Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość elizabeth....

ZDRADZILAM GO

Polecane posty

Gość elizabeth....

Zdradzilam i odeszlam...nikt nie zrozumie jak mi ciezko procz osob ktore mialy tak samo, wiec prosze tylko takie osoby o wypowiadanie sie. Na reszte uwag nawet nie odpowiadam bo wiem jak zaraz bede wyzwana.

Gość czemuczemuczemu
Dlaczego to zrobiłaś?

Gość elizabeth....
to nie jest proste pytanie...nie umiem odpowiedziec

Gość kap kap płyną łzy
nie jesteś go warta, szkoda mi takich kobiet jak ty, bez jakichkolwiek zasad moralnych, to kiedyś do ciebie wróci

Gość Idź banany prostować !
Kim był ten nieszczęśnik dla Ciebie ?

Gość elizabeth....
100 niepotrzebnych pytan

Gość Karrolka
Nie bardzo rozumiem... Zdradzilas i odeszlas. Mialas widac taka potrzebe. Tego wlasnie chcialas. I tu jest wszystko ok. Ale dlaczego zalujesz i czego zalujesz? czy tego, ze zdradzilas, czy tego ze odeszlas...bo to dwie zupelnie rozne sprawy. Ale generalnie nie rozumiem tego, ze czlowiek moze zalowac tego co zrobil. Bo to swiadczy o tym, ze kompletnie nie mysli, nie analizuje, nie kalkuluje....czyli co - kierowalas sie tylko chwila? to jakis instynkt? Czyli nie uzywasz mozgu? Kazdy czlowiek powinien podejmowac decyzje korzystne dla siebie. Gdyby tak bylo, nie byloby czego zalowac... Wiec????

Gość elizabeth....
to byla chwila, nie myslalam wtedy...trudno bylo mi odejsc od niego chcialam byc z nim dalej ale nie chce go ranic...nigdy bym mu nie powiedziala o zdradzie - to bylby cios w serce...wolalam odejsc i sama cierpiec...no i cierpie...ciezko jest ale nie moge z nim byc...

"wolalam odejsc i sama cierpiec" Chyba kpisz !

Gość elizabeth....
widac ze nikt z was nie mial takiej sytuacji

Gość Karrolka
"to byla chwila"...niestety, dalej nie rozumiem. A wiesz dlaczego? Bo jezeli kocham i chce z kims byc, to nie zdradzam. A jezeli mam ochote na skoki w bok, to robie to SWIADOMIE, wiedzac jakie moga byc tego konsekwencje...i wtedy nie musze zalowac... To jedna sprawa - brak myslenia. A druga - tchorzostwo! Wybacz, ale jezeli czlowek cos robi, to i powinien miec odwage o tym rozmawiac. Powinnas powiedziec facetowi, dlaczego odeszlas. On pewnie obwinia siebie.....tylko dlatego, ze ty nie masz odwagi na szczerosc. Nie rozumiem takich ludzi jak ty.

Gość Novikaaaa
Znam to skądś... JA zdradziłam nie z widzimisię, ale z załamania psychicznego... Pilam jak alkoholiczka, zli ludzie stawali an mojej drodze. Do dzis wyje po nocach, bo to byl zamach przede wszystkim na mnie sama, na moje zasady i moja moralnosc. No coz... Tyle siebie znamy, an ile nas sprawdzono. A mnie sprawdzono bolesnie i piekielnie dokladnie.

Gość Ona_szczera*
Patrz w przyszłosć patrz co mozna z tym dalej zrobic. Zdrada jest konsekwencja czegos co sie kumuluje przez wiele miesiecy, braku bliskosci, akceptacji, poczucia bycia kochana itd. Jesli załujesz i nie zamierzasz sie bawic swoim nie wiem " meżem, chłopakiem, narzeczonym" to daj Wam szanse. Musi sie zaczac proces uzdrowienia bo inaczej oboje zwariujecie. wiem co mówie.....

Dwukrotnie zraniłaś tego nieszczęśnika Raz kiedy go zdradziłaś ! Dwa kiedy odeszłaś ! Odeszłaś i co teraz ? Myślisz,że jemu jest dobrze ? że nie cierpi ! Czego oczekujesz od nas ? pocieszenia, rozgrzeszenia,opowieści jak my zdradziliśmy? Nawet jak przeczytasz o czyjejś zdradzie, będzie Ci lepiej ?

zdradzilas to zdradzilas zdradzilas raz, zdradzisz ponownie nie ma co wyszukiwac w tym przyczyny znajdz kogos komu nie bedzie to przeszkadzac :P

Gość żałuje że go znałam
Autorko ja cie rozumiem i wiem co przezywasz Nie byłam w identycznej sytuacji ale jestem chyba w duzo gorszej dradziłam mojego męża po wielu latach małzeństwa Nie odeszłam od niego i nie powiedziałam mu o tym Mamy dzieci Ale od tamtej pory mimo ze minęło juz 3 lata nie ma dnia zebym o tym nie myslała nIE ma dnia zebym nie gryzła sie z myslami Nie ma chwili zebym nie załowała.Nie chce niszczyc małzenstwa i nie mam prawa niszczyc zycia mezowi mówiac mu prawde Dlatego zyje z tym i bede zyc do ostatniej chwili zycia Współczuje ci i zycze powodzenia oraz gratuluje i zazdroszcze tego ze miałas odwage odejsc .

To na chuj dajesz topic na kafeterie, jesli nie chcesz na zadne nasze pytAnie odpowiedziec????????? ja pierdyle, widomo ze ludzie obsypia cie pytaniamy, myslisz ze kazdy ci powiedz ' nie amrtw sie itp?'

Gość Ona_szczera*
Dajcie spokój dziewczynie, nic nie rozumiecie... Juz wiele odwagi od niej wymagało to ze sie przyznała nam. Nie wolno nam oceniac i krytykować. Nikt nie jest swiety. !!! I tyle o sobie wiemy na ile nas sprawdzono. Kto to zrozumie moze sie wypowiadac w tym watku innym - dziękujemy

Gość elizabeth....
rozstanie bylo rowniez jego decyzja - mielismy tez inne problemy, rozstalismy sie z innej przyczyny, ktora dla mnie byla do ogarniecia moglismy dojsc do porozumienia ale odpuscilam bo go zdradzilam wiec cos to znaczy moze faktycznie go nie kochalam... lepiej dla niego ze mnie nie ma... na poczatku bylo wspaniale NIGDY nie pomyslalam ze go zdradze a jednak...byl okres kiedy mi go brakowalo, nigdy nie mial dla mnie czasu itp i pojawil sie ktos kto sie mna interesowal, zabiegal...i dlatego ...moze kiedys znajde kogos kogo bede pewna...i na mysl mi nie prztjdzie zdrada.... ale wtedy bedac z nim czulam sie samotna...

Ona_szczera* - WIELKIE DZIĘKI ZA POZWOLENIE Trzeba jeszcze było napisac,że razem założyłyśce ten temat !

ja nikog nie krytykuje, ale moglaby odpowiadac na pytania. KAZDY POPELNIA BLEDY !

Gość elizabeth....
nie odp na niektore pytania bo to wszystko jest strasznie skomplikowane...on tez aniolem nie byl

No to jesteście obywdwoje trochę winni. Ty zdradziłaś i już wiesz jak smakuje zdrada. Jest to Twoja lekcja na przyszłosc . Byc może następnym razem najpierw zakończysz związek zanim zdradzisz albo nie dopuścisz do tego by kończyc lecz by starac się naprawic.

do autorki....;...TAK CZASEM BYWA....PO TAKIM CZYMŚ JEST CIĘŻKO.....a Ci to ci ubliżają......z pewnością nie są idealni........maskują swoje postępowania swoją wyższością na forum........czy w realu tacy są....OCZYWIŚCIE ŻE NIE. Zrobiłaś to pod chwilą emocji.........to Cię nieusprawiedliwia, ale napewno wyciągasz z tego pewne wnioski..........

Gość kap kap płyną łzy
widac ze nikt z was nie mial takiej sytuacji mamy dokonać samobiczowania? :)

Autorko to dobrze że go zdradzilaś, w końcu możesz powiedzieć o sobie że czujesz się jak prawdziwa kobieta. Dobre miejsce wybrałaś, kafeteria aż pęka od kobiet twojego pokroju. Nie martw sie, jutro wyrzuty ci miną i zaczniesz ranić kolejnego mężczyzne w swoim życiu.

Gość kap kap płyną łzy
I tyle wiemy o sobie ile nas sprawdzono ładnie się nauczyłaś ;) poza tym jeszcze jakieś cytaty z literatury? :classic_cool:

Gość ja pier**le
elizabeth.... a co tu do zrozumienia suka to suka i tyle na temat

Gość jasne ze juz
kobiety zdradzaja faceci zdradzaja teraz to jest mozna powiedziec w dobym tonie :P modnie jest zdradzic lub byc zdradzonym :P chybac wszyscy powinnnismy nosic rogi mogliby takie czapeczki na lato zrobic z rozkami .. czułabys sie elizabeth razniej bardziej swojsko widząc ze podobny los spotkał tez innych :P