Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gbhgfhgf

niecierpie kobiet o imieniu SYLWIA

Polecane posty

Gość gbhgfhgf
a własnie ze wrzuce wszystkie sylwie do jednego wora i nie zamierzam miec wiekszych kontaktow z dziewczynami o takim imieniu, juz dosyc takich poznałam i wszystkie jestescie takie same :) ciao bella 🖐️

Gość Sylwia!00
Ciekawe, czemu nie chcesz podać swojego imienia. Pewnie boisz się biedaczko, że o nim też można coś niemiłego powiedzieć?

Gość gbhgfhgf
wez nie rozwalaj :D

Gość wszystkie jarki
są prowokatorami :classic_cool:

Gość wszystkie jarki to fajne
chłopaki :P

Gość wuoaleczka
Marciny i Moniki - techno ruchacze,Anny Tereski i Beaty - swiete dziewice, Agnieszki - yebanee konfidentki o wygorowanym mniemaniu, Wiolki Eweliny - lachociagi, Sylwie i Marki - menele, Szymony Michaly i Piotry - stare prawiczki, Zbyszki - pedofile, Patrycje - kretaczki,zlodziejki. Krzyski - z takimi konie krasc.Mateusze - kujony glupie,wielbiciele pokemonow. Adamy - niezrownowazone zboki. A KARINY SA NAJ NAJ I WGL ZA DLUGO BY PISAC ;D

Gość gbhgfhgf
ah jakie to szczescie ze nie ma tu mego imienia :D

coś w tym jest :D znałam 3 sylwie, z czego tylko jedna była w porządku :P myślę, że źle jest oceniać ludzi po imieniu :D ale każdy ma takie jakieś swoje przeżycia :D ja nie toleruję Ew bo wszystkie są histeryczkami :) (znam 4-o 4 za dużo)

Gość wuoaleczka
Marty - matki polki, Klaudie - ciche dupodaje walczace z nadwaga, Ilony - uzaleznione od psychotropow, Leszki - gryfne chlopaki, Lukasze - lalusie, Tomki - menele i ruchacze, Jarki - walikoniki prawiczki, Edyty - zimne suki, Mariole - elegancja francja, Czeski - psychopaci, Jolki - meega k*rvy, Wieslaw - marzyciel, Jozki - przewaznie mozna ich spotkac grzebiacych w kontenerach, Romany - wielbiciele 14 letnich c*pek

Gość gbhgfhgf
dalej nie ma :D chciałabym moc nie oceniac sylw ale te znane mi starsznie zalazły mi za skore i nie tylko mi, nawet kiedy słysze to imie to włosy jeza mi sie na glowie i juz nic nie poradze ze po tych idiotkach została mi tylko trauma :D wiec odruchowo jestem negatywnie nastawiona do takiego typu (bo to juz jest typ) dziewczyn :P

Gość gbhgfhgf
ja sie poznalam z takimi opiniami o mym imieniu - wszystkie X są - kulturalne, sympatyczne, nieco zapatrzone w siebie i kiepskie w lozku i to wszystko prawda :D

Gość wuoaleczka
Mintaja bo ty pewnie masz jakies starodawne typu Stefania,Zdzislawa a to znaczy ze jestes stara rura swieta dziewica pol dnia spedzajac w kosciele...bez obrazy ;D

Gosie i Agaty wywołują we mnie złe skojarzenia Nie przepadam też za Asiami i Martami.

znam jedna Sylwie. rzeczywiscie kawal zdziry z niej i w dodatku bajkopisarka i cwaniara. ale ja nie lubie kobiet o imieniu Kasia, slodkie cukierkowe pindy,wazeliniary, a za plecami dupe obrobia. wszystkie "Kasie" jakie znam takie wlasnie sa. .

Gość wuoaleczka
a co sadzicie o imieniu moim Karina? ;D

znam jedna Sylwie. rzeczywiscie kawal zdziry z niej i w dodatku bajkopisarka i cwaniara. ale ja nie lubie kobiet o imieniu Kasia, slodkie cukierkowe pindy,wazeliniary, a za plecami dupe obrobia. wszystkie "Kasie" jakie znam takie wlasnie sa.

uuu no wreszcie ktoś :D ale muszę się z tym zgodzić bo też to zauważyłam Karina bardzo ładne :)

co do Agnieszek śmiem zaprzeczyć :classic_cool: strasznie fajne dziewczyny: ładne, miłe, mądre :D :p

Gość wuoaleczka
Prawie wszystkie Gosie co znam to albo grube zakompleksione albo na odwrot - dzivki.Mialam Agate w klasie,straszna paniusia i obgadywala za plecami. A Kasie mam kuzynke i jest dokladnie taka jak ktos napisal powyzej.Iwonek i Agnieszek nie lubie,lafiryndy.

Gość ale macie najebane
żeby szufladkować ludzi wg imion jakie im nadano.

Baśki mają fajny biust (podobno) :p

natura człowieka nie jest zależna od imienia :P a co do tych agat: znałam jedną, paniusia i nie powściągnę się napisać że suka... a Agnieszki znałam 2: jedna podrywała facetów nie potrafiła się zaangażować i obrabiała wszystkim w koło dupy, a ta 2: blachara, leci na tego który ma więcej w portfelu :P mam nadzieję poznać jakieś inne fajne agnieszki ponieważ bądź co bądź imię łądne i dźwięczne :)