Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mandolinkaaaaaaaaa

pogadajmy o okresie

Polecane posty

Gość mandolinkaaaaaaaaa

czy znacie chociaż 1 dziewczynę, która w czasie okresu nie łyka tabletek przeciwbólowych? czy to prawda, że po porodzie bóle miesiączkowe sa mniejsze?

Gość mandolinkaaaaaaaaa
up

ja ogólnie unikam tabletek przeciwbólowych. około dwa razy w życiu zdarzyło mi się je wziąć podczas okresu. rok temu nawet ćwiczyłam podczas pierwszych dni miesiączki, teraz zrobiłam się zbyt wygodna ;)

Ja przed porodem miesiączkę miałam strasznie bolesną... potrafiłam zemdleć z bólu...ale po urodzeniu dziecko jak ręką odjął nawet nie wiem że mam dostać nic nie czuje....

Gość Magda_lenkaaaaa0909090
Kiedys jak mialam okres to zdarzalo się ze do szkoly nie szlam bo strasznie zle się czulam -oczywiscie tabletki zawsze pod ręką a teraz 2-3 dni i po okresie i nawet tabletek nie muszę brac:) wszystko zmienilo się wlasnie po porodzie :)

Gość unhappy hour
ja nie łykam, bo mnie nic nie boli, dlatego się boję, że za kilka lat ten ból się pojawi i mi da popalić :o

Gość kicia2425
co m-c ból znośny więc nie zawsze łykam ale ze 3 razy do roku mam bardzo bolesną .... więc jadę wtedy 3 dni na Ibupromie....

Gość wpierdalam światło
a tak a propos tego okresu, do którego roku życia się on reguluje? :o

Gość kicia2425
ja mam prawie 25 lat i wciąż się nie uregulował dziś myślałam że dostanę ale nic z tego :D a co do bólu jeszcze to moją mamę nigdy ani razu nie zabolało, ta to ma dobrze ;) i też ma nieregularnie, jak ja babcia też tak miała

Gość wiadomo u kazdej dziewczyny
inaczej to wyglada jedna ma bolesny okres druga nie. Ja np. mam okres przewaznie 4-5 dni i najgorsze są pierwsze 3 dni a pozniej da się przezyc ale znam dziewczyne co okres ma zaledwie 2dni i funkcjonuje normalnie;)

Gość wpierdalam światło
ja właśnie też mam nieregularny i nigdy nie potrafię go przewidzieć (dobra, po objawach cielesnych potrafię, ale żeby sobie wyliczyć to nigdy.) i tak się zastanawiam czy nie mam czasem jakiegoś problemu :P i co do bólu, bo wcześniej zapomniałam - boli mnie pierwszego dnia, ale pierwszego dnia to ja mam ogólną apokalipsę i siedzę na kiblu cały dzień :o