Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość irqa.

Dlaczego KAZDA na kafe mysli ze jest ladna???

Polecane posty

Gość irqa.

Zauwazylam ze jesli ktoras pisze o sobie posta to niby tak skromnie daje do zrozumienia ze jest ladna i faceci sie za nia ogladaja.Jakos na polskich ulicach malo jest ladnych i zadbanych.Taaa czekajcie bo uwierze ze te wyjatki akurat na kafe pisza ;p Poza tym zauwazylam ze jak facet daje anons to brzmi on mniej wiecej tak "PRZYSTOJNY facet szuka atrakcyjnej, szczuplej pani zainteresowana stalym zwiazkiem". JASNE,od kiedy to walikonie desperaci sa przystojni??? Jakby byli tacy piekni to by wyrwali jakas raz dwa na ulicy, a nie oglaszaja sie w anonsach na necie ;D Jestem ciekawa jak wygladaja Ci co sie za takich pieknych uwazaja

Gość Don Luidżi
bo sa pojebane

kazdy chyba zdaje sobie jako tako sprawe ze swojej atrakcyjnosci. wiec czemu ma ktos byc falszywie skromny? :P a tak wogole to nie wiem po co wypowiadam sie w tym temacie, ale nudzi mi sie jak autoroce topiku chyba, nie ma lepszych zmartwien :)

wiele ejst kobiet ladnych bo ladna nie oznacza majaca tipsy, tlenione wlosy, szpilki i mini ledwo zakrywajace dupe a wiekszosc facetow niestety na takie njabardziej zwraca uwage "na ulicy"

Gość irqa.
w PL nie ma za duzo ladnych kobiet.Aktualnie mieszkam poza i mam okazje poobserwowac laski z innych krajow.Najladniejsze sa chyba Rosjanki,Murzynki i Arabki. Polki to przewaznie maja rzadkie wlosy,anemiczna albo fest przypalona skora,zamiast brwii to jakies krechy,brzydkie zeby,targowe ubrania.Nie zebym cos miala,ale po co sie oszukiwac? ;D Ja tez jestem paszczurem i nikomu kitu nie musze wciskac zeby sie poczuc lepiej ;p

murzynki ładne arabki ? daj spokoj :D dobrze że Polki się za granicą podobają skoro rodak nie potrafi docenić urody :P siedzę na penpalu i mam setki zaproszeń od murzynów i arabów, tak właśnie kochają polki zwłaszcza blondynki ;) :classic_cool:

Gość y576887866
hah mialas na mysli POLKI rosjanki sie duzo lepiej ubieraja od wiesniar z polski

Gość y576887866
ariane-> arabam sie wszystkie podobaja byle by byly jasne

to fakt, oni każdą byleby z Europy i miała jasną cerę a jak do tego jasne włosy i oczy to już w ogóle :D no ale spotkałam się z opiniami z zagranicy że Polki są piękne :)

Gość irqa.
Tylko desperatka wpakowalaby sie w zwiazek z arabem albo murzynem.Tez mam jasny blond i niebieskie oczy.I mimo ze widze jak mnie zaczepiaja,i chca nr tel to jakos nie wierze w te ich zauroczenie i olewam.Bo fakt faktem gruba jestem,wiec niech nie kreca ze ja taka piekna.Pierwszy raz jak przyjechalam bylam zdumiona powodzeniem i nawet umawialam sie z egipcjaninem.Ale na 2 spotkaniu chodzilismy po miescie i zauwazylam ze on na chama mnie calowal na pokaz jak zobaczyl jakichs kolegow.Pewnie czul sie kims ze zarwal blondynke przed tamtymi i chcial zeby ich zazdrosc brala ;/ wkurzylam sie,dostal po ryju i przestalam zwracac uwage na tych idiotow.Nie ma to jak swoj ;)

e tam swoj, tyle nacji na swiecie, po co sie ograniczac do polakow :) zauwazylam, ze polki za granica sie o wiele lepiej ubieraja niz w polsce. pewnie to raczej o finanse sie glownie rozchodzi.. jeszcze nie spotkalam fajnie ubranej rosjanki..

Gość dgdgdgdfgdfgdgwg
najladniejsze sa turczynki

polki, niemki, ukrainki, rosjaniki.... wszytsko jedno! W kazdym kraju są ładne i paskudne dziewczyny i nie ma co uogólniać. Ja mieszkam w Lublinie i jak spaceruje deptakiem to przyznam, że widze duzo ładnych, zadbanych dziewczyn

Gość isia12345
Dlaczego niby każda myśli , że jest ładna ? I niby dlaczego Polki są brzydkie ? Po prostu wasza inteligencja mnie przeraża ;) Ja uważam , że Polki są ładne :) No chociaż siebie nie uważam , ale uwielbiam swoje oczy i rzęsy ^^ Bez tuszu wyglądają , jak malowane :) Ale dużo osób mi powiedziało , że jestem ładna , a ja im na to , żeby poszli sie leczyć albo grzeczniej: że ich poje*ało :D Raz jak jedna dziewczyna usłyszała chłopaków , jak mówią , że niby to ja jestem najładniejsza w klasie , później taka jedna , a później ta co słyszała - to myślałam , że sie posikam :D Ale sie brechtałam przez godzine chyba :p Ale i tak w to nie wierze , że słyszała ;p I teraz nie mówcie , że mówie to specjalnie albo żeby sie dowartościować . NIE! Lubie siebie taką jaka jestem :) Chociaż dużo rzeczy mi nie pasuje , ale sie nie bede ku*wa zmieniać , bo innym nie pasuje :/ I wogóle ten temat mi sie nie podoba :D Dlaczego ? Bo piękno to rzecz ... względna ( wiem , że bez sensu ) . Ale chodzi mi o to , że jedna dla jednych jest brzydka , dla innych ładna . Każdy ma inny gust . I liczy sie CHARAKTER , a nie wygląd :)

Gość isia12345
Troche bez sensu napisałam to na górze , ale niestety mnóstwo myśli mi przychodziły do głowy i nie mogłam pisać aż tak szybko :) Takie odrobine masło maślane wyszło , ale mam nadzieje , że zrozumiecie :)

Ja osobiście zauważyłam na forum odmienną tendencję. Co chwilę bowiem widać wpisu pełne autokrytycyzmu, żalu co do swojego stanu wyglądu. Ale każdy widać ma swoje zdanie.