Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość afaffafafaf

jak szybko pomagaja leki??

Polecane posty

Gość afaffafafaf

mam stany lękowe, nie chce doprowadzic do depresji do której mam skłonności:/ Pracuje z dziecmi jest cieżko co zrobic w takim wypadku??

Gość zuza3232
Psychoterapia,lub wizyty u psychologa.Regularne.Sprawdziłam na sobie.Nie chciałam szpikować sie lekami...Pomaga....

Gość afaffafafaf
a co z praca?? nie jestem w stanie normalnie pracowac mam napady lęku

Gość przysiegahipokratesa
W stanach napadowych lęku powinnas brac odpowiednie leki, chodzic na odpowiednia psychoteriapie indywidualna lub w grupie , i znalezc zajecie takie ktore byloby dla ciebie odpowiednie pod kątem twoich schorzen choc trzeba przyznac ze pracodawcy niechetnie patrza na osaoby z jakimikolwiek chorobami psychicznymi

Gość afaffafafaf
obecnie pracuje ale z tyg na tydzien jest gorzej, nie wiem czy dam rade isc w poniedzialek wszystko zaczelo sie na poczatku maja spadło jak grom z nieba

Gość przysiegahipokratesa
Powiedz dokladnie co odczuwasz w czasie napadu

Gość afafafafaff
zaczelo sie jak zwykła choroba czyli drgawki, zimne ręce, potliwość z czasem zauważyłam, że jestem rozdrazniona, jednoczenie dopadł mnie jakby leń, nie potrafie sie skoncetrowac, wszystko co wczesniej przychodzilo mi bez problemu nagle stało się problemem i wymagało sporego wysiłku, teraz ciężko jest mi sie ruszyc z domu, Zdarzają się napady lęku wtedy serce mi wali, mam zimne ręce i drgawki i wariuje

Gość nerwica co ją powoduje
nie lubisz swojej pracy czy masz inne problemy

Gość afafafafaf
lubie swoja prace ale jest stresujaca do tego nalozyly sie problemy osobiste, postanowilam zmienic prace bo znalazlam lepsza ofertę za wieksze pieniadze i mniej stresujacą poza tym mam takie sklonnosci do depresji letniej:/ póki co boli mnie tylko głowa pewnie od myślenia, musze zaczac kontrolowac swoje myśli

Zapraszam na bezpłatny e-kurs ,,Zdrowa Rodzina- Indywidualny Program Ochrony Zdrowia". Można się na niego zapisać na stronie www.1-szy.net/ambasadazdrowia Polecam również moją stronę www.ambasadazdrowia.mycali.biz