Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość marcin123456789

zaręczyny

Polecane posty

Gość marcin123456789

hej chce sie oświadczyć mojej dziewczynie. tylko nie wiem w jaki sposob. może ktoś mi podpowie coś fajnego, orginalnego, żeby zapamietała ona to do konca zycia.

Gość
w biedronce lub tesco

Gość marcin123456789
dzieki. wole jednak cos orginalnego. moze jakas dziewczyna mi podpowie, jakie by chcial zarecznyny albo jakie miała?

Gość zamożna z domu Nowak
a ile chodzisz z ta kobietą

Gość marcin123456789
4 lata bedzie wlasnie w czerwcu i wtedy chce sie jej oswiadczyc

Gość zamożna z domu Nowak
a jesteś pewien że chcesz z nią być? zastanów się dokładnie

Gość kolejny prawiczek z
malego miasteczka

Gość marcin123456789
no baaa jestem tego 100% pewien, kocham ja bardzo. i wiem ze ona mnie tez. a te zareczyny chce zeby bylu poprostu piekne. chce sie pierwszej jej oswiadczyc. a potem standard poprosze o reke ich rodzicow. ale dla mojego skarba chce cos niezwyklego przygotowac. bo jest tego warta

gdzies kiedys czytałam o chłopaku, który uklęknął przed dziewczyną i wręczył jej kopertę. W kopercie było zaproszenie na ich własny ślub:) A całe wydarzenie miało miejsce w balonie... droga impreza, ale jak pięknie... :)

Gość marcin123456789
odezwal sie prawiczek. niestety nie dolacze do twego grona.

Gość marcin123456789
no zajebiste zareczyny. ale date slubu chce jednak zebysmy razem ustalili.

to może bardzo delikatnie podpytaj się chociaż mniej więcej jaki termin na ślub jest według niej najlepszy... tylko wiesz...delikatnie...albo przyjaciółkę (byle zaufaną) wyślij na zwiady. Tylko musisz być pewien, że jej nie wygada Twoich planów :)

Gość marcin123456789
http://www.apart.pl/pl/diamenty,c,kolekcje,Pierscionki_zareczynowe,2811 to jest pierscionek jaki jej kupilem, teraz tylko pomysl na zareczyny

Gość marcin123456789
chce sie jej oswiadczyc 5 czerwca. a pomysł z data slubu jednak nie

a jeszcze kiedyś w tv pokazywali jak chłopak zaaranżował zaręczyny. Para poszła sobie do kina jak zwykle i gdzieś tak w połowie filmu przerywają seans i puszczają film który nakręcił chłopak o tym jak bardzo kocha swoja dziewczynę i na końcu prosi ja o rękę. Tak przy sali pełnej ludzi. No spłakałam się jak bóbr :)

Gość ewuncia1234556
pierścionek śliczny:)

Gość marcin123456789
tez fajny pomysł. ale nie chce zareczac sie przy tak duzej widowni

Gość marcin123456789
ciesze sie ze sie pierscionek podoba, bo powiem wam ze ja wogole nie umie takich rzeczy kupowac. zwedzilem jej pierscionek i poszlem z nim do apartu. i panie mi doradzily

Gość gtgttgrtttrtr
taaaa jest jeszcze filmik gdzie chłopak prosi dziewczynę w przerwie meczu na środku boiska a ona mówi nie :D ty znasz ją lepiej niż my, czy woli być w centrum czy jednak chciałaby bardziej intymne oswidczyny.

odmowę trzeba brać pod uwagę :) faktycznie podczas meczu przy tylu ludziach usłyszeć "nie" to trochę lipa :)

Gość ewuncia1234556
to jak ma być kameralnie to może tradycyjnie, zaproś do fajnej restauracji i tam coś wykombinuj. Może niech w pewnym momencie podejdzie do Was kelner czy ktoś kogo poprosisz i niech powie, że ma przesyłkę dla niej niech będą kwiaty i pudełeczko czy coś przy kwiatach w czym będzie pierścionek. Tak żeby nie skumała od razu:) i Ty się jeszcze zapytasz "co to ? od kogo to? " hehe

Gość marcin123456789
no znam ja dobrze. jest szalona, ale mysle ze wolalaby ten dzien bardziej intymniej spedzony, w gronie tylko moim:) ale napewno jakos orginalnie. pamietam jak opowiadala o zareczynach kumpeli ze nie chcialaby tak jak ona ze pol miasta wiedzialo ze sie zarecza, wielkie wow zrobili, a to przeciez ich dzien

to zabierz ja na dach jakiegoś wysokiego budynku (trochę jak w "Bezsenności w Seattle") i tam uczyń swoja powinność :)Małe prawdopodobieństwo nieproszonych gości :) najlepiej wieczorem :)

Gość marcin123456789
myslalem o oswiadczynach w gorach, bo ona kocha gory. mam taki pomysł, ze poprostu powiem jej ze 5 czerwca jade z kumplem na impreze. ona sie wkurzy. ale znajc ja nic nie powie, bedzie jej smutno. a namowie jej przyjaciolke zeby zabrala ja w gory. i aj tam tez pojade ale bez jej wiedzy. i bede wczesniej od nich na szczycie iiiiii jak ona juz wejdzie to poprsostu do niej podbiegne i sie oswadcze. wiem malo orginalne ale wiem ze ona kocha gory i niech te gory zawsze jej sie kojarza z tymi zareczynami. co myslicie?

Gość ewuncia1234556
byle tylko wszystko udało się zgrać ze sobą - to bardzo fajny pomysł:)

Gość zajebisty pomysł z tymi
górami!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość marcin123456789
nie no niech mysli ze zapomnialem o naszej rocznicy. i zawsze jak cos przeskorbie to jada z psiapsiola w goy, moj skarb mowi ze wtedy potrafi wyladowac sie.

Gość marcin123456789
a jak mi powie nie to skocze w dol heheheh zartuje na 100% wiem ze powie tak