Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pale z kultura

Do nie palacych!!!

Polecane posty

Gość Jasne że nie śpią !!
Przecież pisałam że zwracam uwage i nie dla siebie tylko bardziej dla innych. Ta ''dyskusja'' nie ma już sensu bo my sie nie dogadamy wiec ją zakończmy

Gość pale z kultura
moze dla wyjsnienia przedstawie pewna sytuacje. Jakies 3 lata temu podrozowalam duzo po Polsce i jezdzilam pociagami. Zawsze siadalam w przedziale dla palacych na ktorym napis byl widoczny ale i tak wchodzil ktos do przedzialu to sie z grzecznosci uprzedzalo. Nie raz pociagi prawie puste a osoby niepalace wchodzily do przedzialu dla palacych i po uprzedzeniu krecily nosem czy musi pani palic? Nie, nie musialam ale skoro na wagon byly 2 przedzialy dla palacych i taki wybralam to czemu mam nie palic? Gdybym nie palila to bym siedziala w innym ale ludzie lubia z siebie ofiary robic i nie raz wsiadal ktos kto nie palil a potem marudzil, robil uwagi. I po co?

Gość pale z kultura
oczywiscie ze sie nie dogadamy mimo ze w wielu kwestiach co do palacych sie zgadzamy. Zycze dobrej nocki

Gość Jasne że nie śpią !!
Nie wiem po co. Aby mieć problem lub co innego. Takich to ja na pewno nie bronie. To jebane forum tak działa że wyżyłam się przez nie na facecie więc już mi się tu nie chce siedziec bo tylko inni cierpią więc narazie

pale z kultura donkapatke a co praca na zmywaku to obraza? Chcesz sie czepiac? To wlasnie swoim postem obraziles ludzi ktorzy na zmywaku zarabiali na zycie wlaśnie Ty obrażasz ludzi ktorzy wyjeżdrzają za granice, Twoja wypowiedz mowi sama za siebie.Nie kazdy jadąc za granice idzie na zmywak.

Nie ma nic gorszego od dziewczyny, od której wali petami. Nie daj Boże otworzy taka gębę. Smród, żółte zęby i paznokcie. Fuuuuu