Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość arrwr

Będę głosowała na Jarka Kaczyńskiego

Polecane posty

Gość prezydent powienien
zachowywac się jak Kwaśniewski i popierać Polaków Naje bany po grobach zbierał poparcie w sondażach

Gość kryzysu w polsce nigdy
nie było. był w krajach z którymi Polska współpracuje a wiec i w nas troche uderzył. popatrz na grecję. tak wyglada kraj w kryzysie. gdzie tak jest w Polsce ?

Gość nie mówiliśmy o grobach
tylko o prezydencie i kogo prezydent popiera. skup się na temacie. dowiem się w końcu co komorowski skręcił i ukradł ?

Gość ja_taka_jedna_kobietka
ja tez glosuje na Pana Jaroslawa !!!! najsmieszniejsze a jednoczesnie najtragicznijesze to to ze jak narazie w medialnych ankietach prowadzi Komorowski, a wszedzie gdzie slysze i widze ludzie oddaja glosy na Kaczynksiego przypuszczam ze wybory beda sfalszowane :( Popieluszko, Sikorski,Kaczynski,Karol Wojtyla, wszyscy oni byli swiadkami zamachu przez rosjanow, duzo o tym czytalam niestety, tak bylo i bedzie, ruskie beda ukatrupiac tych ktorzy wchodza na ich dorge mam ochote wysadzic Rosje w powietrze!!!!!!!!!!!!

Gość do Wewo
Na kogo głosujesz?

Gość przybyłem... zobaczyłem... obi
ecałem i zaczął się kryzys który moje obietnice zlikwidował bo trzeba było bronić Polaki i Polaków przed kryzysem

Gość wszedzie gdzie slysze i widze
ludzie oddaja glosy na Kaczynksiego nie obracaj się w menelskich kręgach to nie będziesz słyszeć

Gość tak mysle
czy zadal sobie ktos pyatanie dlaczego mamy POwodz? dlaczego mamy katastofy,pyły wulkaniczne,traby powietrzne,pandemie grypy BO wybraliscie PO i chcecie jeszcze Bronka zastanowcie sie

Gość czego zafałszować
????

Gość miałeś podać co komorowski
ukradł i skręcił a nie o tusku. czytac nie umiesz ? bo o tusku, o po piszesz a odpowiedzi na moje pytanie jak nie ma tak nie ma.

Gość przybyłem... zobaczyłem... obi
ecałem i zaczął się kryzys który moje obietnice zlikwidował bo trzeba było bronić Polaki i Polaków przed kryzysem

sfalszowac wybory! druga _irlandia jak do tej pory prowadzi PO, wszedzie tak pisze, ale jakos gdzie sie nie obejze ludzie krytykuja Komorowskiego, Tuska, to jakies dziwne mi sie wydaje wszystko przeciez duza wiekszosc ludzi jest za Kaczynskim! boje sie ze wszystko i tak wyjdzie na zla strone, jest za duzo o wiele za duzo zla na tym swiecie, to sie musi jakos skonczyc :( >Bog nas powoli juz przygotowuje, huragany, powodzie, trzesienia ziemi, wulkany

Gość przeciez duza wiekszosc ludzi
jest za Kaczynskim! polska nie składa się tylko z budek z piwem i bram. w POlsce mieszkają też ludzie normalni, a jest ich zdecdowana większość i oni będa głosować na Komorowskiego

Gość >Bog nas powoli juz przygot
owuje, huragany, powodzie, trzesienia ziemi, wulkany Nie martw się. Dawniej też tak było tylko człowiek tego nie wiedział bo nie było radia tv i internetu. Nic się nie zmioenia od tysiącleci.

Gość nie patrz tam
ja_taka_jedna_kobietka tylko popatrz na firmy które profesjonalnie zajmują się sondazami. a tam wygrywa komorowski

Bog nas powoli juz przygotowuje, huragany, powodzie, trzesienia ziemi, wulkany a apokalipsie sw. Jan własnie pisze min. o częstych trzęsieniach ziemi i kataklizmach..... czasy ostateczne nadchodzą.... dużo rzeczy się sprawdza na naszych oczach....

Gość w siedemnastym wieku
to dopiero były trzęsienia ziemi i wybuchy wulkanów. po takim jednym wybuchu nie było w ogóle lata tylko śnieg w lipcu i sierpniu padał. minęło tyle lat i jakoś jest OK.

"Nie martw się. Dawniej też tak było tylko człowiek tego nie wiedział bo nie było radia tv i internetu. Nic się nie zmioenia od tysiącleci." co ty wypisujesz??oczywiscie ze zdazaly si eanomalia pogodowe, powodzie, trzesienia ziemi, to bylo jak burza, cos normalnego, ale od czasu do czasu, rzadko, teraz jest to codziennie, to nei jest juz normalne!! niedawno w wiadomosciach wypowiadala sie pani Fizyk meteorolog, ze to co dzieje sie teraz to skutek dzialania ludziego sprzed 10 lat, wiec latwo nam sobie wyobrazic co bedzie sie dzialo dalej :(

Gość dokładnie tak meszugene
brawo !!!

Gość na zakończenie napisze
co ty wypisujesz??oczywiscie ze zdazaly si eanomalia pogodowe, powodzie, trzesienia ziemi, to bylo jak burza, cos normalnego, ale od czasu do czasu, rzadko, teraz jest to codziennie, to nei jest juz normalne!! a skąd ty wiesz co się działo w np Brazylii czy Autralii alebo na Wyspach Polinezyjskich ? albow Chinach ? uczyć się, koniecznie się uczyć !!!!

niedawno w wiadomosciach wypowiadala sie pani Fizyk meteorolog, ze to co dzieje sie teraz to skutek dzialania ludziego sprzed 10 lat, wiec latwo nam sobie wyobrazic co bedzie sie dzialo dalej ludzie poprzez liczne!! próby atomowe, wycinka lasów, nadmierne wydobycie minerałów, GMO, za dużo spalin...wycieki ropy do morza trwale zmienia środowisko...

Gość tak mysle
10 plag Tuskowych 1.kryzys gospodarczy 2.pandemia grypy 3.katastrofa lotnicza 4.pył wulkaniczny 5.powodz 6.? 7? 8? 9? 10.?

rany nie porownujmy dawnych czasow z terazniejszymi, wczesniej wszystko bylo naturane, nie istaniala chemia, a jesli juz to w minimalnych ilosciach, teraz ziemia jest strasznie zanieczyszona, skazona, niby dla zartow ekolodzy krzycza na ratunek Ziemi??przestancie!! a to wszystko ma 100% wplyw na to co sie traz dzieje!poczytajcie troche na ten temat