Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość (PYTAJ.CA)

PIERWSZY RAZ

Polecane posty

Gość (PYTAJ.CA)

Witam. Na początku chciałabym powiedzieć,że jestem osobą po 20, niedługo wychodzę za mąż i chcielibyśmy przeżyć z narzeczonym swój pierwszy.Próbowaliśmy juz kilka razy ale nigdy nie wychodziło. Macie mozę jakieś rady jak sobie ułatwić to zdarzenie? Pozdrawiam

Gość poomocna !
maasturbowałaś się ! oh oh ;)

Gość kobieta po 30- stce
Nie martw się mimo, że wszędzie piszą jaki to piękny był pierwszy raz wcale to nie jest prawdą (zwłaszcza gdy dotyczy obojga partnerów). Nic na siłę bo wtedy jest tylko stres i nic nie wyjdzie. Postarajcie się o odpowiedni klimat tak byście byli zrelaksowani (odrobina wina jest pomocna). Miejsce takie byscie byli pewni, że nikt zaraz nie wpadnie i wam nie przerwie. Życzę powodzenia :)

Gość kobieta po 30- stce
Zacznijcie od poieszczot i pozycji klasycznej to ułatwi

Dzieki. Wiesz pieszczoty to już są od dawna, seks oralny i to wszystko inne. W zasadzie oboje kesteśmy osobami początkującymi. Niestety myślałam,że będzie prościej.

mój I raz pamiętam jak dziś.........A CZASU JUZ SPORO UPŁYNĘŁO......uważam ze trzeba przezyc to w takim momencie, aby pamiętać i wspominać z uśmiechem na twarzy. Z chłopakiem byłam długo ale rozstaliśmy sie 3 lata potem.......................do dziś jak się widujemy ......wspominamy ten moment.....był piękny, bezbolesny i przepełniony miłością........och.................TAKI MA BYĆ TWÓJ I RAZ..............więc poczekaj na emocje i odpowiedni moment...........ot co

to jest odpowiedni mężczyzna tego jestem pewna. kochamy sie ale chcielibyśmy już to mieć za sobą, w końcu niedługo będziemy małżeństwem.

Dziekuje nardzo za wszelkie rady ale jeśli możecia to proszę o kolejne rady.

Gość kobieta po 30- stce
Z tego co piszesz (chcielibyśmy już to mieć za sobą) to jednak działacie troszkę na siłę a to wywołuje stres i nie pomoże. Przecież się kochacie i chcecie spędzić razem życie odpuśćcie trochę a wszystko samo się poukłada.

Kobieto masz rację kochmay sie i to jest pewne jednak wiesz pozostaje sama chęć i ciekawość.

Gość kap kap płyną łzy
Dzieki. Wiesz pieszczoty to już są od dawna, seks oralny i to wszystko inne. to jaki to pierwszy raz hipokrytko :O

no to nie marudź i do dzieła.....rany kobieto.....chcesz czy nie....co mamy przesłac Ci instrukcję obsługii...............co?????

autorko ....chyba masz chora głowe.....naprawde.....

Wiesz łatwo oceniać i dawać rady. sama daje je na codzień moim podopiecznym. i wiem że to wygląda z boku dziwnie.

warto pomyśleć o miłej atmosferze i trzeba dużo cierpliwości.

Gość up....................jjjjjjjj
up.........

Gość PYTAJ.CA
Jak widać nikt się więcej nie wypowiedział. Szkoda