Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gbhgfhgf

niecierpie kobiet o imieniu SYLWIA

Polecane posty

a ja znam taką piękną jagodę,dwie piękne marzeny,sare piękną wiktorie i agnieszki z tych co znam też są ładne

Gość wuoaleczka
aha,i zapomnialam dodac ze znam jeszcze jedna Weronike,troche opozniona w rozwoju.Uwaza sie za projektantke mody.Wszystkie ciuchy przerabia recznie.Pamietam jakies 4 lata temu przeszyla tshirt z tym zespolem co kiedys byly Backstreet Boys.Skrocila pod piersi,pas zwezyla,wyciela dziwnie dekolt a rekawy zostawila takie wielkie jak byly ;/ a jak miala dziurke na spodniach to robila z materialow usta albo serca i latala ;/

o Sara piękne imię, a ja zawsze chciałam mieć na imię Kalina, Karina albo Rita :classic_cool: :P

wuoaleczka - a czy Ty w ogóle znasz kogoś fajnego? :D wszyscy mariusze jakich znam są tępi i leniwi,marki też są leniwi,siedzą w gaciach przed telewizorem :D grzegorze w większośći są paskudni i antypatyczni,ale jeden jest :classic_cool: kamile pedałki mateusze nijacy rafały,pawły,adamy - git chłopaki damiany i adriany i dawidy - rozrabiacy jakich mało

Rita - beee paskudne imię :P ja chciałam być Liliana,Adriana,Sara,Wiktoria,Jagoda albo Nadia kiedyśimie Sylwia też mi sie podobało..ale teraz źle mi sie kojarzy a szkoda,bo jest takie dźwięczne

milky patrz, Ty tu mówisz, bo znam tą tamtą ...a na jakimś topiku chyba mówiłaś że CIę nie lubią czy cos w tym stylu? :)

Rita cudowne, Wiktoria nie! Bo to moja siostra jest! ;/ a no i Pawły to ogólnie chuje a jeden jest no :classic_cool: :classic_cool: :classic_cool:

a czy to,ze mnie nie lubią to znaczy,że ja ich nie znam i też nie lubię? :D poza tym w sumie już nie wiem czy mnie nie lubią czy jestem im obojętna :P a z kasiami i paulinami się dogaduję na przykład mam dwie dobre koleżanki dominikę i ewę :P

a czy ten Paweł to nie jest przypadkiem Twój 😍? bo wiesz,dałas aż trzy kóle :classic_cool: dlaczego rodzeństwo tak rzadko sie lubi :( co jest nie tak z Twoją siostrą

jest,w obecnej klasie jest bardzo źle ...ale w obecnej klasie nie mam żadnej Kasi te dwie koleżanki to z gimnazjum pauliny i kasie to raczej spoza szkoly,a te co w szkole to lubie ale nie jestem z nimi bliżej

No nie jest i nie wiem jak to wytłumaczyć :( kurcze no 😭 z moją siostrą to jest tak.. że to rodzice tak ją rozpieścili i wychowali, po prostu nie mam siły do tego wszystkiego

a właśnie ja nie chcę do lo iść bo wszystkie moje najlepsze koleżanki idą gdzieś indziej albo się wyprowadzają :( tak mi szkoda, no nie chcę tam iść

a Ciebie nie rozpieścili ? :P jak mniemam,wiktoria jest młodsza od Ciebie? nie martw się,Ty sobie na pewno dasz radę, i będziesz miećdużo znajomych w liceum

milky mnie rozpieścili, oj ja jestem tą niechcianą i długo by wymieniać jaką jeszcze :( co do liceum to znowu będą te same gęby, bo to małe miasto jest :( milky a Ty masz chłopaka ? :classic_cool: :P

nieee wcale nie tak dużo, oczywiście tych z którymi się spotykam i lubię, bo są to osoby prawdziwie itd :)

nie mam i jestem nieszczęśliwie zakochana w chłopaku,który ma dziewczynę 😭 a ja nie jestem wredna więc nie będe im rozbijać cudownego związku :( a Ty masz frendboja? :classic_cool: albo miałaś kiedyś?

no miałam bf :classic_cool: kiedyś 😭 i z tym Pawłem to jest sytuejszyn troche podobna do Twojej + inne przeszkody :( :D

Gość marchewka_z przemytu
łam w pracy taka jedna intrygantke własnie o imieniu sylwia...zajebałabym pizde....wszystkim dupe obrabiała i była najgłupsza z całego towarzystwa...porażka totalna...!

no,ja też mam jeszcze inne przeszkody :( czy Twoje są takie,że się daleko wyprowadził i zaczął palić?

to pierwsze- tak,skąd wiesz? czy pali to nie wiem ;]

Gość vbbvbvbvvbv
Zgadzam się z autorką... Dodam to dej listy jeszcze Moniki, Ilony i Izy i niektóre Kaśki :D Za to najfajniejsze dziewczyny to Magdy, Gosie, Agnieszki i Beaty :D

Gość wuoaleczka
Lubie Oliwie(manipulantka ale spoko),Patryka (chociaz jest zapatrzony w siebie).Ja jestem Karina - troche egoistka,szukajaca wolnych sluchaczy,wzbudzajaca zawodowo litosc,lubiaca nad soba ubolewac,kochajaca wszystkie zwierzatka,zachlanna,gruba,w mlodosci lubilam zawody w zaliczaniu ale nie jestem fanka rozpierdzielania zwiazkow ;D Walczaca na sile z niesmialoscia,cicha ale wszystko kocham analizowac w mojej glowce ze szczegolami i podejmuje potajemnie decyzje a potem wszystkim szczeki opadaja bo maja mnie za cicha,ulozona i zrownowazona. Uwielbiam obgadywac grubych wieprzow,chociaz sama nim jestem ;D A Wy jakie Kariny znacie?

pytałam,bo to są moje przeszkody..kiedyś mieszkał tak blisko mnie i codziennie przychodził do mojego brata (przyjaciele) no wiesz,twój ukochany a nie wiesz tak podstawowej rzeczy,czy pali :D skoro nie wiesz,to pewnie nie pali :)

kochajaca wszystkie zwierzatka - za to mogłabym z góry Cię polubić akceptując tak pojebane wady,jak obgadywanie grupych wieprzów będąc nim samemu :classic_cool: ja nie znam żadnej Kariny :P nawet ze słyszenia

Boże gdyby on do mnie do domu przyszedł tak jak do Ciebie 😭 :classic_cool: ja w ogóle miałam z nim ograniczone kontakty jeju bo się rozrycze zaraz tu :(:classic_cool: :P

Gość najlepszy jest psycholog
lol ocenianie po imieniu kto to widział hahaha xD znam dwie Sylwie, które są dziwne, ale jedna jest natomiast całkiem spoko ; > i co? :D

no,odkąd się wyprowadził to też mam z nim bardzo ograniczone kontakty :( ale,prawdziwa miłość przetrwa każdą odległość,więc nadal o nim myśle :classic_cool: od 6 lat :D to znaczy przeprowadził się dwa lata temu