Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Adrian931

Czy to koniec przyjaźni?

Polecane posty

Witam! Mam problem, a mianowicie mam przyjaciółkę, która jest dla mnie najważniejszą osobą w życiu. Świetnie się rozumieliśmy i uwielbialiśmy spędzać ze sobą czas. Chodziliśmy na zakupy do kawiarni, na spacer lub spotykaliśmy się tylko po to żeby ze sobą po przebywać. Ostatnio jednak wszystko się popsuło, wina leży po obu stronach, ale w większości jest po mojej stronie. Zacząłem być wobec jej egoistyczny i chamski i ją to bardzo dotknęło i zdenerwowało. Powiedziała mi, że chce ze mną ograniczyć kontakt i że nie wie czy będzie tak samo jak kiedyś. Napisałem do niej list, bo nie chciała się spotkać i porozmawiać. Odpisała mi, że porozmawiamy ale potrzebuje jeszcze czasu i nadal mnie lubi. Musze powiedzieć, że jestem gejem. Nie wiem co mam robić czy to wszystko jeszcze może się ułożyć i być tak jak przedtem? Proszę o rady, pomóżcie!

Gość a jak?
czemu byles chamski?

Byliśmy na majówce z naszymi przyjaciółmi i ja zaczynałem zachowywać się okropnie, rozkazywałem(przynieś to przynieś tamto) i w ogóle. Kiedy poszła pić z jakimiś facetami zrobiłem straszna awanturę ale przeprosiła mnie za i jakoś było okej. Następnego dni pocałowała mnie z języczykiem, czego ja nie odwzajemniłem i od tamtej pory zaczęło się psuć. Wielokrotnie mówiliśmy sobie "kocham cię" ale w znaczeniu jako siostrę/brata. A teraz prawie w ogóle ze sobą nie rozmawiamy.