Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pale z kultura

Do nie palacych!!!

Polecane posty

Zawsze szanowałem niepalacych ,gdyz nieraz nie paliłem.Więc niech nie wydaje się komuś ,ze to nie powinno nikomu przeszkadzać Smród jak diabli a wystarzcy tylko tydzień nie palić.

Gość pale z kultura
skoro cie nie dotyczy to czego sie wydzierasz? Pisalam ze nie pale w obecnosci nie palacych wiec czego paluchy cie swedza by smarowac takie bzdury?

O matko!!! Nie macie się czego czepić to się czepicie gówna, co to do cholery za znaczenie czy ktoś zrobił orta czy zrobił błąd fleksyjny, ludzie piszcie na temat a nie się wyzywacie od idiotów za pisownie.

Gość pale z kultura
donkapatke moj dym nie bedzie ci przeszkadzal bo ja zaznaczylam ze nie pale przy nie palacych. Chyba moj nick nawet o tym swiadczy wiec w czym problem?

Gość Jasne że nie śpią !!
lepiej palić : Palaczą się zwie S.L.U.N.G. Palaczom wersja codzienna Dla ciebie 2 dla mnie 1

Gość pale z kultura
a wlasnie ze bede sie czepiac debilki co jak widac tepa jest i slowo palaczą jest w jej wydaniu dosc smieszne skoro chce kogos wszem i wobec pouczac. Tym bardziej ze temat jej nie dotyczy

W niczym, zwracam honor :-) Tylko się już nie kłóćcie bo do łózka wygonie:-)

Gość ja tez pale z kulturą
uważam, że to powinno dotyczyć wszyskiego: psów, dzieci, jedzenia, głośnej muzyki, śmierdzących np. farb - wszystko można dopóki się nikomu nie przeszkadza, a naprawdę da się palić nikomu nie przeszkadzając.

Gość pale z kultura
"Palaczą się zwie S.L.U.N.G. Palaczom wersja codzienna" a lekcje odrobione na jutro? Co to jest S.L.U.N.G.? Dresiarskie slownictwo z dzielnicy ekologicznej? Masz 15 lat? Ja tam z marginesem wole nie gadac bo to nie moj poziom

skoro cie nie dotyczy to czego sie wydzierasz? Pisalam ze nie pale w obecnosci nie palacych wiec czego paluchy cie swedza by smarowac takie bzdury? Chciałabym aby to były bzdury. Nie mówię o tb lecz ogółem. Fajnie że ty nie jarasz na przystanku ale co z tego jeśli 10 innych to robi?

Gość pale z kultura
dodam ze slowo "palaczom" to nie wersja codzienna dziecko:D a poprawna wsrod doroslych:D

skoro cie nie dotyczy to czego sie wydzierasz? Pisalam ze nie pale w obecnosci nie palacych wiec czego paluchy cie swedza by smarowac takie bzdury? To było do mnie?

Gość pale z kultura
to zwroc uwage tym 10 osobom ktos ci broni? zreszta daruj sobie te bzdury bo to nie realne by 10 palaczy palilo na przystanku:D

Ale pomyślcie zdrowo.Pracowałem w owczesnej Czechosłowacji w latach 1969-1973r.Juz w pociągach był zakaz palenia jak i na dworcach kolejowych i autobusowych.Byly lokale dla młodzierzy tylko dla niepalących.O przystankach to w ogóle nie było mowy aby palić. Teraz mamy 2010 a czuję sie tak jak w 1969 r oczywiście w kraju.Na zabawach nie było trendy aby ktoś fajczył.Więc gdzie my jestesmy?

Gość pale z kultura
donkapatke nie, to nie bylo do ciebie a do dziecka co sie posluguje S.L.U.N.Giem czy jak to zwal

jej nie chodzi o 10 osób naraz tylko ogólnie, że więcej osób chamsko pali przy osobach nie palących puszczając dymek na twarz niż tych ktore z kulturką się usuną na bok żeby zapalić. Chyba o to jej chodzi ?:-)

Z dzielnicy ekologicznej ? - Jebnij sie lepiej, może pomoże. Slung coś czym do cb mówie czyli mowa ma i częsć subkultury. Taa 15 lat .... mam żyjących rodziców więc jestem dzieckiem ... więc to miało mnie obrazić ? śmieszna jestes . A jakie słowo które wypowadasz nie jest codziennym ? O ja weź się ogarnij bo nie wiem czy się śmiac czy płakać

Gość pale z kultura
ale ona ich tepi donkapatke wiec nie ma z tym problemu:D nie bede z gowniara rozmawiac ktora uzywa slow hm... jakby to ujac "niecodziennych"? Dzieci spac juz powinny a nie siedziec przed komputerami

Dla tych co jeszcze garnu nie doznali: Ty masz kulturkę, nie palisz przy dzieciach, ciężarnych itd. itp. ale inni czują się na szczycie, są dumni że mają szlug w ręcę i nie czają że innym może to przeszkadzać. O to mi chodzi.

Gość pale z kultura
bo to angielka jest:D

Mieszkałam w Anglii ale jestem w 100% polką tylko że nie prowadze nudnego trubu życia, więc znam kultury, słownictwo i życie.

Gość pale z kultura
Jasne ze nie spia sluchaj ja mam kulture nie tylko przy paleniu papierosa ale fajnie by bylo jakbys ty ja miala w wypowiedzi. Ja cie swoim dymem bym nie trula nawet jakbys byla nielubiana osoba w towarzystwie wiec sie odwal. Temat jest zatytulowany jak jest ale w moim pierwszym poscie widac o co chodzi a ty sie sama do mnie rzucilas jak za przeproszeniem "wesz na psa"

Garnu = nie ogarnęli = nie zrozumieli do końca

E tam nie lubię slangów, wolę normalne słownictwo, tak jak w angielskim, wolę czysty angielski a nie te głupie skróty.

Gość pale z kultura
nie kazdy pracowal na zmywaku wiec zwracam honor co do S.L.UN.G-u

pale z kulturą, no z tym zmywakiem to mnie teraz obrażasz.Idę spać życzę udanej konwersacji na temat palenia.

Odwalcie sie od palaczy i skonczcie narzekac. - Sam początek do mnie nie przemówił więc o reszcie nie pisze. Ty mnie dymem nie otrujesz a jeżeli nawet to na zdrowiu mi aż tak nie zależy. Kłócę się o tych którym to przeszkadza, lub którzy nie mają wyboru np. z powodu choroby. Nie odwale się bo to forum jest dla każdego a ze mną nie jest trudno uzyskać kompromis