Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość elizabeth....

ZDRADZILAM GO

Polecane posty

Gość Dominiku....
lecz się , to właśnie wina mężczyzn że zdradzamy, bo nie dają nam tego czego potrzebujemy.

Gość no to jest remis
A co z potrzebami mężczyzn?

Zdradzacie bo jesteście prymitywnymi ludźmi, kobiety mają bardzo uproszczony obraz postrzegania świata. Każda kobieta traktuje faceta i jak rzecz i wymienia go gdy się znudzi. Tak jakby kupowała nową torebkę bo stara jest nie modna. Kobiety nawet poszły ze swoim zdemoralizowaniem dalej i winią za zdradę nie siebie ale nas mężczyzn.

Gość elizabeth....
potrzeby mezczyzn...hm..moj mial potrzeby...zona czekajaca na niego codziennie z obiadem wychowujaca dzieci w domu...dom - oaza spokoju bez klotni wszystko wspaniale oczywiscie wielkie zrozumienie dla niego przyznanie mu zawsze racji no i oczywiscie sex (chociaz bardziej ja go chcialam niz on....)

Gość no to jest remis
"po prostu nie chce miec faceta, nie wierze w idealne zwiazki, w zwiazki bez zdrady..." Nie do końca panujesz nad swoimi chęciami. Trafisz na kogoś, kto obdarzy Cię atencją, o której wcześniej pisałaś i której pragniesz, i będzie po postanowieniach.

Gość Dominiku....
to o czym piszesz to typowy obraz mężczyzny. to wy jesteście prymitywami bez uczuć. wykorzystujecie nas . naszą potrzebę bliskościi a pózniej odchodzicie od nas ,na dodatek z poczuciem skrzywdzenia.

Gość toyota24
nie bede cie oceniac. krew nie woda. kazdemu moze sie zdarzyc... prawie kazdemu ja nie potrafilabym zdradzic mojego faceta.ni ejest to milosc ,ale mam dla tej osoby wystarczajaco duzo szacunku i dobrych uczuc ,ze wiele razy odmowilam mezczyznom...przystojniejszym... nie jestesmy jednakowi kazdy ma jakies slabosci i wartosci, zasady. ale jesli sie kochacie ...powiedz mu o wszystkim - na pewno da ci szanse. tylko jej nie zmarnuj

Gość elizabeth....
"Każda kobieta traktuje faceta i jak rzecz i wymienia go gdy się znudzi" zawsze tzreba robic tak zeby nuda sie nie wkradla w zwiazek ale to jest BARDZO trudne i wymaga duzo checi od obu partnerow. wkrda sie nuda, przyzwyczajenie - konczy sie zwiazek. Tyle

Gość do elizabeth
z sexem to prawda . to ja często inicjowałam a on łaskawie się zgadzał.

Gość no to jest remis
wielkie zrozumienie dla niego przyznanie mu zawsze racji no i oczywiscie sex (chociaz bardziej ja go chcialam niz on.... Jeśli rzeczywiście jest tak wielkim egocentrykiem, to lepiej, że się rozstaliście. Trudno kogoś podziwiać, niebędąc podziwianym w zamian.

'' wkrda sie nuda, przyzwyczajenie - konczy sie zwiazek. Tyle'' Dzieki że padło takie zdanie. Zdanie ktore dowodzi, że nie ma mowy żeby z kobietą zalożyć rodzinę. Nie ma mowy żeby wspólnie budować dom i mieć dzieci. Po co, jak kobieta po 4 latach sie przyzwyczai i już będzie szukać nowej rozrywki.

Gość toyota24
o zwiazek trzeba sie starac... ale to nie zadanie dla jednej strony. caly w tym ambaras....

Gość no to jest remis
Dominik, jeśli Ty nie żartujesz, to masz bardzo poważny problem. Ogień jest czerwony, ale nie wszysko, co jest czerwone, parzy.

Gość elizabeth....
'' wkrda sie nuda, przyzwyczajenie - konczy sie zwiazek. Tyle'' - heh konczy sie jezeli zadne z partnerow nie ma checi tego naprawiac. Byles kiedys w zwiazku? wkradla sie do niego nuda? jesli tak co zrobiles? jesli nie to co bys zrobil?

Wszystkie kobiety znają sposób na naudę. Wskakują do lożka innemu kolesiowi, przycież ty sama wiesz o tym najlepiej.

Gość toyota24
ja bylam kiedys w zwiazku z czlowiekiem ktory szybko zaczal mnie irytowac.podswiadomie robilam wszysto ,zeby sie odczepil. no i sie udalo. zdradzil mnie a ja kopnelam go w tylek :P

Gość no to jest remis
Dominik, a miałeś propozycje seksualne od kobiet będących w zwiąkach?

Gość elizabeth....
gdy facet dostanie ta ktora chce nie stara sie juz pozniej bo po co? przeciez juz ja zdobyl - to jest wieloletni blad facetow

''Dominik, a miałeś propozycje seksualne od kobiet będących w zwiąkach?'' Tak i to przynajmniej kilkanaście razy, piszę to bez przechwalek ale niestey tak bywało.

Gość elizabeth....
Najczęstszym powodem kobiecej niewierności jest, brak poczucia bycia potrzebną obecnemu mężczyźnie, brak jego zrozumienia i utwierdzenia, iż jest w jego oczach kobietą atrakcyjną. Co to znaczy? Kobieta czuje się potrzebna, gdy mężczyzna, bierze pod uwagę jej zdanie i pyta się o nie, w podejmowaniu, mniejszych i większych decyzji. Czuje się rozumiana, gdy partner ją wysłuchuje, gdy okazuje jej zainteresowanie w czasie rozmowy, skupiając na niej wzrok, zadając pytania, włączając się do rozmowy, a nie tylko biernie odbierając, każdą wypowiedź. Kobieta czuje się atrakcyjna, gdy widzi, że jej partner się nią interesuje, gdy odbiera z jego strony małe gesty, jakimi mogą być: pocałunek na powitanie, przytulenie w ciągu dnia, miły komplement....itd. W skrócie, kobieta, pragnie czuć, że żyje z mężczyzną, a nie obok niego. Mimo tego co wyżej napisałam, nie można tez wszystkiego podawać na tacy tj, być na każde zawołanie i spełniać każą zachciankę. Ty również, mężczyzno powinieneś mieć swoje zdanie, jeśli masz inne, to szanuj odmienne, jeśli musicie dojść do jakiegoś wniosku, to starajcie sie uczyć kompromisu. Dawaj, ale również wymagaj. Miej swoje zdanie, ale nie czekaj zawsze aż porozumienie wyjdzie od drugiej strony. Choć to trudne, postaraj się aby każdy dzień nie wyglądał tak samo, nie pozwól by monotonia zabiła w waszym związku pożądanie. Każdy człowiek jest wyjątkowy, każdy ma coś czym może zaciekawić. Być może nie wiesz co takiego jest w tobie, ale z pewnością i ty potrafisz czymś zaskoczyć swoją partnerkę. Być może będzie to śniadanie podane do łóżka, zaproszenie do pubu, romantyczna kolacja, wypad na weekend w jakieś miłe miejsce itp......Jak to ma się do tematu zdrady? To proste, w powiedzeniu, że kobieta jest zmienna jest sporo prawdy, a ty zaskakując ją od czasu do czasu, zaspokoisz jej tą potrzebę. Podsumowując: możesz czuć się o wiele pewniej, gdy będziesz okazywał swe zainteresowania partnerką, gdy zdobędziesz się od czasu do czasu na małe szaleństwo, gdy nie tylko przed ślubem, lecz również lata po, będziesz okazywał jej, że cię pociąga. A czasem, pozwól jej na małą tęsknotę, pozwól by mogła cieszyć się dniem bez ciebie. Bo tylko gdy brak nam drugiej osoby, potrafimy dostrzec jak bardzo nam jest bliska.

Gość a wcale ze nie..........
elizabeth....kobiety vz natury sa zdradliwe nudno tak z jednym i tym samym facetem nie sądzisz

Gość elizabeth....
a wcale ze nie.......... - nie, mi nie jest nudno z jednym facetem. Ja nie zdradzilam bo mi bylo z nim nudno w lozku.

Gość toyota24
ciekawa teoria . a wszystkie kobiety twierdza ze to faceci maja kurestwo we krwi :P

Gość kap kap płyną łzy
lecz się , to właśnie wina mężczyzn że zdradzamy, bo nie dają nam tego czego potrzebujemy. buhaha

Gość no to jest remis
Elizabeth, to wszysko prawda, co napisałaś. Tylko po co wchodzisz w bliskie relacje z czlowiekiem, który Cię nie słucha, nie liczy się z Twoim zdaniem i nie dostrzega Twoich zalet. Przecież bez tego nawet koleżeństwo nie może istnieć. Po co zadawać się z kimś, kto nas nie lubi? Przychodzi mi do głowy tylko jedno wyłumaczenie- przyciągnął was ku sobie seks, a kiedy przestał być tak namiętny, jak na początku, wszystko się skończyło.

Żadna kobieta nie jest zdolna do innej relacji z drugim czlowiekm jak tylko na bazie seksu.

Gość maxxxxxima
DOMINIK A TY JESTES GEJEM? DOBRZE WIESZ ZE TO FACET MYSLI KUTASEM :P

Gość jestemkobieta
hej autorko topicu jestem w podobnej sytuacji tylko ja wlasnie mam zamiar odejsc duzo nas laczy

Gość elizabeth....
jestemkobieta - czesc:) no widzisz ja odeszlam...dzis sie widzielismy mam nadzieje ze ost raz...bo jak go widze to mam ochote zostac u niego,przytuliuc go... ale tak jest dla nas lepiej

Elizabeth, święta prawda. Dobrze piszesz, jest jak mówisz... A z tym kolesiem, z którym zdradziłaś męża nie jesteś? To było tylko jednorazowe? Już Cię nie adoruje?