Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gbhgfhgf

niecierpie kobiet o imieniu SYLWIA

Polecane posty

w międzyczasie bardzo podobał mi sie jeden trzecioklasista,ale już go nigdy nie zobacze bo jest już po maturze i w ogóle :( a,musze jeszcze sie na Ciebie wkurzyć - zabrałaś mi tu Leje :classic_cool:

o kurr Milky jak Ty wytrzymujesz? ja miałam ograniczone jak był a od roku zero kontaktów :( to jeszcze gorzej :( Milky ale 6 lat? to Ty miałaś 11 lat ? :classic_cool: :D

brawo,umiemy liczyć:classic_cool: :D tak,11 a on 12 a w ogóle pierwszy raz go zobaczyłam jak miałam 9 lat

ja? :D no coś tam mówił że jestem jego dziewczyną :classic_cool:

już nawet myślałam,że mi przeszło jak długi czas go nie widziałam,ale przypadkiem go spotkałam i wszystko wróciło 😭 i w dodatku zrobił sie jeszcze przystojniejszy

wiem co czujesz :( a Tobie się tu leja podoba czy jak? :P

coś tam mówił? coś tam mówił?!!! 😡 on centralnie uciekł przede mną zaręczając się z Tobą!!! a Ty śmiesz tego nie doceniać i ledwo pamiętać! o nie,ja nigdy nie zapomne 😭

widziałam go w moich snach :classic_cool: a serio,kocham go za charakter a nie jakiś tam wyglont :classic_cool::)

nie no ja go nie kocham, chociaż jestem "jego" dziewczyną i mielismy na wakacje jechać :classic_cool: zresztą nie pamiętam dokładnie tej rozmowy nad ranem już, było :P lubię CIę wkurzać :)

bardziej byś mnie wkurzyła jakbyś zakochała sie w nim na zabój a tak to on na pewno przekona się,że jesteś obojętna i zimna i Cię rzuci a wtedy go usidle xD o! tak będzie moja droga :classic_cool: :D

no co Ty??? ja się potafię kamuflować :classic_cool: dobra a z kafetełe to ja chyba nikogo nie kocham, więc...no okropna jestem :P zgadzasz się? :P

Gość znalam jedna sylwie
miala konski smiech i mozg wielkosci sistaszki, jak cos powiedziala to nikt nie wiedzial czy do jaj czy powaznie cos mowi.. tragedia..:/

to jak sie będziesz kamuflować to pokaże mu ten temat i zobaczy,jaka fałszywa jesteś :classic_cool: no,widzisz jaka ty jesteś okropna a ja jakie mam wielkie serce i wszyściutkich kocham jaki ten świat jest niesprawiedliwy...

wiesz u mnie kochać ma różne oblicza, więc sie tak nie ciesz :) :classic_cool: muszę ogarnąć pokój :( 🖐️ ;)

miala konski smiech i mozg wielkosci sistaszki, jak cos powiedziala to nikt nie wiedzial czy do jaj czy powaznie cos mowi.. tragedia..:/ - oooo,dokladny opis tej Sylwii którą znam :F

no ja też, i z tego o to powodu chyba jutro zostanę w domu :classic_cool: dobry pomysł?:)

zayebisty pomysł,ja niestety nie moge zostać w domu bo jak dobrze wiesz walcze o zaliczenie roku! 😭

uuu :( no tak. Ja po prostu nie mam siły juz tam chodzic

no i potem wakacje :classic_cool: w sumie to sie nawet nie ciesze :(

nie no ja sie ciesze,wolne od szkoly zawsze jest powodem do szczęścia :P jednak troche mi smutno,bo w lipcu na pewno nigdzie nie pojadę :(