Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 34 lata +

mam 34 lata i nigdy nie byłam zakochana

Polecane posty

Gość 34 lata +

jakieś tam zauroczenia, tak ale miłość nie, tak się zastanawiam chyba jestem jakimś wyrzutkiem bez serca kocham tylko rodzinę

Gość Ewaldi
tak Ciotka , przelałaś już miłość na siostrzeńców i gdy wołają 'Ciotka daj cukierka' to nie odmawiasz a na związek z facetem to już raczej za późno

Niom. Ale coś tam jeszcze można uratować.

Gość 34 lata +
nie mam siostrzeńców jakoś specjalnie się tym brakiem zakochania nie martwię, uważam tylko, że to nieco dziwne

Gość Ewaldi
a może nie potrafisz nikomu obcemu zaufać i zaryzykować, jeżeli nie zaryzykujesz to nigdy się nie dowiesz :)

Gość 34 lata +
pewnie, że lepiej tak myślę, bo z braku doświadczeń nie mogę mieć pewności

34 lata + To nie powód do zmartwień.

Gość 34 lata +
próbowałam, próbowałam i dupa :O

Gość 34 lata +
jak już pisałam, specjalnie się tym nie martwię, tylko się zastanawiam tutaj tyle tematów o zakochaniu się, miłości, motylkach a ja już nie dwudziestolatka i nie wiem jak to jest

Widocznie źle próbowałaś.

Gość Ewaldi
chyba nie mieszkasz na pustyni , teraz masz okazję w trakcie akcji powodziowej, pędź na pomoc i syp piasek do worków , zawiązuj worki ... tysiące facetów pracuje , więc może pomagając innym pomożesz sobie :)

Gość miłość to bajka
szukasz czegos co nie istnieje to tak jakbyś poszła do lasu i szukała kranoludków, a później płakała że żadnego nie spotkałaś :P niektóre panienki i pedzie lubią każdy swój związek nazywac "miłoscią" i na tym to polega......cała reszta to mit

Gość 34 lata +
dzięki za porady fakt na pustyni nie mieszkam, ale też nie w okolicach dotkniętych powodzią poza tym jestem raczej mało atrakcyjna, i nie mówię tego jako zakompleksione "coś", po prostu takie są realia :)

Gość 34 lata +
sprostowanie - - nie szukam, zastanawiam się jedynie, co by było gdyby :)

Gość pięknie bo pięknie
i chcesz do konca zycia byc sama? kochasz rodzine czyli? mame,ojca? siostre? robisz cos zeby kogos poznac?

Gość 34 lata +
nie chcę być sama, pewnie, że nie ale czy można kogoś pokochać "na siłę" nie wydaje mi się a bycie z kimś tylko by nie być samemu jest nieuczciwe wobec tej drugiej osoby byłam w związkach, tak w kwestii wyjaśnienia

Gość pięknie bo pięknie
dlaczego piszesz,ze nie jestes atrakcyjna? czesto ludzie tak pisza a nic im w wygladzie i ogolnie zarzucic nie mozna.. moze sobie wkrecasz i przez to tak ci inni tez odbieraja?

Gość 34 lata +
tak kocham rodziców, rodzeństwo - napisałam to tylko dlatego, żeby nie wyszło, ze nie znam tego uczucia (tak wiem, jest inne w przypadku relacji kobieta - mężczyzna) raczej nic nie robię by kogoś poznać

Gość 34 lata +
zapewniam Cię, że nic sobie nie wkręcam, mam swój rozum :)

Gość pięknie bo pięknie
no OK ale co, jestes sama, zyjesz sama? nie przeszkadza ci to? takie puste mieszkanie? wracac do pustego domu jest strasznie:(

Gość 34 lata +
nie mam swojego mieszkania, mieszkam w wynajętym (tak, tak kolejny dowód mojego nieudacznictwa) lubię pusty dom, poza pewnymi wyjątkami np. dziś - pewnie stąd ten temat

Gość lektora angg.
Wiesz.. ja mam identycznie.. Spotykalam sie z wieloma chlopakami ale nie kochalam ich.. NIe wiem dlaczego.. Boje sie ze to juz taki moj defekt :/

Gość 34 lata +
no cóż jak widać, może nie jest to "powszechna przypadłość" ale jednak istnieje witaj w klubie ;)

Gość pięknie bo pięknie
no wiesz najgorsze nieudacznictwo w tym wieku to mieszkac z mamusia, tak wiec wynajmowane jeszcze nie lapie sie pod kategorie "nieudacznictwo":D ale starych koni mieszkajacych w tym wieku z rodzicami nie trawie:O

Gość 34 lata +
dzięki z mamą nie mieszkam od 19 roku życia, ale smuci mnie, ze nie stać mnie na swoje (do tego może też by się facet przydał, we dwoje łatwiej się zadłużyć ;) )

Gość napisz szczerze...
autorko,napisz szczerze, jestes gruba, ze piszesz o nieatrakcyjnosci?