Neferure 0 Napisano Maj 22, 2010 Okres powinnam dostać wczoraj lub najpóżniej dzisiaj. Od kilku dni po południu mam obrzmiałe i bolące piersi, a rano wszystko wraca do normy. I tak w kółko. Wczoraj mój mąż mnie bardzo wystraszył, ze aż zrobilo mi się słabo(durny żart..:-/ ) Zaraz po tym, przez kilka godzin bolał mnie brzuch i miałam dziwne kłucie po prawej stronie (tak jak przy jajeczkowaniu) i jeszcze dziwne "rozciąganie" na dole- uczucie, jak po ćwiczeniach rozciągających, które nawet miałam w udach (takie lekkie skurcze ud po wewnętrznej stronie)...Miałam nadzieję, ze w tym miesiącu zaciążę...Jesli tak, to czy taki momentalny stres mógł doprowadzić do poronienia 2 tyg. ciąży, czy popadam już paranoję? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość malinaaaaaaaaaaaaaaa1111111111 Napisano Maj 22, 2010 raczej nie zrób test ciążowy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Juliette.88 0 Napisano Maj 23, 2010 Hmm... wydają się być to oznaki ciąży. Niemniej jednak zrób test z porannego moczu, najlepiej jutro rano, będziesz spokojna. Właśnie w tym momencie powinien być już wiarygodny. Powodzenia! :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach