Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość I'am monster.

Nie wiem, czy mogę to juz stwierdzić?

Polecane posty

Gość I'am monster.

Jestem osobą młodą, mam jeszcze nieskończone piętnaście lat. Od dawna jednak obserwuję siebie, to co robię, myślę. I bardzo często, a właściwie zawsze dochodzę do jednego wniosku - chłopcy mnie w ogóle nie interesują. za to bardzo często 'oceniam' kobiety, obserwuję, patrzę, myślę o nich. O wiele częściej, niz chłopcy. Po prostu, w jakiś sposób mnie do siebie.. przyciągają, pociągają. Nawet w kontekście seksualnym. Coraz częściej nie myślę "Chciałabym mieć chłopaka.." kiedy rozmowa w szkole schodzi na te tematy, milczę. Czemu? Bo chyba jednak wolałabym mieć dziewczynę.. Problem wydaje się naprawdę błachy. i wiem, ze orientacja seksualna kreuje się w jakimś konkretnym wieku. Nie wiem tylko, czy śmiało i pewnie mogę stwierdzić, ze jestem osobą homoseksualną.. Bądź biseksualną. Czuję po prostu, mimo częstego kontaktu z męzczyznami, a raczej chłopakami, ze mnie taka znajomość 'blizsza' nie satysfakcjonuje. Satyskacjonuje mnie natomiast kobieta.. Co prawda z zadną nie byłam jeszcze w związku, bo przeciez jestem jeszcze młoda..

Gość maała ;- DD
może ci z wiekiem przejdzie ;D __________________________ Wchodźcie, spoko stronka ; ] http://Agusik.gliteruje.pl To mój sposób na spędzanie wolnego czasu , sprawdźcie sami .xdd ; -**