Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość KokoJamboIdoPRzodu

Jestem zniesmaczony i chyba przestane się z nią spotykać

Polecane posty

Gość KokoJamboIdoPRzodu

Jakiś czas temu poznałem pewną kobiete, zapoznawaliśmy sie powoli, doszedł flirt, wszystko fajnie.. aż w końcu przypadkiem znalazłem w jej torebce tabletki antykoncepcyjne, dodam, że pare pigułek nie było więc ciągle je łyka... dla mnnie na pewno nie bo ze soba nie spaliśmy jeszcze a znamy się już od 3 miesiecy wniosek? jest kurwą, która pewnie daje dupy tu i tam i sie zabezpiecza... a ze ja z kurwami sie nie zadaje przestane sie z nia spotykac !!

Gość super super
zrobisz jej przysługę:)

Tabletki antykoncepcyjne bierze się z wielu innych powodów, nie tylko by bzykać się z kim popadnie, lepiej dla niej, że przestaniesz się z nią spotykac;/

Gość zrob badania na poziom
ja tez biore mimo, ze z nikim nie sypiam a to z tego powodu zeby unormowac miesiaczki ale nie mozesz wykluczyc swojego podejrzenia.

Gość :((((((((((((((((((((
ej spokojnie. Tabletki bierze sie rowniez wtedy jak sie ma problem z nieregularnymi miesiaczkami albo bardzo bolącymi, ze sie zwijasz z bólu i nie mozesz sie ruszyc z miejsca. Także najpierw doczytaj zanim zwyzywasz ta biedna dziewczyne.

Gość nie przesadzaj
pigułki antykoncepcyjne bierze się nie tylko po to aby nie mieć dzieci... głupolu. Czasami takie pigułki zapisuje lekarz np gdy ma sie problemy z hormanami chorą tarczyce lub inne dolegliwości, ponieważ te pigułki poprawiają i regulują gospodarkę hormonalną, ale skoro spotykasz się z kobietą i jej nie ufasz i oskarżasz ją o takie smęty to Ty lepiej odczep się od niej bo to jest podłe co myślisz nie zycze nikomu takiego dupka za faceta. W ZWIĄZKU NAJWAŻNIEJSZE JEST ZAUFANIE

Gość KokoJamboIdoPRzodu
oj wątpie by brała te tabletki z innego powodu.. ta dziewczyna jest zajebiscie atrakcyjna, praktycznie kazdy facet sie za nia oglada, ma mnóstwo adoratorów i zawsze koło niej kręci sie mnóstwo facetów... czy naprawde uwazacie, ze zyje w sexualnej abstynencji? ... to szmata na bank, a ja z takimi nie zamierzam sie zadawac, mimo ze jest bardzo atrakcyjna!! mowie stanowcze NIE dla szmat

Gość kap kap płyną łzy
to szmata na bank , a ja z takimi nie zamierzam sie zadawac, mimo ze jest bardzo atrakcyjna!! analogicznie myśląc,czy tzn że jak ty grzebałeś w jej torebce to od razu jesteś złodziejem? co za kretyn :O

Gość KokoJamboIdoPRzodu
nie grzebałem specjalnie w jej torebce głupia babo byłem u niej w domu i poprosiła mnie bym podał jej pewną rzecz z torebki.. szukając tej rzeczy napotkałem sie na te tabsy i tyle mało tego... zapomniałem dodac o kolejnym bardzo waznym szczególe ktory mnie bardzo zniechęcił do niej rozmawialismy sobie tak na powaznie o sprawach intymnych i zapytałem jej ilu miała dotychczas facetów sexualnie, odpowiedziała, ze 9.... a ma raptem 24 lat dla mnie to szmata i nie zamierzam sie z takimi zadawać

Boże, Ty chyba z żadną nie powinieneś być, skoro takie podejrzenia od razu... znajdź sobie jakaś niepełnosprawna, np na wózku, w drodze pokuty i naprania pokory. Przyda Ci sie;/

Gość kap kap płyną łzy
jestem facetem debilu!!!! rozmawialismy sobie tak na powaznie o sprawach intymnych i zapytałem jej ilu miała dotychczas facetów sexualnie, odpowiedziała, ze 9.... a ma raptem 24 lat dla mnie to szmata i nie zamierzam sie z takimi zadawać no tak, sam byś chciał zaruchać i zwyczajnie zazdrościsz, bo pewnie miałeś mniej :D hipokryta :classic_cool:

Gość kikiruku
Możliwe że je bierze je z innych powodów niż docelowy, a jeżeli nawet nie to co? Poprostu chce być zabiezpieczona na wszelki wypadek, ty nie nosisz przy sobie gumek? każdy facet je nosi i mnie też to obrzydza, to świadczy o nich że są łatwi, traktują to jako manifest męskości mówią wszytskim dookoła- byzkam kopuluje jestem lowelasem. Najpierw zastanów się czy sam jesteś w 100% w porządku wtedy możesz nie tolerować takich zwyczaji. prawda jest taka, że faceci to największe kurwy na ziemi...

Gość KokoJamboIdoPRzodu
To oczywiste, że miałem mniej... nie jestem po prostu kuriwarzem, mam 22 lat i trzy kobiety tylko na koncie a ona zwyczajnie uprawia to dla sportu-ktos jej sie spodoba i sie znim bzyka no chyba, ze dla was 9 facetów w wieku 24 lat na koncie to wszystko gra... to nie mam pytan aha.. pomijam fakt, ze pewnie nie podała prawdziwej liczby bo nie chciała mówić o dwu cyfrówce-- bo jakby to wygladala, stawiam ze z 20 nawet mogła mieć

Gość kap kap płyną łzy
nie masz prawa oceniać kogoś za to co robił zanim ciebie poznał, tym bardziej ze sam święty nie byłeś

Gość KokoJamboIdoPRzodu
krikukriku to Cie zdziwie, bo nie nosze kondonów przy sobie kupuje je dopiero kiedy faktycznie zapoznam lepiej kobiete, mam na nią ochote-ona na mnie też i wiem, że może coś z tego wyjść

Gość migaja_nam_pradem
heheh, no to dziewczyna osiagnela zupelnie przeciwny efekt od spodziewanego ! :) chciala, bys odkryl te tabsy i zrozumial, ze mozesz ja bzykac jak chcesz i kiedy chcesz, bo chodzicie juz 3 miechy i czas najwyzszy a Ty tu z taka interpretacja wyskoczyles ! no to pozamiatane...:D

Gość Pani Deep zakochana
laski sa goopie ze sie przyznajo do ilosci partnerow. Ja kazdemu mówie, ze jest dopiero moim 2 facetem:classic_cool:

Gość KokoJamboIdoPRzodu
Laska jest już w moich oczach przegrana i nie obchodzi mnie to co ona sobie myslala... ze szmatami sie nie zadaję

Gość KokoJamboIdoPRzodu
No to musze ją bzyknąć tylko ja też biorę tabsy bo mi nie chce stanąć :(

Gość KokoJamboIdoPRzodu
żebys wiedział podszywie jebany... wyrucham ją, tak fest ostro jak dziwke i po prostu porzuce.. bo dla szmat nie ma litosci

Gość kap kap płyną łzy
KokoJamboIdoPRzodu żebys wiedział podszywie j**any... wyrucham ją, tak fest ostro jak dziwke i po prostu porzuce.. bo dla szmat nie ma litosci skończ juz z marzeniami :D jak ona miała 9 a ty 3 to niczym jej nie zaimponujesz :D:D:D

Gość joppoopp[
cześć ty wczoraj założyłeś wątek o tym ilu ona miała partnerów sam jesteś młodszy igłupszy i nie szanujesz jej więc daj jej spokój szukasz na kafe potwierdzenia czy warto? nie tutaj tylko w sercu się szuka... i wiesz co ? mam 24 lata i około 15 partnerów seksualnych moje prawo do pewnego momentu traktowałam Was jak kurwy tak dokładnie jak wy traktujecie kobiety jest rozsądna, szczera i prawdopodbnie wyemancypowana a tyś zwykły zakompleksiony młokos, prawiczek pewno wiesz seks jest przyjemny i każdy ma do niego prawo nawet nastolatki właśnie pod warunkiem że stosują anty ale ty to pewnie jakiś świętojebliwy jesteś

Gość KokoJamboIdoPRzodu
jopoppoo masz 24 lat i 15 facetow na koncie?? TO TY ZWYKLE KURWISKO JESTES!!! nie podrzucil bym ci nawet penta do buzi szmato won ty kurwo!!

Gość kap kap płyną łzy
KokoJamboIdoPRzodu jopoppoo masz 24 lat i 15 facetow na koncie ?? TO TY ZWYKLE K**WISKO JESTES!!! nie podrzucil bym ci nawet penta do buzi szmato won ty k**wo!! ty na pewno masz 22 lata? ;)

Gość KokoJamboIdoPRzodu
a co w tym dziwnego :O ? moze powinienem napisac nie no spoko wszystko gra... kobieta moze miec nawet stu faceów sexualnie przede mna!! liczy sie wnetrze!! ehh szmaciska i tyle

Gość kap kap płyną łzy
KokoJamboIdoPRzodu a co w tym dziwnego ? a to,że piszesz jak gimgówno :classic_cool:

Gość KokoJamboIdoPRzodu
a ty jak leszcz :)

Gość kap kap płyną łzy
KokoJamboIdoPRzodu a ty jak leszcz aż sie dziwie,że chociaz te 3 miałeś :D

Gość kikiruku
jeżeli jak piszesz wyruchasz jak jak zwykłą kurwę to sam się nią staniesz wg twojego myślenia :D

Gość KokoJamboIdoPRzodu
Ta typiara ruchana przez 15 to kurwa jakich mało, tylko wyruchać i kopnąć w dupe. Ja jedną taką znam na osiedlu, którą pół miasta jebało