Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość arrwr

Będę głosowała na Jarka Kaczyńskiego

Polecane posty

Gość arrwr

Jest jedyny porządny wśród tych polityków :)

Gość sdfdfs
na tym przedwczorajszym wystąpieniu przypominał tuska sprzed 3 lat :o

Gość trząchnij mi gałęzią
Polaki nie bądżcie tempe , głosujcie na Komorowskiego , trzeba ratować kraj przed powodzią

Gość rakpap
CHYBA WAS POORAŁO, nie dajcie się zwieść pięknym gadkom mediów i lataniu jak chochliki za powodzianami. To jest jedna i ta sama kanalia, obydwaj należą do ukladu i sa postkomuchami. Prosze bardzo tu jest film o tym: http://rakpap.wordpress.com/2010/05/23/dlaczego-wciaz-nie-wierzymy-w-uklad/ JKM, Napieralski, Janowski, no nawet Lepper to lepsi kandydaci niż ci wyrachowani aktorzy!

Gość polacy to głupi naród
rakpapbede w ciemno głosowac za bronkiem

Gość rakpap
CZEMU? Przecież on będzie marionetką TUSKA, platforma w wyniku afery hazardowej wyczyscila pół parlamentu, jeszcze tego trzeba aby teraz objela przez nas pelnie wladzy i robila z krajem co sie zywnie podoba. looknij do mnie na bloga, zobacz co jest na rzeczy

Gość Ja wszystko wiem
rakpap Jestem za Kaczyńskim ale mamy ciemny i zmanipulowany naród a jak było w jednej z komisji przesłuchiwano gościa z PO a on wcześniej znał pytania!!!!!

Gość rakpap
No, PO to straszny szwindel! Ale nie ufam PiS, oni też nie są szczerzy! Czemu glosujesz na Kaczyńskiego?

Gość Ja wszystko wiem
na komuch Napieralskiego ? :D dobry jest krowin-Mike tylko za małe popracie

Gość rakpap
Pieprzenie z tym, że za małe poparcie. Media tak mówia i nam sie wydaje ze tak jest, na forach w necie ma nawet po 18-27 % ! Jeśli bedziemy glosowac z glowa a nie tak jak karzą media bedziemy miec kraj z glową :) Ja glosuje na JKM i pieprze to co mowi 'wolna' telewizja

Gość Ja wszystko wiem
gdy w sejmie były 3 partie PIS PO UPR to byłą by kolacja PIS UPR

Gość komorowski jest postkomuchem
????????????? przecież to korwin-mikke należał do SD przez dwadzieścia lat a to była prtia podporzadkowana pzpr głosowac tylko na komorowskiego

Gość nie wstyd wam głosowac
na komucha korwina-mikke ? przeciez jak nalkeżał do sd to tak jakby należał do pzpr.

Gość rakpap
Obejrzyjcie film "nocna zmiana" i nie pieprzcie kto tu jest komuchem :)

Gość rakpap
każdy sondaż pokazuje co innego odnośnie rzekomych komunistycznych korzeni Korwina "W latach 19621982 należał do Stronnictwa Demokratycznego, z którego wystąpił w okresie stanu wojennego. Po powrocie z Paryża w 1978 założył Officynę Liberałów (wydawnictwo drugiego obiegu) oraz prywatne seminarium "Prawica, Liberalizm, Konserwatyzm". Uczestniczył w strajku stoczniowców szczecińskich w sierpniu 1980, następnie był doradcą NSZZ Rzemieślników Indywidualnych "Solidarność". W marcu 1982 został internowany w Białołęce na trzy miesiące. W 1984 założył wraz ze Stefanem Kisielewskim Partię Liberałów "Prawica". W 1987 został prezesem nowo powstałego Ruchu Polityki Realnej (w 1989 przekształconego w Unię Polityki Realnej)."

Gość wystarczy popatrzeć w
życiorysy i wiadomo kto jest kto. korwin-miike należał przez 20 lat do sd satelickiej partii pzpr. komorowski nie należał do partii

życiorysy i juz wiadomo komu korwin-mikke słuzył. komuchom z sd i pzpr

pomyliło ci się z partią ludową, SD , stronnictwo demokratyczne było zawsze w opozycji do pzpr. jak już....o to chodzi....

życiorysy. ----Jako stypendysta wyjechał w 1977 na pół roku do Paryża.--- kogo wtedy wysyłali jako stypendystów :D:D:D wiadomo. swoich komuszych kumpli. i chcecie na takie nic głosować ?

Gość opozycja w PRL-u
:D:D:D:D:D:D:D:D:D ty w to wierzysz ? poucz się troche historii alebo popytaj sie kogos kto zył w tamtych czasach. partia opozycyjna wobec pzpr w PRL........... :D:D:D:D:D:D:D:D:D

Gość opozycja w PRL-u
Podporządkowane PZPR oraz organiczone liczebnie Stronnictwo było jednym z członków Frontu Narodowego (19521957), Frontu Jedności Narodu (19571983) oraz PRON (19831989). Popierało politykę PZPR w zamian za namiastkę spokoju w środowiskach rzemieślniczych, kupieckich i inteligenckich. Uzyskiwało jednocześnie symboliczny wpływ na sprawowanie władzy w rządzie i radach narodowych, gdzie reprezentowane było w sposób śladowy. Posiadało z klucza swoich ministrów, radnych, posłów oraz wiceprzewodniczących prezydiów rad narodowych różnego szczebla (później: wiceprezydentów miast i wiceprzewodniczących rad narodowych).

Gość opozycja w PRL-u
Po ogłoszeniu stanu wojennego Stronnictwo Demokratyczne przystąpiło do PRON, przewodniczący partii Edward Kowalczyk był wówczas wicepremierem w rządzie Jaruzelskiego i popierał wprowadzenie stanu wojennego.

Gość w takim to sd działał
korwin-mikke przez 20 lat. ubabrany w komune po uszy a teraz udaje liberała :D:D:D bezczelny pajac utopista

możliwe nie znam historii aż tak bardzo szczegółowe, bardziej mnie interesowało projektowanie części maszyn niż partyjne przepychanki ......

Gość gal polanonim
TYLKO Jaroslaw Kaczynski.Jezeli jeszcze dzis po tym jak zawalila sie ta misternie budowana przez komune konstrukcja klamstw,oszczerstw,pomowien.Po tym jak sami ci ktorzy to wszystko robili,ktorzy dopuszczali sie tych haniebnych czynow przyznali sie do tego publicznie.Mysle tu o stacjach telewizyjnych.Nawet tVV i Polsat sie do tego przyznalo.Mysle jednak ze z czystego wyrachowania po tym jak zrobila to TVP.Zostawmy to jednak.Wazne jest ze to sie stalo i ze wszyscy sie dowiedzieli jakim prezydentem i czlowiekiem byl sp. Lech Kaczynski.Jakim czlowiekiem byla jego zona.Jakimi w ogole sa ci z PiS.Bo to samo dotyczy rowniez pozostalych ludzi z PiS.Jezeli jeszcze nadal ktos "nie wie"kto jest kim to ja sobie nie wyobrazam zeby cokolwiek moglo tym osobom rozjasnic horyzonty.

Gość to nie partyje przepychanki
tylko bardzo wazna część polskiej historii która należało by znać zanim się wrzuci kartke do urny. bo bez tej znajomości głosuje się potem na tachich pajaców jak korwin czy na takich co to mają komunistyczne ciągoty jak kaczyński.