Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Adusia412

Jak zatrzymać lub przyśpieszyć okres?

Polecane posty

Gość Adusia412

Hej , mam do was pytanie, wiecie może jak przyśpieszyć okres? Teraz podam powód , wyjeżdzam do Grecji na 12 dni , codziennie będziemy kompać się w morzu , a mi wtedy wypada okres ! jestem załamana! tamponów nie będę używać jak coś ;) Moge to jakoś przyśpieszyć ? ciepłe kompiele ? masaz brzucha gorącą wodą ?herbatka z czarnej.. coś tam , wciąganie nosem czegoś? to przyśpieszy ? moge miec 100% pewność ? Lub opcja nr.2 da się jakoś zatrzymać ? powiedzialam o tym mamie a ona że da mi jakiś lek ktory to zatrzyma !? co to za lek? szukalam tego w necie , i co ? to tabletki antyko..coś tam te od ciąży !?>o,O plis doradzcie mi co mam robić ?!!! jak coś , mam 13 lat ;)

Gość powiem tylko ze mam podobny
problem i nie wiem co wymyślić

Lekarstwo dziecinko? :D Zrób szybko bachora i masz dziewięć miesięcy spokoju od okresu :D

Gość ej powiedz
ja na zatrzymanie krwawienia bralam kiedy tabsy cyklonamina(chyba inaczej sie pisze). wstrzymujaca dziala rowniez rutinoscorbin.

Gość kąpiel
kąpiel kąpiel

Gość arkabada
Dziewczyno nie kombinuj bo narobisz sobie biedy. Wiem to z własnego doświadczenia dlatego nie podam ci nazwy tego leku. Tampony są najbespieczniejszym rozwiązaniem uwierz