Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rozczarowana bardzo

DZIS SPOTKAŁAM SIĘ Z FACETEM Z NETA-PORAZKA!!!!!!!!!!!1

Polecane posty

Gość pikkolo
11:07 [zgłoś do usunięcia] jestem normalny chętnie bym się spotkał z fajna dziewczyną ale strasznie ciężko kogoś znaleźć...jestem z Rzeszowa. 31 lat szkoda, że rzeszów....bo z normalnym na kawę albo małe piwo bym dzisiejszego popołudnia wyszła:-)

Gość pikkolo
skąd tą muzę chłopie wytrzasnąłeś??

lepiej tak niz pasc ofiara: Trzeba było też się zainteresować. Zwlekałas to i on zaczął się rozgladać i uznał, ze nie ma co tracic czasu.

tez tak mialam ;) faceta bardzo porazka zabolała i potem oczywiscie sie mścil;) alr to byl pierdolniety choleryk ktory mial zbyt wysokie mniemanie o swoim statusie spolecznym;) drugi chociaz przyjał porazke z godnoscia bow idocznie byl na tyle dojrzały zeby zrozumiec ze nie ma czloweika ktory na tym swiecie podoba sie kazdemu i juz;)

Gość wygląd nie ma znaczenia
jeśli szukasz naprawdę miłości to wygląd nie ma znaczenia, ja też poznałam faceta na portalu randkowym,ogólnie nie w moim typie ale miał to coś,zrównoważony,spokojny,delikatny,zaczęliśmy się spotykać,szaleńczo się zakachał,marzył o normalnym domu,zwyczajnym życiu i tym mnie do siebie przekonał,cudowne chwile,wspólne weekendy a jeździł do mnie 140 km,myślałam że to ten,nagle stwierdził że nie może ze mną być bo ma jakieś problemy wewnetrzne,emocjonalne,SZLAK,dałam się nabrać na biednego misia "proszę przytul mnie", ...tacy są faceci,albo trafiamy na oszustów albo cwaniaków,ja zrezygnowałam,po tym doświadczeniu przestałam szukać,nie wierzę w uczciwych facetów

Gość Livre_
Nie miejsce poznania jest ważne,ale fart.

Gość pikkolo
prawda..fart się liczy!

Gość do pikkolo
a skad jestes?

Gość pikkolo
wrocław:-) a kto pyta?