Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Andrzejeczek

Jestem stylistą. Chcesz porady? Chętnie odpowiem

Polecane posty

tak tonę, możesz również uzyc słowa odcień z zasady nie podaje swojego maila, jesli poczekasz kilka minut założę nowe konto i podam ci adres co ty na to elleno?

Gość niunka!!!!1000
oki :) jestem za

Gość ellena..www
Tak. :) Wiec czekam na maila :) tak bedzie o wiele lepiej, naprawde wole sie tu nie pokazywac :)

Gość mrs.cohen
a ja chciałbym mieć przyjaciela homoseksualnego :) gdzie takiego znaleźć :P

proszę o to moj adres andrewthestylist@gmail.com germanotta oczywiscie ton, tona skrót od tonacji, wiec to okreslenie jest róznie często uzywane, prosze mi nie zarzucac barku wiedzy w mojej dziedzinie, wykształcenie mam wyzsze droga pani :)

Gość ellena..www
Znam takiego.. na Twoje nieszczęście wyjechał za granicę bo się zalamał :|

andrewthestylist@gmail.com to jest poprawny pomiedzy gmail nie powinno byc spacji homoselsualiści są wszędzie, mozece byc zdziweni, gdy wasz kolega/kuzyn etc ma inna orientacje niz mysleliscie do tej pory, wiekszosc doskonale sie kryje, moim zdaniem niepotrzebnie

wyrolował cię Twój chłopak w piątkowy wieczór, pijesz alkohol i robisz literowki :) mieszkasz w Wa-wie?

Gość ellena..www
Drogi stylisto zaraz wyslę fotki, ale proszę udzielić mi odp o ew. fryzurze na forum, bo coś mi sie z pocztą dzieje :|

taaaa zakochałam się w takim jednym na pierwszym roku, hehhe miał na imię Romuald, zwany był Aldkiem

Gość ellena..www
skąd jesteś stylisto? i dlaczego udzielasz porad na kafe ? ;>

germanotto prosiłbym o wiecej szacunku, nikt mnie nie wyrolował, nie piję alkoholu, tak mieszkam w warszawie, odkryłem to forum jakies kilkanascie godzin temu, udzielam porad bo uwielbiam to robic, akurat mam mało pracy w tych dniach wiec zajęcie musiałem znaleśc

Gość ellena..www
Cieszę się, bo właśnie myślałam czy by czasem do stylisty nie iść, ale chyba taka porada normalnie duzo kosztuje co nie ? ile bierzecie za poradę ? o ile mozna wiedzieć :P

opuszczam ,nie oczekuję porad , moja 16 letnia córka mogłaby takowych udzielać ( talent odziedziczyła po mnie ) chodziło mi tylko o wybadanie profilu autora ( nie jetem psychologiem , profil ścisły , zainteresowania bardzo szerokie ) pozdrawiam

Gość ellena..www
wysłalam foty !! i co sadzisz ? jakies rady ?

germanotto wiec prosze opisz jaki profil uzyskałas :)(swoją drogą widać, ze nie jestes psychologiem) gratuluję utalentowanej córki elleno zalezy od stylisty, ja zajmuje się ubieraniem modelek w szczegolnosci, do sesji czy na pokazy, znajomi z branzy porade ( w tym wyjscie na zakupy, zmiana wizeruku i tym podobne) biorą na pewno powyzej 1000, kazdy ustala swoj cennik, całokita zmiana, w tym naprawde duzo godzin i praccy nawet około kilku tysięcy, są oczywiscie mniej kosztowni stylisci

Gość ellena..www
boshe, w zyciu bym nie pomyslala, ze az tyle biora.. wow :P

Gość Andrzejeczek skad jestes??????

na odebrane maile juz odpisałem. Elleno jestem pewnien, ze znalazłabyć o wiele tanszego, ceny są naprawde rózne, i pamietaj ze cena nie zawsze znaczy o jakosi pracy wykonywanej przez stylistów. jak pisałem, jestem z warszawy

Gość malenaa6
Andrzejeczek..styliści nie mają czasu na tracenie właśnie cennego czasu na kafeterii. Co Ty tu robisz?

kochana stylisci to tez ludzie i nie pracują 24h na dobe, dzien czy dwa w miesacu na odpoczynek też nam sie nalezy :) mysle ze to fajna i przyjemna okazja, ze moge ludziom wirtualnie doradzic w roznych kwestiach :)

Gość sunshine********
Wysłałam maila do Ciebie. Jeżeli to nie kłopot i nie śpisz jeszcze to zajrzyj na pocztę swoją ;) Pozdrawiam :)

Mam 167 cm i waze 121 kg chcesz zatuszowac wage do jakis 50 kg czy poprzez jak to ja robie noszenie czarnych plaszczy jest to mozliwe?

Gość Fawila
Mezczyzni to z regoly najlepsi stylisci. :) Molbys doradzic fryzure dla twarzy ktora nie jest ani klasycznym kwadratem ani okragla?

@ Fawila wyzej jest moj mail, nie wstydz sie i wyslij zdjecie twarzy moze cos doradze, trudno jest doradzic fryzure z twojego opisu :) oczywiscie zdjęcia które mi wysyłacie,(kilka osob juz sie odezwało) nie powedruja dalej @ kukukurczak to oczywisye, ze nie da sie zatuszowac twojej wagi do 50 kilo :) przy takiej wadze radze nosic luzne topy, specjalne dobrane do twojej sylwetki, oczywiscie pierwsza reguła to nic obcisłego,kolory ciemne szczegolnie zalecam, ubrania luzne, lecz nie workowate, najlepiej dłuższe bluzki, lub sukienki ( nie do kostek!), dzo zalezy od proporcji, jesli sie nie krepujesz jak pisalem zdjecie mile widziane, odpisze bardziej konkretniej co powinnas nosic a czego nie, twoj wybor

Gość co to jest bo mis ie
Ale zwała hahaha Jak Ty jestes stylistą to ja jestem matką Teresą z Kalkuty. Takich porad to sama potrafię udzielać .

Gość te stylistaa
coś mi się zdaje, że Ty tylko zdjęcia od dziewczyn chcesz sępić

oczywiscie, ze konkretnych porad nie dam przy tak małych informacjach, zdjęcia nie są dla mnie zadna korzyscią, wysyłają je osoby które chcą konkretniejszej rady, wypraszam sobie takie obraźliwe komentarze, nikogo nie zmuszam, chcę pomóc.