Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość a zdenerwowal mnie:(

dostalam eska z 13cyfrowego nr fona- skad mogla pisac ta osoba??

Polecane posty

przyszedl do mnie esek , ale z jakiegos dziwnie dlugiego numeru 9 cyfr ok, ale jest jeszcze 4 czyli razem 13, na eska z domowego nie wyglada mi na to , ale gdyby pierwsze cztery liczby cos znaczyly, to normalny nr by zaczynal sie na 1 - i to wlasnie mnie dziwi.. okazalo sie ze to moj byly, ale skad on pisze, z neta?? z jakiejs sieci?? kto wie niech sie wypowie bede wdzieczna:)

Gość y o n a s z
W Wielkiej Brytanii maja 13-cyfrowe nr'y kom. Moze stamtad esa Ci przyslal...

Gość
kosmici

up:(

Gość Gladiusss
Kiedyś dostawałem dużo spamu na mój telefon komórkowy od 13cyfrowych numerow, więc pierwsze co zrobiłem, to zarejestrowanie sie na www.donotcall.gov. Od tamtej pory nie otrzymałem żadnego spamu. To jest prosta i bezpłatna metoda.

ejj on mieszka niedaleko mnie i jutro chce sie ze mna spotkac, zaczyna sie na 1 i potem trzy cyfry, no i dziewiec cyfr ale zaczyna sie tez na 1, on nie ma nic na koncie tego fonu, a wiem ze ma jakis nowy, ale nr nie znam, ... ale to co dostalam to jakies dziwactwo, eski mu wysylam na ten stary numer, a on mi z tego odpisuje..... ja na ten nie pisze, bo niewiadomo co to, i czy mi kase wyciagnie, ani dzwonic nie bede, ale moze zobaczyc, ehh..ale wciagnie mi kase, a tez mam resztki na koncie... wogole jutro mam sie z nim widziec:/

Gość gy gy gy
nie idz, moze to jakis psychopata i cie pokroi na kawalki

Gość fdgfgdgdfgdg
No ale co tak naprawdę dziwnego w tym smsie? Napisz co tam pisze.

napisal "chcesz abym cie posunal we wszystkie otworki jak za dawnych czasow przyjdz jutro o 14 wiesz gdzie"

Gość fdgfgdgdfgdg
Takim debilnym sms-em się przejmujesz? te.. no bez przesady. Olej go.

Gość zdenerwowal mnie:(
ten wyzej to nie ja, to podszyw:/ ... nie w takich celach mamy sie spotkac nie wazne co napisal, ale chodzi mi skad mogl napisac , czy np eska z internetu??? ja np mam z orange i czasem pisze esy z neta orange , on ma z innej sieci...

Przecież SMSy z bramki Orange zaczynają się od 102xxx i mają pewnie 13 cyfr właśnie. Można dzięki temu odpisać nadawcy internetowemu.