Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pale z kultura

Do nie palacych!!!

Polecane posty

Gość nie pale ale nie zabraniam
no to się chwali, że nie palisz przy NIEPALĄCYCH. napisałam z capsem, bo niepalący piszemy razem, skoro już tak chcesz się czepiać o to "palaczą" :) widzisz, ciebie się czepiają o palenie, a ty się czepiasz o orty. i palenie przeszkadza i orty, ale póki palisz sama lub wśród innych palaczy ok, nikomu krzywdy nie robisz, tak samo jeden ort krzywdy nie robi. wrzuć na luz trochę :)

Gość pale z kultura
"Odwalcie sie od palaczy i skonczcie narzekac. - Sam początek do mnie nie przemówił więc o reszcie nie pisze." a wystarczylo przeczytac calosc...:O

Gość pale z kultura
donkapatke a co praca na zmywaku to obraza? Chcesz sie czepiac? To wlasnie swoim postem obraziles ludzi ktorzy na zmywaku zarabiali na zycie:P

Gość Jasne że nie śpią !!
nie kazdy pracowal na zmywaku wiec zwracam honor co do S.L.UN.G-u Po tym co napisałaś wiele osób może przyznać że JESTEŚ ZEREM. NIE SZANUJESZ LUDZI KTORZY ROBIA ZA GROSZE. Myślisz ze wróżką jestes ? Chyba szmata która prosi sie o kłopoty, szkoda ze to tylko forum a nie real mogłoby byc ciekawie

Gość pale z kultura
tak, slowo "niepalacych" piszemy razem moj blad pisane w pospiechu- przynaje sie ale nie zaslaniam jakims slugiem

Gość pale z kultura
slungiem- mialo byc

Przeczytałam od razu całość ale nie ma co wspominać bo tam jest gorzej moim zdaniem więć napisal tylko początek. On jest wystarczająco aby zrozumiec.

Gość pale z kultura
szanuje wszystkich tych co sprzataja i tych co zmywaja bo kazdy jest potrzebny. A napisalam tak bo tak mi sie ladnie zlozylo:P Podobnie jak tobie wkomponowaly sie ladnie przeklenstwa:D

Oczywiście że nie zasłaniasz slungiem bo ty przeciez nie wiesz co to jest. Haha. Znasz sie na żartach - uważaj bo się wyluzujesz

Gość pale z kultura
skoro przeczytalas calosc to czegos sie mnie uczepila? Skoro napisalam ze pale kulturalnie to po co byly te wyzwiska i przeklenstwa? Frajda?

Przekleństwa to mowa ludzka - moja właśnie taka i się nie zmieni. A obraza takich ludzi ! - Co to za porównanie ? Tandettttaaa i tyle .

Gość pale z kultura
twoja mowa to przeklenstwa a moja nie. Sa ludzie co maja kulture a sa i tacy co nie maja. Przeklenstwa nie zaliczaja sie do kulturalnej mowy

Odwalcie od palaczy i skonczcie narzekac! przeszkadza wam ze ktos pali na przystanku? wezwijcie wiec straz miejska a nie plujecie jadem. . Przeszkadza wam ze ktos pali na balkonie? Wybudujcie sobie domek i zyjcie bez dymu papierosowego. Tego wszystkiego. Nie frajda lecz obrona niepalących. Może lepiej na odludzie tych co nie palą razem z tym domkiem ?

Gość pale z kultura
obraza jakich ludzi? takich co pala kulturalnie czy moze takich co w przeciwienstwie do ciebie bez przeklenstw potrafia dowalic:D?

Pod tym względem wiem ze pokazuje brak kultury ale tak wyrażam uczucia jak i wiele innych. Słowa ktoś wymyślił żeby je używano no to ja to robie

Gość pale z kultura
dalsza czesc postu ktora pominelas (celowo?) "Ja w zyciu bym nie zapalila na przystanku w obecnosci starszych osob, kobiet w ciazy czy tez dzieci."

Gość nie pale ale nie zabraniam
Dziewczyny, ale co Wy się tak specjalnie kłócicie czy co? :) Skoro Ty palisz z kulturą to żaden niepalący nie będzie miał do Ciebie pretensji. A Ty skoro nie palisz i nie otaczasz się w takim towarzystwie to też nikt do Ciebie pretensji nie będzie miał. :) I już :) A Ty paląca z kulturą jaki Twój cel był w zalożeniu tu tematu skoro nikt do Ciebie nie ma pretensji? Heh :)

Gość pale z kultura
urwalas cytat w miejscu w ktorym ci wygodnie bylo ale czytaj dalej i moje dalsze posty. Przeszkadza ci ze pale? Nie? to wyobraz sobie ze takich kulturalnych palaczy jest wielu. Nie wszyscy co pala to menele spod budy z piwem:O

Takich którzy pracują np. na zmywaku. Tak celowo bo to ci chyba 10 raz pisze ze ty nie ale inni tak ! Kiedy to do cb dotrze

Gość pale z kultura
nie pale ale rozumiem- no jakos maja do mnie pretensje. Napisalam jak pale w pierwszym poscie a i tak naczytalam sie ze mnie mozna wyjebac:D ze truje innych ze to tamto i sama nie wiem co jeszcze:O a tak w ogole to chcialam tez by niepalacy zrozumieli ze osoby palace sa tez wyrozumiale i ze nie kazdy lamie zasady

Gość pale z kultura
ale po co wyrywasz MOJA wypowiedz z kontekstu skoro masz pretensje do innych? To moja wina wedlug ciebie ze inni nie pala z kultura i zatruwaja osoby niepalace?

No wow. Wyobraź sobie że mam wśród swoich palących i wiem że mają kulture ale też wystarczy miec oczy otwarte i obserwowac ze mniej jest tych z kulturką. Ja pierdole ja tobie ze to juz ci 10 raz musze pisac a ty znowu ze mi wygodnie - a to juz dawno wyjasniony temat. Dobrze ze leze bo inaczej by musial mnie ktos przytrzymac.

Gość pale z kultura
skoro masz osoby palace w towarzystwie i skoro wiesz ze mozna zapalic nie utrudniajac zycia ty ktorzy nie pala to o co chodzi? idz i powiedz znajomym palaczom ze inni palacze cie draznia a nie mi sie zalisz

Wyrzuciłam dlatego iż dla mie ten frag. tematu juz jest skończony od 10 minut no ale jak chcesz cały czas to samo to mozemy i tak ja mam czas. Winą jest tylko to co piszesz jak ich bronisz a szczególnie odciągnąć na boki niepalących

Ja ci sie żale ? Nie no czemu ty nic mnie nie rozumiesz ? Ja stwierdzam FAKTY I NIKOMU SIE NIE ZALE - PRZYJMIJ

Gość pale z kultura
kogo bronie? palaczy ktorzy kopca na przystankach, w miejscach zakazanych? nie bronie, wrecz potepiam i jakbys czytala to bys wiedziaila ze zwrocilam uwage palacemu na przystanku. Jak jest zakaz to jest i trzeba sie dostosowac a to ze np. nie zapale na podworku przy osobach niepalacych to kwestia mojego szacunku do nich bo truc ich nie chce. Gdzie tu widzisz obrone tych ktorzy truja bezprawnie innych?

Po co ty bronisz takie osoby ? Napisz wprost konkretnie

Twoje pytanie: Kogo bronie? Moja odpowiedź: Tych o których się kłócimy

Gość pale z kultura
jakie bronie osoby? ty napisz wprost kogo wedlug ciebie bronie

Gość pale z kultura
ja z toba poki co dyskutuje a nie sie kloce. Przeszkadza ci jak ktos bezprawnie pali to zwroc uwage. Bo skoro ja osoba palaca umiem to tym bardziej ta niepalaca powinna