Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość KokoJamboIdoPRzodu

Jestem zniesmaczony i chyba przestane się z nią spotykać

Polecane posty

Gość kap kap płyną łzy
Ta typiara ruchana przez 15 to k**wa jakich mało, tylko wyruchać i kopnąć w d**e. Ja jedną taką znam na osiedlu, którą pół miasta j**ało a co ciebie to obchodzi?? :O zajmij sie swoim odwłokiem :classic_cool:

Gość KokoJamboIdoPRzodu
kap kap łzy - zamilcz prawiczku :)

Gość kikiruku
chyba cię jakaś dziewczyna skrzywdziła i to bardzo skoro masz takie radykalne podejscie....

Gość KokoJamboIdoPRzodu
ta ostatnia wiadomosc, ze ruchalo ja pol osiedla to podszyw a ty kap kap lzy zaj morde leszczu, to ze sie nie szanujesz i pewnie bys wylizal cipe jakiejs dziwce z agencji to twoj problem ja z kurwami nie chce miec do czynienia bez odbioru frajerze

Gość KokoJamboIdoPRzodu
Normalny facet nie chce dziewczyny z dużym przebiegiem.

Gość kikiruku
normalna dziewczyna tez nie chce takiego faceta ale niesety "normalni" faceci a nie jakies zatechłe cioty maja tylko taki:(

Gość co wy pieprzycie
doświadczenie u faceta jest bardzo cenne zauwazcie, ze zadna kobita nie chce miec prawiczka czy jakiegoś kroliczka, ktory sobie podupcyl z 2x... z kolei kobieta powinna sie szanowac i nie przekraczac 5 facetow na koncie inaczej to szmata juz

Gość kap kap płyną łzy
KokoJamboIdoPRzodu kap kap łzy - zamilcz prawiczku aleś mi pojechał :D:D:D

Gość kap kap płyną łzy
No dobra przyznam się, jestem prawiczkiem i dlatego tak piszę, bo jest mi to obojętne, chciałbym mieć swój pierwszy raz już za sobą i nie obchodzi mnie ile kobieta miała wcześniej facetów! byle mnie rozprawiczyła, czuje się takim lamusem :(

Gość kap kap płyną łzy
kap kap płyną łzy No dobra przyznam się, jestem prawiczkiem i dlatego tak piszę, bo jest mi to obojętne, chciałbym mieć swój pierwszy raz już za sobą i nie obchodzi mnie ile kobieta miała wcześniej facetów! byle mnie rozprawiczyła, czuje się takim lamusem jak juz się podszywasz, to chociaż pisz tym samym stylem kretynie :D🖐️

Gość kikiruku
Zeby facet miał doświadczenie to nie musi pieprzyć wszytskiego co się rusza wysatrczy jeden choćby roczny związek z dziewczyną!!!!!

Gość KokoJamboIdoPRzodu
Prawiczki myślą ze kobiety ich nie chcą bo są prawiczkami, a nie zauważają że to nie o to chodzi. Kobiety nie chcą ciot bez jaj, a 99,99% prawiczków to cioty

Gość kap kap płyną łzy
Prawiczki myślą ze kobiety ich nie chcą bo są prawiczkami, a nie zauważają że to nie o to chodzi. Kobiety nie chcą ciot bez jaj, a 99,99% prawiczków to cioty rozumiem,że popierasz to własnym przykładem? :)

Gość kikiruku
Tu masz racje ale wkurwia mnie myślenie typu facet musi mieć doświadczenie musi sie wyszaleć za młodu, czyli wy macie przyzwolenie na bzykanie i spełnianie fanatzji, a nam pozostaje duszenie tego w sobie albo edykietka szmaty, żałosne to jest ja jestem zdania jeżeli sam jestes w pożądklu to możesz wymagać tego od innych sam sobie dobierasz partneró jeżeli ona ci nie odpowiada po prostu powiedz jej, że nie iskrzy i do widzenia, ale aerdziłabym ci najpierw sie jej spytać po prostu bez nerwow po co jej bierze , myślę że ci szcerze odpowei to już będziesz wsyztsko wiedział i zaoszczedzisz sobie nerwow

Gość Zinnka
Ale z ciebie facet:) Zamiast zapytac dziewczyne wprost o te tabletki, to ty pokrzykujesz to na forum:):):) bardzo to "meskie" obrabiac dupe dziewczynie za jej plecami, w dodatku wcale nie majac pewnosci, ze masz racje....Jestes zalosny.

Gość kap kap płyną łzy
Zastanawiam się czy nie pójść do bałaganu by przestać być prawiczkiem, ale trochę sie wstydze.. co jeśli nie spodobam sie prostytutce?

ech no i co z tego że miała 9? przynajmniej doświadczona jest i wie co i jak ;D ucz się od niej zamiast narzekać ;p

Gość Anethe _99999
Dokładnie, apel do Idiotek które mówia facetowi jak na spowiedzi z iloma parnetami uprawiały seks. Nigdy tego nie róbcie, nawet gdyby wiercił wam dziure w brzuchu, zawsze mwiecie, ze jest waszym drugim facetem. Panowie nie znosza konkurecncji, a bycie drugim potrafia w miare przezyc. To rada starowicza, a ja mu wierze.

Gość rodzynek ;)
autorze jestes bardzo ograniczony umyslowo tabletki antykoncepcyjne bierze sie nie tylko antykoncepcyjnie ale takze na regulacje miesiaczki na niwelowanie bolow miesiaczkowych poprawe cery regulacje hormonalna itd a samo to jak nazywasz te dziewczyne .... chlopie jestes chamem nikim wiecje facetem bez wartosci i udlaw sie tym swoimi niecenzuralnymi slowami