Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość yyyyee no nie wiem

Czy warto kupić sklep przy niezbyt ruchliwej ulicy

Polecane posty

Gość bardzo tanio
twój wybór skoro tak się boisz, że cię ktoś podkupi :D ja u siebie o rynku nieruchomościami wiem wszystko - bo tez lubię w nie inwestować więc na pewno ten sklep nie u mnie bo bym wiedziała :P

Gość yyyyee no nie wiem
Jak się tym interesujesz, jestem winna sprostowanie: nie 55 metrów, tylko 45. Poplątałam oferty. Robi się mniej tanio, lecz nadal atrakcyjnie. Nie podoba mi się to, że dla pośrednika przypada prawie 5000zł:(

Gość bardzo tanio
o ludzie przez pośrednika chcesz to kupować? to moim zdaniem żadna okazja - bo sam by wziął jakby widział w tym interes pod najem - takie moje zdanie.... my obserwujemy rynek jak widzimy okazje to sami znajdujemy właściciela i proponujemy ofertę! ostatnio (3lata temu) tak kupiłam piętro willi za połowę ceny!

Gość yyyyee no nie wiem
Wiem, że to był bład. Pośrednik młody dupek, niczego nie kupi, ale podpisałam umowę i teren spalony. To mocna jesteś, połowa willi:). Ja kiedyś kupiłam sklep tak jak mówiisz: szukałam i znalazłam. Teraz własnie go sprzedałam, ponieważ stał na dzierżawionej ziemi, trochę sie z mężem baliśmy, że nas wykurzą pewnego dnia. Ale lokalizację miał zajebistą,I za tą kasę chcę sklep kupić, ale wiadomo: w słabszym miejscu. Wynajmować za jakieś 1200-1500 przez parę lat, znów sprzedać i w wielkim mieście kupić mieszkanie pod wynajem, bo teraz nas nie stać. Co o tym myślisz? I w jakim regionie mieszkasz? Ty chyba możesz powiedzieć?

ja jestem za inwestowaniem w nieruchomości. właśnie kupuje drugie mieszkanie pod najem. to wg mnie solidna lokata kapitału.

Gość ja teżż

Gość yuty

bierz tanioche przerobisz najwyzej na mieszkanie i wynajmiesz