Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość żonachirurgamsg

jak odbić faceta

Polecane posty

Gość żonahirurgamsg
możecie mi powiedzieć po co te wszystkie epitety i porównania?! Myślicie ,że sama jestem zadowolona ?! Nie proszę was o ocenę bo sama wiem, że żle jest komuś zazdrościć. Zakochałam się, zdarza się.

Myślę że żonate babsko powinno o mężu pomyśleć i dzieciach, a nie o tym jak się zajętemu facetowi wyłożyć :classic_cool:

Gość żonahirurgamsg
po pierwsze to tylko nik,nie mam męża a on nie ma zony tylko dziewczynę.Po drugie gdyby chodziło o tylko o sex albo jak to ujęłaś ,,wykładanie się''mu to bym już dawno znalazła kogoś wolnego i łatwiejszego do zdobycia.

Ile Ty masz lat dziecko :o Nie wiesz ze zajętego się nie rusza? Nikt Ci tego nie uświadomił? Ten facet Ci daje jakieś znaki czy się tylko uśmiecha i mówi dzień dobry?

Gość żonahirurgamsg
ten topik jednak nie ma sensu. naprawdę nie potrzebuje waszych ocen, przytyk i uświadamiania. zdążyłam już ze 2 razy napisać że wiem,że żle robie ale nie umiem zmienić tego co czuję. Nie jestem jakąś rozwydrzoną siksą z gimnazjum.Mam 22 lata.On 27 może już pora się ustatkować dla niego? A jednak nawet zaręczony nie jest. Co mam Ci napisać? Ze według mnie jest bardziej sympatyczny niż to normalnie się zdarza? Mogę to sobie przekolorowywać przecież.

O ludzie... za grosz szacunku... chociaż... Skoro facet będzie łajzą, to i tak i tak zdradzi. Jak go nie uwiedzie żadna to sobie sam znajdzie. Hahaha przypomniał mi się tekst "Jak suka nie da to i pies nie ruszy" :P Ale czemu to nie wiem ;) Musisz np aranżować spotkania, ale nie być równocześnie zbyt natrętną. Może dowiedz się jakie tematy lubi i o tym z nim rozmawiaj. Zaproś go na zakrapianą imprezę... (ja na takiej jednej byłem na tyle głupi, żeby dać się wciągnąć w gierkę jednej cizi)

żonachirurgamsg chcesz to odezwij się na maila, żeby pogadać :P

No właśnie z reguły to są nadinterpretacje, które chce się widzieć, a których nie ma. Jak jest szczęśliwy z dziewczyną to mu daj spokój. Długo są razem? Chcesz komuś niszczyć zycie?

no to jezeli nie jestes siksa to nie zachowuj sie jak siksa