Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość arrwr

Będę głosowała na Jarka Kaczyńskiego

Polecane posty

Gość żadna z tych plag nie zdarzyła
się w Polsce. a wiec jakie one Tuskowe ?

Gość ja_taka_jedna_kobietka
na zakończenie napisze o co ty mnie pytasz??ze niby co?ludzie klamia?media klamia?mam tv satelitarna , wiec nawet jesli klamalaby tv Polska w tv niemieckiej czy portugalskiej moge to sprawdzic, wiec nie wiem zabardzo o co ci chodzi :O

Gość wystarczy zobaczyć statystyki
z ostatniego tysiąca lat na podstawie rdzeni lodowych z arktyki, żebuy się dowiedzieć, że to zupełnie normalny stan. klimat się ociepla bo podosi sie ilośc dwutlenku wegla . tak samo, dokładnie tak samo zdarzało się w tych samych odstępach czasu od tysiąca lat a nawet i dłuzej.

Gość ja_taka_jedna_kobietka
żadna z tych plag nie zdarzyła się w Polsce. a wiec jakie one Tuskowe ? Boze co za nierozwinieta stworzenia tu pisza??chyba szkoda sobie glowe zawracac:O a powodz?traba powietrzna?czlowieku ile ty masz lat??

ja_taka_jedna_kobietka mądra z Ciebie kobietka :) żywność genetycznie modyfikowana GMO zabija pszczoły w USA prawie w ogóle nie ma.... a rząd PO jest za GMO :D minister rolnictwa dostał łapówkę :D Albert Einstein powiedział, że jeżeli pszczoły znikną z powierzchni ziemi, to człowiek przeżyje je zaledwie o kilka lat

Gość do... ja_taka_jedna_kobietka
mówione było nie o tym co se dzisiaj dzieje tylko o tym co się działo 500 1000, 2000 lat temu. ludzie nie wiedzili co się na świecie dzieje bo i skąd. a działo się dokładnie tak samo. tylko ty teraz o tym wiesz ale nie wiesz o tym co się działo dawniej i ludzie wtedy żyjący też nie wiedzieli.

Gość do... ja_taka_jedna_kobietka
powódx była i w 1997 roku a Tuska wtedy nie rządzi8ł. A trąba powietrzna ? Czy tutaj gdzies ją widzisz ? Pod ajkim numerem ? 10 plag Tuskowych 1.kryzys gospodarczy 2.pandemia grypy 3.katastrofa lotnicza 4.pył wulkaniczny 5.powodz

Boze co za nierozwinieta stworzenia tu pisza??chyba szkoda sobie glowe zawracac oczywiście tutaj piszą straszne głupki :o nie przejmuj się tym niedorozwojami :o na szczęście mamy mądrych ludzi :)

Gość no właśnie. co za niedorozwój
ta ja_taka_jedna_kobietka. tłumaczyc jej proste rzeczy a ta ni w ząb nie może zrozumieć.

Gość przepraszam ale czy '' Jarek''
jest Twoim kolega? Bo jesli pan Kaczynski to dla Ciebie "Jarek" to chyba tak.

Gość tarraata
BOŻE BUCE GŁUPIE:)))))))))))))))) JKM nie służył komuchom, nawet siedział w więzieniu za działalność opozycyjną. zgłosił ustawę lustracyjną aby ujawnić post agentów. Co, sam siebie by ujawniał? Zacznijcie myśleć.

Gość po manipuluje ludzmi
Zostałes okłamany oszukany przez media skoro tak myślisz o zmarłym prezydancie.Czerp wiadomości tylko zwolnych mediów, polskich,wtedy nie bedziesz pisal bzdur.

Gość po manipuluje ludzmi
Moja wypowiedż troche tu nie pasuje pomyliłam sie.