, trudno mi opisac gdy nie wiem jak wygladasz, jesli nie wstydzicie sie wklejac zdjęc to ułatwcie mi pracę i smiało pokazcie sie, bede wtedy efektowniejszy

@germanotta owszem, jest duża cześć heteroseksualistów jak i homo czy bi, orientacja nie świadczy o efektywniejszej pracy

ja po prostu uważam że normalny facet nie powinien odróżniać sukienki od spódnicy , ci inni wybierają takie zawody , byłam ciekawa czy hetero też się zdarzają...nie czuj się urażony bo nic do ciebie nie mam

i jeszcze kwiatku co do fryzury, jako że masz uroczą twarz, prawie kazda długośc włosów bedzie ci pasowała, grzywkę zostaw jak najbardziej, polecam gługość do ramion i oczysicie pozbądz sie jak najszybciej tych pasem z włosów

nie czuje sie urazony, mam wielu kolegów, stylistów, projektantów czy fryzjerów, a takze artystów makijarzu którzy gustuja w kobietach, wiekszosc natomiast to geje, lub osoby biseksualne

taaaa pasemka są zdecydowanie passe, ostatnio zrobiła je sobie sprzątaczka ode mnie z pracy i niech tak zostanie

pasemkom o roznicy koloru kilku tonów mowimy stanowczo nie, jesli pasemka to tylko jasnejsze lub ciemniejsze o tonę lub gora dwie

jest jedna wada w wyglądzie kobiety która stwarza najpoważniejsze problemy....która to ( zagadka)

o tonę :)?

Gość ellena..www
andrzejeczek , a czy mogłabym swoje foto wysłać na maila. tu wolałabym zostać anonimowa :)

chyba tak...chociaż nie mogę być pewna, według mnie 95 proc facetów w tym zawodzie to geje albo bi....większość mężczyzn po prostu ma w nosie falbanki i kolory....