Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

lilam

wieczor kawalerski...

Polecane posty

Gość drfjg
ale to już tak działa i nic na to nie poradzisz że jak zobaczy naprawde fajna laske w lecie ubrana w mini wydekoltowaną na bank pomysli sobie swoje może ci nie powie zeby nie robic przykrości Ty tak samo jak zobaczysz na plaży fajnie zbudowanego faceta w samych kąpielowkach pomyslisz sobie fajne ciacho nie mówie tu że koniecznie będziesz sobie wyobrażała z nim seks ale zwrócisz uwagwe na jego fizyczność

Gość drfjg
aha nie wiem czy to ma znaczenie ale jestem facetem

Gość zaskoczona!
Agynes chyba ci sie w główce poprzestawiało!! kobieta i taka pusta ze az żal to czytać!

sa kobiety i kobiety jak widac po tym temacie sa takie ktore sie zgadzaja toleruja i takie ktore tego nie akceptuja i ok tylko prosze nie wmawiac tym ktore tego nie akcetuja ze przesadzaja i sa zaborcze sa nawet kobiety ktore zdrady akceptuja i za chwile te ktore po czyms takim koncza zwiazke beda nazywane zaborczymi i bedzie sie mowilo ze przesadzaja wyjascia na striptiz w momencie kiedy sie jest w zwiakzu normalne nie sa i teraz albo sie to akceptuje albo nie tak jak wiele innych rzeczy tylko nie napastujcie kobiet ktore z tym sie nie godza bo maja prawo sie nie godzic i w takiej sytacji byc zle jezeli facet nie liczy sie z nimi i nie porownujm tego do zabroczosci bo to z nia nie ma nic wspolnego zaborcza to jest kobieta ktora mowi kiedy facet ma byc w domu ktora zabrania mu spotykania sie z okreslona grupa kolegow itd itd a nie taka ktora nie akceptuje striptizu

Gość drfjg
sorry nie chcalem Cie napastować

drfjg moze dptrze do twojej glowki ze sa ludzie ktorym zwisa fizycznosc innych osob poza zwiakziem naprawde to ze ty poslinisz sie na widok innej laksi niz parterka nie znaczy ze inni faceci tacy sa wiesz moje koleznaki tez slinia sie czasme na widok faceta a ja nie mam to gdzies mam swojego meza sa tacy i tacy ludzie i prosze mi nie wmawiac ze nie ma osob ktore nie spojrza na kogos innego bedac w zwiazku

Gość zaskoczona!
Boże co się z wami dzieje! ludzie! gdzie tu jakies wartości i lojalność! dwóch debili jedzie po lasce bo ma prawidłowy obraz związku... dobrali sie: laska pusta jak bęben i jakiś kurwiarz pewnie tępy jak but z lewej nogi! żal mi was ludzie!! naprawdę:/:/:/

Gość zaskoczona!
Mrrrrau z twojej strony czytam jedyne sensowne wypowiedzi! ;) popieram w stu procentach! a takich jak Agyness powinno sie wyslać na inną planetę, niech sobie robią co chcą jak zwierzęta, niech żyje ich wolność:P

Gość drfjg
hehe a moga wasi faceci wyjśc sobie na piwko tylko w męskim gronie?

drfjg wlasnie widac twoj tok myslenia gdybys rozumial co pisze nie zadawalbys takieog glupiego pytania ale spacjalnie dla ciebie tak moj maz jak ma cohote wychodiz na piwo z kolegami nie jest moja wlasnoscia ale na zdrady striptiz gole baby nie ma akceptacji po tym odrazu bedzie koniec zwiazku jesli facet ma ochote na cos takiego to rpsze poza zwiakziem jak jest samotny moze sie kurwic na lewo i prawo moze sie sexic dotykac laksi lub tylko ogladac gole panny i chodzic jedynie na striptiz co tam mu sie podoba

Gość zaskoczona!
oczywiscie ze tak! wg Ciebie oglądanie gołych szmat jest na takim samym poziomie co pojscie z kolegami do baru na piwo? gratuluję nieurzywanego mózgu i korzystania w zastępstwie z krocza!

zwiazek i malzenstwo to nie jest wolna amerykana obowiazuja zasady obyczajowe moralnosciowe uczuciowe itd itd np szaucnek lojalnosc wiernosc poszanowanie uczuc 2 strony itd itd jak ktos tego nie rozumie nie dojrzal do zwiakzu potrzebuje lazic na striptiz ok droga wolna nikt do zwiakzu nie zmusza jak faceta chujek swedzi albo produkuje za duzo silny i musi sie poslinic na widok obcej golej dupy zawsze mozemy sie rozejsc i face moze zaspokoic swoja ciekawosc wiazac sie ze striptizerka

Gość drfjg
zaskoczona posluchaj mnie ty pustaku... nie obrazaj mnie nigdy wiecej bo ja tego nie robiłem jak nie potrafisz pisac jak cywilizowany człowiek to nie pisz wcale i co uwazasz ze facet to kurwiarz bo pójdzie na striptis? jestes bardzo ograniczona

Gość drfjg
ale wracając do problemu autorki tak nie mowimy tu chodzeniu na striptis co sobote systematycznie bo faktycznie to nie jest normalne mowimy tu o sytuacji gdzie koles poszedł z wyjątkowej okazji byc może raz w życiu przeciez nie zaliczyl tej laski tylko na nia patrzył i tłumacze Ci że KAŻDY KAŻDY ZDROWY PODKREŚLAM ZDROWY facet zwróci uwagę na fajna laske na ulicy basenie plaży wiec może od razu go oślepisz...

drfjg tak jak facet jest w zwiakzu i mimo to chodzi na striptiz to kurwiarz a jak nie potrafi byc lojalny za bardzo go swedzi to wiazac sie nie musi moze byc wolny jak bedzie sam niech sobie chodiz na striptiz wtedy wobec nikogo lojalnosc go nie obowiazuje moze sobie codzic na dziwki na striptiz patrzec na gole pani albo i nie nam nic do tego

Gość zaskoczona!
ograniczony to jestes ty człowieku! dzięki takim pustym stworzeniom jak ty mamy własnie takie tematy na kafe! skoro chodzenie na striptiz będąc w stałym związku mieści się w granicach normy to świat schodzi na psy! ciekawe Mądralo co byś zrobił gdyby kobieta którą kochasz napalała sie na innego, gołego, wyrzezbionego faceta i nie widzialaby w tym nic zlego?

drfjg widac po twoich wypowiedziach jak prpbujesz usprawedliwiac kurwiarskie zachowanie faceta tylko czekam az na piszesz .... hmm jak zdradzi i zdarzylo sie to raz to byla wyjatkowa sytacja mozna wybaczyc nic takiego przeciez faceci tacy sa ze jak maja okazje to nie odpuszcza bo to takie bezmozgie samce jak zwierzeta tak samo tlumaczysz striptiz no wyjatkowa sytacja no przeciez faceci tacy sa lubia sobie popatrzec zalosne dobrze ze nie wszysc faceci tacy sa tak jak ty to sobie myslisz i glupio rpobujesz usprawiedliwiac kurewskie zachowania

Gość drfjg
poczekaj jak już pisalem nie mowie o systematycznym uczęszczaniu do takich klubów tylko o jednorazowe wyjście z okazji slubu kolegi jakby nie było taka okazja nie zdaza sie czesto po drugie zaraz mówisz o lojalności a co ona ma do tego przeciez Cie nie zdradził!!! patrzyl tylko na ulicy tez patrzy i podziwia

Gość drfjg
Matko Boska wy naprawdę jestescie ograniczone i do tego macie problemy z czytaniem ze zrozumieniem no i prosze was nie badźcie takie naiwne że wasi faceci nie zerkaja na ulicy na fajne laski aha i niczego nie usprawiedliwiam i nie uznaje zdrady

Gość taka jedna dziołka
ale chyba jest roznica pomiedzy zoabczeniem ladnej laski na ulicy/basenie/plaży a celowm pójsciem na striptiz :D Jasne, ze na ulicy widuje przystojnych facetów, ale jakos nie czuje potrzeby pójscia do miejsca, gdzie się oni rozbieraja, aby sobie popatrzec :P

Gość drfjg
dobre pytanie ale boje sie ze nie zrozumieja o co Ci chodzi nie wiem może to narysuj albo cos

Gość taka jedna dziołka
drfjg Przeciez wlasnie zrobiłes to samo co zarzucono mrau i zaskoczonej...

Gość drfjg
taka jedna uwas to dziala inaczej a my jestesmy wzrokowcami i lubimy patrzeć na ładne kobiety

Gość drfjg
bo zostałem sprowokowany

drfjg i jeszcze cos dodam przed zmiana wlasciciela moj maz mial szefow kurwiarzy bardzo lubili imprezki interracyjne zwienczone wizyta w klubie z paniami tanczacymi na rurze moj maz przychodzil wtedy bardzo wczesnie .. pytalam dlaczego a on odpowiadal: chcialem napic sie piwa pogadac z kolegami i to zorbilem a dalsza czesc wieczoru z goymi babmi mnie nie interesuje dziwkarzem nie jestem i wole spedzic wieczor z toba po kilku takich spotkaniach przestal w oglle chodzic jasne koledzy sie nasmiewali bo to tepe debile ktore porzadnego faceta odrazu klasyfikuja jak pantofla ktoremu ja cos zabronilam chociaz tak nie bylo ale ich zony zawsze zazdroscily ze mam takiego meza ktory ma swoje zdanie i mnie szanuje kilka raazy odmowil udzialu w wieczorze kawalerskim nie dlatego ze kazalam ... przychodzil mowil ze jest zaproszony i pytal co mysle ja na to ze nie widze w tym nic zlego on zawsze sam proponowal ze zapyta ogranizatorow o striptizerki jak mialy byc to rezygnowal SAM takze jak widac sa porzadni faceci ktorzy nie tlumacza sie glupio z kurwiarskich zachowan bo nie musza gdyz sie tak nie zachowuja

i powtarzam w wieczorze kawalerskim nie widze nic zlego zle sa striptzerki i na to mojej zgody nie ma ale niczego nie zakazuje i nie szantazuje moj maz ma wlasny rozum i poczucie morlanosci oraz lojalnosci i szacunku do mnie i to dziala w 2 strony

Gość taka jedna dziołka
drfjg I to Cie usprawiedliwia? Czyli jestes na tkim samym poziomie. PS Kobiety lubi tak samo patrzec na przystojnych, dobrze zbudowanych męzczyzn jak męzczyźni na ładne, zgrabne kobiety. Tak, ogladam się za facetami na ulicy i w sklepach, nawet mówie mojemu, który jest przystojny, fajnie zbudowany. Ale nie czuje potrzeby aby isc na męski striptiz.

ja tam nie uważam żeby twój facet coś zawinił, Ciebie najbardziej zabolało to że nie pisał ani nie dzwonił... no zdarza się, ale wieczór kawalerski to ostatnia szansa na typowo męski wypad :) są coraz starsi, większość pewnie boi się stabilizacji i tego co się z nią wiąże :)

Gość drfjg
taka jedna ale powiedzmy twoja znajoma dobra znajoma wychodzi za mąż i na na imprezie ma byc striptizer i co z tego powodu nie idziesz na impreze????