Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Andrzejeczek

Jestem stylistą. Chcesz porady? Chętnie odpowiem

Polecane posty

Gość Fawila
Zawsze jakas praktyka, nic sie nikomu nie stanie, poza tym z takich fotek i tak nie ma zbyt duzego pozytku :P

jestem wrazliwy na takie komantarze, jak widac chec pomocy ludziom, zawsze konczy sie obelgami. do osob (rowniez mezczyzn) którzy chcieliby skorzystac z porady: prosze o pytania zwiazane z ubiorem ewetualnie z wosami, gdyz jestem specjalista w tej dziedzinie

Gość taki z ciebie stylista jak
z koziej dupy traba

Gość subshine****
Mi Andrzejeczek bardzo dobrze doradził i jestem bardzo zadowolona. Muszę się tylko zebrać w sobie i odważyć :p No i bardzo miło się z nim rozmawia więc nie krępujcie się kobietki ;) i mężczyźni też :p

nie jestem stylistą fryzur(aczkowliek doswiadczenie mam i w tym), lecz ubioru, nie mylcie pojec.

Gość izka_w88
jeśli doradzasz w sprawie ubioru, to... powiedz mi jakie sukienki są teraz modne na wesele?? jakieś krótkie przed kolano, długie, dopasowane, luźne.... i kolory (co by pasowało do kręconych ciemnych długich włosów i śniadej cery). z góry dzięki...

Witam w dniu kolejnym :) jestem dostepny przez godzinke, wiec jak ktos jakies pytania ma to pytac :)

Gość Pati :))))))
witam tak sobie myślałam że może pomógłbyś mi troszkę chciałabym zmienieć trochę mój wizerunek :D otóż głównie chodzi mi o zmianę górnej partii ciała może doradziłbyś mi zmiane włosów czy cos w tym stylu :D zajmujesz się takimi rzeczami??

Gość gruszka:((((
Ja też mam problem z figurą:( Mam 75 w biuście a 103 w biodrach:( ,grube uda i łydki:( nie wiem jak mam się ubierać,ciągle chodze w spodniach bo mam za grube nogi:( Na dodatek mam jasna cere,nie mogę się opalić i szczupłą twarz.Porażka:(

Pati, moge pomoc oczywiscie, tylko musisz konkretnie sprecyzowac swoj cel, powiedziec czego oczekujesz.

gruszko, problem ten jest czesto spotykany, do szczupłej twarzy ybieraj krótkie fryzury lub z tapirą, jesli chcesz pzobyc sie spodni powinnas nosic spodnice w kolano, lub lekko za tzw ołówki, wysmukli to lekko twoje nogi, przy spodniach wybieraj szerokie topy, zeby zakryc tą róznicę, mysle ze z bioder powinnac zrobic atut, mozesz nosic tez sukienki z rozszezonym dołem, wtedy biodra urkyją się pod materiałem, oczywiscie nie wzkazane noszenie długich sunienek i spodnic

Gość kokokokololppkpkkjhghiu
Ja jestem osobą puszystą i uważam że nie należy nosić sie luźno bo to poszerza, dopasowane a nie obcisłe, ale nie luźno.

mówiąc lużne nie mam na myśli worki, w jakich polskie panie czesto paraduja po ulicach, tylko dopasowaną stylizacje, zresztą nie wypowiadałem sie o puszystych kobietach, lecz o typowej figurze gruszce

Gość edssu
co sadzisz o butach w kolorze cielistym komu pasuja

Gość gruszka:((((
Dzięki:) A jaki kolor włosów jest najlepszy do jasnej karnacji?

nie, wypowidałeś się o tej co waży 120 kg i chce wyglądać na 50 mniej. Ale jeśli mogę się spytać co z kolorami, wzorami, łączeniem kolorów przy figurze otyłej?

Gość no to fryzjeka sie wtrąci
"Tona- skrót od tonacji"- hahahahaha dobre -"pasemka o tonę jaśniejsze"- jeszcze lepsze hasło Drogi stylisto fachowo to sie nazywa refleksy!!!!! "Sa modne krótkie grzywki czesane na bok" - chyba zostałeś stylistą dwa lata temu i też tam została Twoja wiedza. Grzywki akurat są modne długie czesane na bok lub fryzury bez grzywek wręcz asymetryczne- z tyłu krótko wycinane z przodu zostaje długo grzywa. No i proszę taki szaraczek fryzjerka po zawodówce i wie więcej niż stylista z wyższym wykształceniem. jeszcze brakuje zebys napisał ze loki są modne i chłodne odcienie włosów.

Gość 222222
Andrzejeczku, jaki fason sukienki ubrac na wesele koleżanki jeżeli mam duży biust (75F) a poza tym jestem szczupła? (rozmiar 36-38) dzięki z góry

Gość Natalka w ciazyyyy 22lata
Witam cie fajnie ze chcesz pomoc. Ja mam problem taki bo jestem w ciazy i nie wiem jak sie ubierac:( Zakladam tuniki ale one sa obcisle na brzuszek no i jeansy i baleriny nie wiem czy to pasuje do mnie:(

pani fryzjerko, spokojniej, pisze co obowiazuje w modzie na wybiegach, watpie czy wiesz jakie sa trendy, konczac jedynie zawodowke i zapewne pracujac w małym zakładzie fryzjerskim, jak pisałem zajmuję sie przede wszystkim ubiorem, co do słownictwa spotykam sie z naprawde róznym, wiec prosze swoje oburzenia zachowac dla siebie buty o kolorze cielistym pasują wiekszsci osob zalezy jakie ubranie nosisz do kompletu, i zalezy jaki jest to odcien tego 'cielistego'

Gość edssu
pudrowy róz

moje pytanie jest konkretne.

no i jak ostatnio napisałam i brak odpowiedzi :((((

Gość no to fryzjeka sie wtrąci
no akurat wiem duzo wiecej niz ty. Przynajmniej mam swój zakład i to bardzo duzy. Co to za stylista który doradza na kafeteri!!!!!!! Takich stylistów to jest mnóstwo. Mowić to nie problem,problemem jest zrobić to co sie mówi mój drogi i jeszcze mieć z tego pieniadze. Przepraszam bardzo a czym sie różni moda na wybiegu od takiej normalnej mody?????? Sa dwie mody w tym sezonie????? No chyba ze jedna Twoja. Co do fryzur to moda jest jedna. Jakoś nie widze na wybiegach modelek z lokami które były modne dwa lata temu. Zeby być dobrym fryzjerem trzeba śledzic też modę z wybiegu i przenosić ją do zakładu. "do szczupłej twarzy tapir"- Naprawde z Ciebie stylista!!!! Chciałabym według twojego doradzania ubrać wysoką dziewczynę w szpilki i długą suknie a potem do jej szczypłej twarzy zrobić wytapirowaną fryzurę-no bajka panie stylisto,bajka!!!!

edsu takie lakierki może ubrać kazda osoba oprócz tych co mają bardzo jasną karnację osoby otyłe nie powinny ności zbyt duzo jasnych rzeczy naraz, mile widziane są czarne akcenty pati włosy są dobrej długosci, nie widze koniecznosci zmiany,

niestety drogie panie musze na tą chwilę leciec, a ty fyzjereczko czytaj ze zrozumieniem :)

nie wiem może jakiś kolor czy może zmiana w makijażu na mocniejszy ??