Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bozy

myszka dla kobiety ; do laptoka , bez podtekstow ;)

Polecane posty

Gość bozy

Szukam myszki na maly prezent dla zony . Z uwagi na to ze patrze zawsze na gwarancje/zywotnosc/dpi/ilos przyciskow w pierwszym rzedzie a na wyglad na koncu , mam pytanko jakie myszki wam sie podobaj ? srebrny laptok , bez podtekstow ;)

Gość 198
Kup taką małą przeznaczoną do laptopów, ze standardowymi 2 klawiszami i rolką. Kobiety niespecjalnie lubią wypasione gadżety z 50 przyciskami.

mnie kupiono taka matową office i jest super wygodna, aż chce się ją zabrac na wakacje

Z tego co wiem myszki nie są dedykowane specjalnie poszczególnym płciom. Są uniwersalne. A za kobiecy design się płaci (myszka w kwiatki). Bez sensu przepłacać. Jeśli żona nie jest mańkutem to kup jej zwykłą myszkę z kółeczkiem do przewijania i dwoma klawiszami. Najlepiej bezprzewodową.

Gość *.*.*
"...do laptoKa..." hahahaha :D

oj, no jak srebrny laptok - to szukaj srebrnej myszki, wiadomo. jeśli nie chcesz wydać fortuny, to ja proponuję przejrzeć ofertę tracer'a. nie mają drogich sprzętów, a całkiem niezłe jakościowo. mnie strasznie bawią ich pamięci usb :D ale i myszki mają przyzwoite.

moim zadaniem bardzo dobry wybór myszki tracer'a są bardzo wysokiej jakości. Mają bardzo duży wybór i każdy powinien znaleźć odpowiedni kształt do swojej ręki dzięki któremu będzie mu się wygodnie pracowało.

Nie wiedziałam,że są specjalne myszki dla kobiet:) Nigdy tak ich nie postrzegałam, w końcu myszka to myszka, prawda? Przede wszystkim ma działać. A co do tracer to ma całkiem porządny sprzęt i na pewno tani, co an przykład dla mnie ma znaczenie

No może i lepsza bezprzewodowa, choć ja akurat nie mam zaufania do bezprzewodowych myszek. A czy są specjalne myszki dla kobiet? Hmmm może autorowi po prostu chodziło o to żeby była mała i zgrabna ta myszka (bez podtekstów :P) Ale jak ktoś chce bezprzewodową to może ta http://tracer.eu/Produkt/TRAMYS09334/_Mysz_TRACER_TRM_SRO18N_Notebook_bezprz_opt_USB_bl mu się spodoba? Do laptopa po prostu powinna być mała żeby się łatwo mieściła w torbie czy kieszeni nawet.

Też poleciłbym ci jakąś myszkę tracera, Na pewno znajdziesz srebrną myszkę pasującą do laptopa. Produkty tej firmy nie są drogie, więc cena też cie nie powali na kolana.