Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 34 lata +

mam 34 lata i nigdy nie byłam zakochana

Polecane posty

Gość 34 lata +
myślę, że tak wielu ich nie było tylko, aż ? czterech jeśli chodzi o rodzinę to wszystko ok :)

Gość 34 lata +
mam tu na myśli coś co trochę trwało, a nie 2 randki

Gość taa niedobra pupa
Są tacy ludzie ze schizoidalnym zaburzeniem osobowości, co nie czują w ogóle potrzeby związków, ale obejmuje to też przyjaźnie, i większośc relacji międzyludzkich. Zazwyczaj nie mają przyjaciół, poza rodziną nie utrzymują kontaktów. Po co z nimi się spotykałaś skoro ci nie zależało?

Gość 34 lata +
z czysto egoistycznych pobudek, lubiłam ich, bywało miło, no i łudziłam się, że może coś z tego będzie

Gość i(n(k(A)
Jeśli piszesz prawde... To na prawde Ci zazdroszcze,ze nigdy nie byłas zakochana... Ja jestem strasznie kochliwa i duzo przez to cierpie... Wiec na prawde zazdroszcze :)

kochliwa to tak jak ja i naprawde bardzo cierpimy wiec kobieto masz szczęście

Gość i(n(k(A)
dokładnie tak, masz szczescie...

Gość 34 lata +
być może jest to jakieś szczęście :) poza tym, że chyba jestem dziwna jakaś ;)

do autorki wątku może po prostu Ty tak przezywasz miłość i nawet nie wiesz ze kochasz do miłość to bajka podoba mi się y tymi krasnoludkami tylko trochę inaczej bym to ujęła, idziesz do lasu widzisz krasnoludka nawet to ze ma zielona skore odwracasz się bo komar przelatywał a gdy spojrzysz z powrotem krasnoludka nie ma za drzewem tylko jakaś maligna i potem myślisz co to było

Gość 34 lata +
moze i tak, ale w takim razie cóż to za dziwaczna miłość :)

każdy ma tak jak ma, i może lepiej zaakceptować to i nauczyć się z tym i z partnerem pogodnie żyć, niż na siłę być zakochanym z motylami, bo tak mają inni

Gość SOLMARI
Widze ze nie jestem sama...wprawdzie ma "dopiero"26 lat ,ale zakochana nigdy nie byłam...fakt zauroczona ,a gdy moje uczucia powoli sie nasilały poprostu je ignorowałam i "uciekałam"raniąc i siebie i jego..za kazdym razem obiecałam sobie ze to był ostatni raz , a jednak zostało tak do dzis:/i nie wiem czy cos ze mną nie tak??czy ja sie tego boje,czyu tak bardzo kocham swoją niezaleznosc i nie chce zeby ktos mi ją zabrał?? nie wiem...wiem ze nie chce tak dłuzej...teraz tak mówie ,ale gdy ktos "prosi "o randke to domawiam,obejętnie jaki by nie był,i tak w kólko bez zmian...chyba potrzebuje psychologa!:)